Jump to content

Photo

Lietuvos autoklubų lyga

• Please log in to reply
2648 replies to this topic

#261 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 211
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyota

Posted 2008 January 22 - 01:45

Na pirmos varzybos kaip ir prisvilo, bet vis tiek sugebejom garbingai pasipriesinti. Gal siek tiek paveluotai atsibudom, turiu omeny paskutiniaja minute  :(
aisku, prisiimu kalte del tu nepataikytu baudu :blush:
Viso sito reziume butu toks, kad paprasciausiai reikia stengtis zaisti  :rolleyes:
O siaip vilnieciu prognozes nepasitvirtino - ne vienas nepalikom aiksteles del prazangu limito, o ir nesportiniu teisejai neskyre :) taip, kad sis mitas sugriautas  :P  :D

1. Nu matai, pagal varzybu istatus: "Baudos metimai turejo buti nematemi".
2. Kadangi per rankas sienauti nedrysot ir turbut netaip agresyviai zaidet, tai ir gavot ;-)
3. Mitas mitui nelygus, tai buvo bendraklubiu pastabos :)

Nu del agresyvumo paziurek, scorpu klaidas ir musu perimtus kamuolius. Jie tikrai uz dyka ju mum i rankas nekiso. :P
Siaip tu prazangu pradzioj pradejomes rink kaip reikiant, bet tada ir pralosinejom 29-9. O kai nustojom bauduotis ir zaist greita zaidima is kart reikalai pasitaise.
Beje gynyboje nebuvo ten ka bauduot. Stovi centras kaip Sabonis :blink: . Mudu su Maiklu kad ir prisitraukimus darytume vistiek jam dzin. :P

Edited by Barklis, 2008 January 22 - 01:45.

• 0

#262 Svečias_djart_*

Svečias_djart_*
  • Svečiai

Posted 2008 January 22 - 01:48

Sveiki kolegos, aciu Jums uz grazias atkaklias rungtynes, tikrai buvo labai smagu zaisti, pabreztina, kad vyko labai svarus krepsinis, labai nedaug prazangu, tai parodo tik tai kad abi komandos supranta ko susirinko ir padare savaji darba, manau antram rate turetu buti kiti rezultatai, bet mes irgi stengsimes patobulint kazkokius elementus krepsinio kurie sian nesigavo mums, tad sveikinimai nuo Scorpio klubo pradejus cempionata, aciu uz tai kad buvo grazus protingas krepsinis ;) :beer:
  • 0

#263 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Posted 2008 January 22 - 10:31

neuzskaite man 1 atkovoto kamuolio :) buciau nors 1 naudinguma turejas :) o dabar kaip ir nebuves aikstej :)

Aha, o man tik 1 perimta kamuoli uzskaite. :(
Peremiau 4 ir dar 1 rez. perdavima atlikau.
Bet juk buvo visi perspeti, kad statistika nebus ideali. :)
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#264 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2008 January 22 - 10:34

:D :D :D :D :D
Adminai, uzbokuokit(ir istrinkit) Ro3 pasisakymus kuriuose bus zodziai: "Zingsniai", "Krepsinis", "Simakas".
B)

Pirstais nerodysim :blush:
O seip tai chebryte - respect :beer:
Grajus buvo liuks - labiausiai 4kelinys. :lyzht:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#265 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Posted 2008 January 22 - 10:35

Tai va. Vakar mano draugas kaip tik dalyvavo šitam čempionate. Sakė, kad su prieš pežistus žaidė. Tipo lievai sužaidė labai, nes turėjo mažiausiai 30 taškų laimėt. Nu čia ne mano žodžiai :) ant manęs nevažiuokit. :)
  • 0

#266 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2008 January 22 - 10:41

Tai va. Vakar mano draugas kaip tik dalyvavo šitam čempionate. Sakė, kad su prieš pežistus žaidė. Tipo lievai sužaidė labai, nes turėjo mažiausiai 30 taškų laimėt.
Nu čia ne mano žodžiai :) ant manęs nevažiuokit. :)

Abi komandos lievai suzaide.
Del 30tsk - jei mes ir toliau butume gryba pjove gal ir tiketina, bet 4 kelini mes pradejom zaist savo zaidima tai ir nuo -20 iki 11 davijom.
Perduok savo draugui, kad lai dziaugesi kad nebuvo 5 kelinio. :lol: :lol: :lol:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#267 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Posted 2008 January 22 - 10:48

