Hmmm... Ką vadinsim komfortu. Savo laiku su saab 9000 gan nemažai teko pasizulint. Sakyčiau komforto tikrai nedaugiau nei 806, bent jau man, o ir remontai tikrai nekainuos daugiau ir brangiau, nei to saabo. Aš tavo vietoje vistik pabandyčiau pasiieškot dyzelį 2,1TD. Drįsčiau teigti, kad benzininį supjautą gaut tikrai šansas didesnis. Mano subjektyvia nuomone pežas šiam modeliui normalių benzininių apskritai neturi, vienintelis dvilitris su turba, bet praktika rodo, kad ir pastarieji būna jau su tradicine bėda - nukvakusia turba.
 Na, kok kas neradau nei vieno 806 su pilna klimato kontrole, sildomom sedynem, autopilotu, puikiai skambancia gamykline aparatura ir pan...  

Ir kad tiek pravaziavusi masina (300000) galetu pasigirti tuo, kad viskas idealiai veikia... O kad remontai nekainuos daugiau, nei saabo, tai tikrai tikiu... 

Turejau progos isitikinti... 

Zodziu, pradedu suprasti viena dalyka (jei supratau teisingai)- jei noriu nusipirkti ne sudrozta masina, vistik geriau ieskoti dyzelio, kuo pezai ir zinomi... Nors is meistru girdejau ir tokia nuomone, kad tokias masinas su dyzeliais perka tie, kas daug vazineja, ir jie buna daugiau uzdrozti, nei benzininiai. Supratau, geriau neskubesiu, sukaupsiu didesnes lesas ir imsiu dyzeli... Aciu!