Ko jau ko - o niauktų langų tai tikrai nėra ko pavydėt.... esme zmoniu pavyde kodel kiti vazineja o as negaliu vazineti vakur atsakymas.

Langu tamsinimas
Parašyta 2007 rugpjūčio 02 - 22:42
Oi plia! Turiu viso gyvenimo svajone uzhsiniaukti visus langus, bet va nerandu 400Lt ir dar nesugebu gauti pazhymos, kad mano mordos visuomeneje negalima rodyti. Del esu baisiai pikts ir puolu visus, kurie turi tuos 400Lt ir gali sau leisti uzhsiniaukti ir net policijos nebijo.Kokiam eismo saugumui gali pakenkti tamsinti langai, nebent pareigunui kuris nemato kas sedi uz vairo. Tai pagal tave zmogus su akiniais nuo saules arba vairuotojas su akiniais negali sedeti prie vairo. Turbut nesi vazeves masinoje su tamsintais langais, omenyje turiu normalu tamsinima su gera plevele kuris kainuoja nei daug nei mazai 400lt.
Tu kalbi kaip Petras is kokiu tai Pazastenu, kad pakalbeti saugumui saugumui. Man idomu pats su savo senu kibiru ir devetom padangom, gal netgi zieminem keli didesni pavoju, negu zmogus su apynauja masina ir tamsintais langais.
Pateik man nors viena eismo ivyki kad del langu tamsumo nukentetu pestysis ar tai kitas vairuotojas. Jei zioplas esi tu ir su netamsintais langais gali nutrenkti zmogu. Esme ne tame esme zmoniu pavyde kodel kiti vazineja o as negaliu vazineti vakur atsakymas.
Taip ash dar pavydzhiu visokiems keliu patruliams, kurie gali girti vazhinet ir dar begaliai visokiu idiotu.

© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 02 - 23:36
Tu su akiniais nuo saules ir nakti vaziuoji???Tai pagal tave zmogus su akiniais nuo saules arba vairuotojas su akiniais negali sedeti prie vairo.

Parašyta 2007 rugpjūčio 03 - 08:09
teisingai, jei jau turit 400 lt tai gal sukrapstysit dar biski ir nusipirksit gamykliskai tamsintus langus ir nieks ant jusu nelos, mentai neprisikabines ir atrodysit graziai, krutai...Teisingai!... visiskai pritariu, nes dauguma muzhiku nusibuzoja galinius langus su tom cielkom... jokio grozio! Jei tamsint, tai visus, arba nieko!!!
o del priekiniu tamsinimo, jei kas norit, pirkit pagal uzsakyma gamyklinius, be cielkos. Zalieji kelyje neprisipis, nes neturi aparatu patikrinti sviesos pralaiduma. o jeigu jau rimtai prisikniso, tai senus visada galima greit ir nesunkiai persideti.
p.s. pasmane baltas 406, tai su tamsiais langais kitas vaizdas, o del matomumo nakti tai shikna.
Nu bet aisku visi pavydes...

Šį pranešimą redagavo wanux: 2007 rugpjūčio 03 - 08:10
Svečias_Pawka_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 03 - 08:42

Parašyta 2007 rugpjūčio 03 - 08:56

Parašyta 2007 rugpjūčio 03 - 09:19
Gamiklyskai langus tamsina iki 25%. Kai savo puga tamsinau kalbejau su vienu firmaciu ir labai juokiausi is kavailiu kurie mano kad perka gamykliskai tamsintus langus. Pasirodo kad visos firmos pardavinejancios automobilius langu neuzsako is gamyklos, bet tamsina Lietuvoje su plevele ir uz tai is kliento ima 1000lt.skambink i zibinta
Gamikliskai iki 70% tamsinami tik specialus autotransportas su nepersaunamais stiklais.
Va tokia gan skaudi tiesa.
Svečias_Pawka_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 03 - 09:24
tai palei tave as nusipirkes tuos "gamykliskus" langus vistiek turesiu probemu su "agurkiukais" ?Gamiklyskai langus tamsina iki 25%. Kai savo puga tamsinau kalbejau su vienu firmaciu ir labai juokiausi is kavailiu kurie mano kad perka gamykliskai tamsintus langus. Pasirodo kad visos firmos pardavinejancios automobilius langu neuzsako is gamyklos, bet tamsina Lietuvoje su plevele ir uz tai is kliento ima 1000lt.
Gamikliskai iki 70% tamsinami tik specialus autotransportas su nepersaunamais stiklais.
Va tokia gan skaudi tiesa.
Parašyta 2007 rugpjūčio 10 - 16:18
Parašyta 2007 rugpjūčio 10 - 17:27
Nu tai saunu, bet ar nuo to kas pasikeis?Tai va, informacija "tamsuoliams" (t.y. apsitamsinusiems) :
Šiandie per kažkurias žinias pranešė, kad VISI ekipažai bus aprūpinti kažkokiais indikatoriniais prietaisais stiklų tamsumo procentams nustatyti. Ir labai greitu laiku. Galėsit keliukų negaidint, kad "iš akies" sprendžia...
Svečias_Sapro_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 10 - 20:40
Parašyta 2007 rugpjūčio 11 - 07:38
Parašyta 2007 rugpjūčio 11 - 10:40
Svečias_juodaplauke_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 12 - 15:20