Tai va. Vakar mano draugas kaip tik dalyvavo šitam čempionate. Sakė, kad su prieš pežistus žaidė. Tipo lievai sužaidė labai, nes turėjo mažiausiai 30 taškų laimėt.
Nu čia ne mano žodžiai :) ant manęs nevažiuokit. :)

Abi komandos lievai suzaide.
Del 30tsk - jei mes ir toliau butume gryba pjove gal ir tiketina, bet 4 kelini mes pradejom zaist savo zaidima tai ir nuo -20 iki 11 davijom.
Perduok savo draugui, kad lai dziaugesi kad nebuvo 5 kelinio. :lol: :lol: :lol:

ok :) jie ten labai jau užsidegę pirmą vietą laimėt, beveik garantuoti :) Tikri scorpionistai ten tikrai ne visi, bent jau trys kuriuos pažystu :) o klubo prezidentas, senais laikai buvo Lietuvos tiuningo karalius, važinėjo su tokiu geltonu scorpio. :)
  • 0

#268 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • posts 2,079
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Posted 2008 January 22 - 10:52

Tikri scorpionistai ten tikrai ne visi, bent jau trys kuriuos pažystu :) o klubo prezidentas, senais laikai buvo Lietuvos tiuningo karalius, važinėjo su tokiu geltonu scorpio. :)

nu. mes ten paskaiciavom jog kaune tiek scorp'u nevazineja, kiek zaideju prisirinko :lol:
  • 0

#269 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • posts 1,152
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Posted 2008 January 22 - 10:54

Nu ka galiu pasakyt - truko agresijos man -_- nors gal ir gerai, bent sveikas likau ^_^ o siaip vis dar saugau pirsta, bet kaip Linukas sake, jei nemankstinsi taip ir liks pastyres <_< Kogero dar biski susizaidimo truksta. Ne karta pasitaike situacija, kai as iseidavau ant tritaskio linijos, kad zmogui su kamuoliu pastatyciau uztvara (mest trajaka ar 2x2 bandyt), bet kazkodel musiskis su kamuoliu mesdavo per savo ir mano oponentu rankas arba bandydavo mus visus tris apeit ne pro ta puse... Kai gynyboj kovojam kamuolius, atsirinkim savo dengiamus zmones ir juos nuo kasio atitverkim, o ne laukim kol kamuolys y rankas nukris, nes buna laikai uz nugaros varzovu centra (kas su mano svoriu ir taip nera lengva), o pralindes varzovu koks maziukas pyst kamuoly is po nosies ir pasiima... Siaip manau pasiteisino variantas kai barklis gynyboj stojo y centra ;)
  • 0

#270 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2008 January 22 - 11:06

Nu ka galiu pasakyt - truko agresijos man -_- nors gal ir gerai, bent sveikas likau ^_^ o siaip vis dar saugau pirsta, bet kaip Linukas sake, jei nemankstinsi taip ir liks pastyres <_<
Kogero dar biski susizaidimo truksta. Ne karta pasitaike situacija, kai as iseidavau ant tritaskio linijos, kad zmogui su kamuoliu pastatyciau uztvara (mest trajaka ar 2x2 bandyt), bet kazkodel musiskis su kamuoliu mesdavo per savo ir mano oponentu rankas arba bandydavo mus visus tris apeit ne pro ta puse...
Kai gynyboj kovojam kamuolius, atsirinkim savo dengiamus zmones ir juos nuo kasio atitverkim, o ne laukim kol kamuolys y rankas nukris, nes buna laikai uz nugaros varzovu centra (kas su mano svoriu ir taip nera lengva), o pralindes varzovu koks maziukas pyst kamuoly is po nosies ir pasiima... Siaip manau pasiteisino variantas kai barklis gynyboj stojo y centra ;)

Tai pagal tave musu startas turetu buti toks:
Centre Barklis
Krastuose Valdux ir Maiklas
Priekyje Awake ir Simakas
:lol:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#271 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • posts 1,152
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Posted 2008 January 22 - 11:10

Tai pagal tave musu startas turetu buti toks:
Centre Barklis
Krastuose Valdux ir Maiklas
Priekyje Awake ir Simakas
:lol:

