gelezine logikaMastyk su galva, o ne su uzpakaliu. Valstybe nebegali susitvarkyti su karu keliuose, tai imasi radikaliu prevenciniu priemoniu tipo jei patys nemokate vazineti, mes jums duosime per skaudziausia vieta ty per finansus. Keliuose zmones zusta ne nuo tamsiu langu, bet nuo senu automobiliu kuriuos gali ipirkti visi.Klausyk, kietuoli, čia tau kas, "myli-nemyli"? Man visai do lampočki, kad nepadovanosi man rožių.
Aš irgi tau jų nedovanosiu, nes tokie kaip tu, panašūs į prie laiptinės sėdinčias bobulkas, apkalbinėjančias ir pasakojančias viena kitai savo nebūtas istorijas.
Kada priėmė įstatymą apie senų auto mokestį? Nežinai? Kad jis dar tik stadijoj "bus-nebus" irgi nežinai? Dediesi Nostradamusu jau net ir įvardydamas 1k litovcų???? Tokie ir sukuria informacijos agentūrą VBS (viena boba sakė)... :mad:

Siaip nezinau, bet butu idomu: tie kas vilniuj mazda perlauze ne su tamsintais langais buvo? Calibra uzmusus klaipedos kely seimyna nebuvo su tamsintais langais? man atrodo cia daugiau butu galima sasaju surast nei kad masinos amzius...
Edited by wanux, 2007 August 13 - 10:03.