Na, nežinau, man patiko.Arba vienas tų įdomių atvejų kai pavardė ir pasiekimai trukdo pasakyti kad tai visiškas niekas.
O apie brolius Coen'us taip tikrai pasakyčiau.
Parašyta 2011 lapkričio 11 - 17:26
Na, nežinau, man patiko.Arba vienas tų įdomių atvejų kai pavardė ir pasiekimai trukdo pasakyti kad tai visiškas niekas.
Parašyta 2011 lapkričio 11 - 21:29
Parašyta 2011 lapkričio 13 - 18:29
Parašyta 2011 lapkričio 14 - 10:10
Jūs kaip norit, o aš savam stiliuj
Parašyta 2011 lapkričio 14 - 13:04
Taigi tam tema ir pakurta... O kalbant apie tai, tai.... Pvz "P.S. I love you" yra intelektualaus romantizmo viršūnė palyginti su vakar priverstinai peržiūrėtu LARRY CROWNE. Dvi mega gviazdos viename filme ir toks pasibaisėtinas šūdas, kad jo negalima rodyti ne tik kine, bet ir per BTV.beliktu parasyti tik""neziurek to ar ano".
Parašyta 2011 lapkričio 14 - 22:08
Parašyta 2011 lapkričio 16 - 21:59
Matai o man priesingai, sukele nemazai emociju ir romantiskai nuteike , bet gal todel kad tikrai myliu Paryziu ir dar ne taip senokai vaiksciojau jo gatvemis. Zodziu gyvi atsiminimai.Midnight in Paris. Woody Alleno kūryba. Tai romantinė komedija, kaip vienas jaunas amerikiečių rašytojas patenka į kitą laikmetį Paryžiuje vidurnakčiais ir sutinka iškilias asmenybes, įsimyli ir t.t. Filmas nesukėlė visiškai jokių emocijų, tikriausiai vakaro žinios daugiau įspūdžio palieka. Filmas be pabaigos ar kažko panašaus.
Parašyta 2011 lapkričio 17 - 11:39
Parašyta 2011 lapkričio 17 - 20:36
Parašyta 2011 lapkričio 19 - 10:06
Cia prisidesiu ir asMan tai paskutiniu metu vienas geriausių matytų filmų.
Parašyta 2011 lapkričio 21 - 19:36
Parašyta 2011 lapkričio 21 - 23:24
Parašyta 2011 lapkričio 21 - 23:41
Tai gal butu galima isgirsti pagal ka rinktis filma?(tv programa netinka)....Dvi valandas renkiesi filmus,Po to koki lievaka pasiziurai.Ir gaunasi 4 valandos praleistos veltuiMielas Kulinarai, tarėmės, kad tiems, kam IMDB rate'as daro įtaką renkantis filmą, susikuria kitą filmų temą. Čia mes juk, o ir pats tame tarpe gausiai, dalijamės įspūdžiais.
Parašyta 2011 lapkričio 21 - 23:51
Sorry. Pasitaisau, jei buvo tokia kalba. Matyt busiu praleidesMielas Kulinarai, tarėmės, kad tiems, kam IMDB rate'as daro įtaką renkantis filmą, susikuria kitą filmų temą. Čia mes juk, o ir pats tame tarpe gausiai, dalijamės įspūdžiais.
Šį pranešimą redagavo Kulinaras: 2011 lapkričio 22 - 00:17
Parašyta 2011 lapkričio 22 - 10:10
Čia tikrai geriau nepakomentuoti to filmo kaip pasakyti "pažiūrėk pats" Man patiko, ačiū fainaijTHE FOUNTAIN. VERSMĖ. DARREN ARONOFSKY. Penki žodžiai iš kurių kiekvienam galvoje turi užsidegti lemputė. Masterpiece. Neribota fantazija; įtin žmogiška ir žemiška; istorija apie meilę, mirtį, dvasiškumą ir egzistencijos trapumą. Originalus. Žadą atimantis. Mintis sprogdinantis.
Tegu filmas kalba pats už save.
Parašyta 2011 lapkričio 22 - 10:28
Į sveikataČia tikrai geriau nepakomentuoti to filmo kaip pasakyti "pažiūrėk pats" Man patiko, ačiū fainaijTHE FOUNTAIN. VERSMĖ. DARREN ARONOFSKY. Penki žodžiai iš kurių kiekvienam galvoje turi užsidegti lemputė. Masterpiece. Neribota fantazija; įtin žmogiška ir žemiška; istorija apie meilę, mirtį, dvasiškumą ir egzistencijos trapumą. Originalus. Žadą atimantis. Mintis sprogdinantis.
Tegu filmas kalba pats už save.
Parašyta 2011 lapkričio 22 - 10:45
Parašyta 2011 lapkričio 22 - 14:39
Nežinau. Aš renkuosi pagal recenzijas. IMDB rate'as su jomis neturi nieko bendro.Tai gal butu galima isgirsti pagal ka rinktis filma?(tv programa netinka)....Dvi valandas renkiesi filmus,Po to koki lievaka pasiziurai.Ir gaunasi 4 valandos praleistos veltui
Parašyta 2011 lapkričio 22 - 15:18
Taip, vienas iš kriterijų - recenzijos.Nežinau. Aš renkuosi pagal recenzijas. IMDB rate'as su jomis neturi nieko bendro.
Parašyta 2011 gruodžio 03 - 00:27
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0