Parašyta 2007 rugpjūčio 12 - 16:33
O aniem dzin , po kam celofaną pirkai. Ir naktinės ekskursijos nelauks. Prietaisiuką kyšt, gudriom akutėm mirkt... Anie dabar ant bado dietos, tikrai pasinaudos proga. Kokį mėnesį kitą kils eilinis vajus.Vazineju su visais 50% uzkaltais langais ir nesuku galvos. O kas cia skiedzia kad nesimato ir tt. tegul neknisa proto. Reikia tamstinti normalia plevele o ne is gariunu po 12lt uz rulona. Jei kam idomu kaip atrodo vaziavimas nakti ar panasiai visada welcome padarysiu ekskursija. Ir galiu beveik garantuoti kad patamsiai ir galu normaliai atstumsi ir i prieki normaliai vaziuosi ir per veidrodzius normaliai matysi.
Ir nesikabinėjo perdaug, kol neturėjo kuo pamatuot.
...vot...
....ške....
Parašyta 2007 rugpjūčio 12 - 21:53
Klausyk, kietuoli, čia tau kas, "myli-nemyli"? Man visai do lampočki, kad nepadovanosi man rožių.Atvirai pasakysiu nekenciu tokiu zmoniu kaip tu......as paziuresiu ka jus kalbesite po nauju metu kai papildomai uz atomobilio islaikyma i metus reikes ismesti po 1k litu
Aš irgi tau jų nedovanosiu, nes tokie kaip tu, panašūs į prie laiptinės sėdinčias bobulkas, apkalbinėjančias ir pasakojančias viena kitai savo nebūtas istorijas.
Kada priėmė įstatymą apie senų auto mokestį? Nežinai? Kad jis dar tik stadijoj "bus-nebus" irgi nežinai? Dediesi Nostradamusu jau net ir įvardydamas 1k litovcų???? Tokie ir sukuria informacijos agentūrą VBS (viena boba sakė)... :mad:
Parašyta 2007 rugpjūčio 12 - 22:27
Cia tipo as kietas ir man nieko negali atsitikti??Jeigu zioplas busi tai ne tik kad kitas ileks, bet ir pats ileksi ir dar gali kai ka ant kapoto pavezioti.

Svečias_406 rubin color_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 13 - 07:42

Parašyta 2007 rugpjūčio 13 - 09:10
Mastyk su galva, o ne su uzpakaliu. Valstybe nebegali susitvarkyti su karu keliuose, tai imasi radikaliu prevenciniu priemoniu tipo jei patys nemokate vazineti, mes jums duosime per skaudziausia vieta ty per finansus. Keliuose zmones zusta ne nuo tamsiu langu, bet nuo senu automobiliu kuriuos gali ipirkti visi.Klausyk, kietuoli, čia tau kas, "myli-nemyli"? Man visai do lampočki, kad nepadovanosi man rožių.
Aš irgi tau jų nedovanosiu, nes tokie kaip tu, panašūs į prie laiptinės sėdinčias bobulkas, apkalbinėjančias ir pasakojančias viena kitai savo nebūtas istorijas.
Kada priėmė įstatymą apie senų auto mokestį? Nežinai? Kad jis dar tik stadijoj "bus-nebus" irgi nežinai? Dediesi Nostradamusu jau net ir įvardydamas 1k litovcų???? Tokie ir sukuria informacijos agentūrą VBS (viena boba sakė)... :mad:
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0