jau senokai kas i sia tema rase, tai nusprendziau ir as pasidalinti sawo patirtimi. wazinejau apie 1metus su tamsintais langais, kai pirkau net nesigilinau tik paklausiau, ar bedu nebus, o pardawejas pasake, kad jam nebuwo. as tada taip naiwiai pagalwojau, kad ir man nieko nebus. wisgi miestas nedidelis pazystamu uztektinai. langai buwo absoliuciai wisi tamsinti, net priekinis, o koks ju pralaidumas net nesidomejau kol wiena diena manes nesustabde:)) siaip diena is isores atrodo,kad wos temsinta yra,o wakare atrodo,kad 100% tai wa prieina prie manes gerbiamas keliu policininkas (buwo reidas sustabde sankryzuoje) padeklamuoja sawo eilerasti ten toks ir anoks ta ir ta, dokumentus ir pan. wiska pateikiu pareina jis is masinos uz kokiu 10min. sako: o kodel pas tamsta langai tamsinti?nors jau kai jis mane stabde pawaziawau toliau ir atsidariau sawo langa(wel naiwiai pagalwojau, kad prasprusiu:)) ) apsimeciau kwailkiuku, kad masina neseniai isigijau ir nelabai zinau kas wyksta, sakau cia wos wos kazkas. policininkas iskarto sako,kad su plewe,o as prisimines pardaweja kuris sake,kad originaliai(atseit del to bedu jam neiskildawo) atsakau: na ka, Jus cia originaliai:) tai jis wel grizo i masina pasieme prozektoriu ir grizes puse walandos tyrinejo kiekwiena mano stikla. wisokiais kampais ji kreipdawo nzn ka ten bande iziureti. po puswalandzio(waziawau i stoti pasiimti drauges atwaziawusios mane lankyti ir weluoju jau neblogai) jis issiaiskino, kad langai wis del to ne plewe tamsinti ir nere atgal i sawo masina. po keliu minuciu atsinese toki lagamineli,o is jo istrauke dar man nematyta aparata. toki kaip fena, bet su nuimama galwa magnetine. ir pridejo prie lango is abieju pusiu. ten pasiraze pasiraze(waizdas lyg langui reiketu pusti i alkotesteri)supypsejo aparatas ir nueme. skaiciukai rode 28% ten dar nuliuku kazkurioj pusej buwo nepamenu. jis taip paziurejo i ta aparata ir wel nunere i masina. tada priwaziawo dar wiena ekipazas ir dar kokia 20min jie wisi aiskinosi ka tie parodymai reiskia, bent as taip pagalwojau. uz 20min pareina jau minetasis pareigunas su mano dokumentais. galwoju aciu dievui jau paleis,o jis tik sako eikite i masina:))) ateinu,o ten man jau paruostas protokolas. sakau: wyrai uz ka cia mane?

) sako uz langus,nes leistinas tamsinimas tik 30%,o pas tawe 70:D tai wa israse man dowanu ceki sumai 150lt palinkejo gero kelio ir paleido. wakar nusipirkau du soninius priekinius langus, nes nusibodo jau tie stabdymai...
Šį pranešimą redagavo Hamis: 2008 sausio 08 - 10:49