Nematau nieko blogo tiesa sakant :)
Nu nebent vietoj manes kraste galetu but pasveikes Tolis. Linukas manau irgi gryzes sustiprins komanda, gal sugebes suvaldyt mus ne tik nuo suolo, bet ir aikstej :)
  • 0

#272 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2008 January 22 - 11:20

Mums reikia zmogaus kuris galetu atstoti treneri. ;) KAs galetu mus pastumdyti? Savanoriu yra?
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#273 Svečias_Geeras_*

Svečias_Geeras_*
  • Svečiai

Posted 2008 January 22 - 11:27

Mums reikia zmogaus kuris galetu atstoti treneri. ;)

va sitai Ro minciai pritariu ir as. Reikia treneriaus kuris galetu mus pastumdyti ir esant laikui minute paimti.
  • 0

#274 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • posts 2,079
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Posted 2008 January 22 - 11:32

savanoriu siulau Cr'a :rolleyes:
  • 0

#275 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513

Posted 2008 January 22 - 11:41

Nu kad jis tai Moskvoj tai Dubline. Kitakart is Dubajaus parasys. :D Bet jo kandidaturai pritariu. Cr ar gidi?

Edited by ro3, 2008 January 22 - 11:42.

• 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#276 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 211
  • Automobilis:Toyota

Posted 2008 January 22 - 12:44

Zodziu teip: Kadangi siandien gavau jau rimta priekaista aprangoms(t.y. del ju dydzio), o be to pats su savo apranga atrodau kaip balerina, siulau man i PM parasyti kam maikutes yra per mazos (manau shortai kaip ir pakenciami); Tadum pabandysiu issiaiskinti kiek kainuoja analogiskos 1 maikutes gamyba (ivertinant situacija, kad jos buvo pagamintos dalinai ir del paciu gamintoju klaidos), o tuomet spresim q cia padarius. Siaip pamislijau, kadangi klubieciu yra tikrai daugiau nei abiejuose komandose zaideju, galbut atsirastu norinciu isigyti maikute kaip atributika. Pvz kaip Prokuroras ir dar ten kazkas. Taigi rasykit i PM kam reikalingos maikutes 1 dydziu(o gal ir dviem) didesnes (susitike prisimieruokit vieni kitu ir pasiziurekit kaip ten tiktu didesne), bei siulykit kitokius variantus. P.S. Manano zmona kai pamate, kad pas mane 50 dydis, man net neuzsidejus pasake, kad bus permaza. Deja taip ir yra.
  • 0

#277 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • posts 398
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Posted 2008 January 22 - 15:39

O kai zaidet reikejo jum koki tablo(rezultatui), veliaveles(pakeliama veliavele toje puseje kurioje komanda surinko 4ias ir daugiau prazangu) savo atsinest? Kazkaip jokios info kkl puslapyje neuzmaciau. O kitose, megejiskose lygose, tai buna privalomi daiktai... :unsure:

Edited by Wiz, 2008 January 22 - 15:39.

• 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#278 awake

awake
  • Senbuviai
  • posts 152
  • Vieta:Kaunas, Tverai
  • Automobilis:Toyota Avensis 2.0 D4D

Posted 2008 January 22 - 16:21

O kai zaidet reikejo jum koki tablo(rezultatui), veliaveles(pakeliama veliavele toje puseje kurioje komanda surinko 4ias ir daugiau prazangu) savo atsinest? Kazkaip jokios info kkl puslapyje neuzmaciau. O kitose, megejiskose lygose, tai buna privalomi daiktai... :unsure:

Na kaip supratau, tai sekretorijatas pats atsinese tas veleveles, o tablo nebuvo... biski ne kas, nes nevisada zinai tikslu rezultata ir laika.
  • 0
Samogitas :)

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas

#279 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2008 January 22 - 16:58

Žiūriu aš Scorpio klubo rezus ir kažkaip susidarė toks vaizdas, kad vieną veikėją aš labai gerai pažįstu, ir gimimo metai ir pavardė ir morda nuotraukoj baisiai sutampa... :unsure: Reiks išsiaiškint...
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#280 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Posted 2008 January 22 - 17:21

Žiūriu aš Scorpio klubo rezus ir kažkaip susidarė toks vaizdas, kad vieną veikėją aš labai gerai pažįstu, ir gimimo metai ir pavardė ir morda nuotraukoj baisiai sutampa... :unsure: Reiks išsiaiškint...

nu speju zhinau apie ku tu ;) tas pac ;)
  • 0

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users