Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Lietuvos autoklubų lyga

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2648

#441 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2008 vasario 09 - 21:46

nepradekit saves laidot - dar po antras rungtynes gi reikes suzhaist... O jum uzhduotis, kiek pamenu, ir paprastesne (kad zhaist toliau) - but aukshciau bent uzh viena komanda... Taip, kad nenuleidzhiat ranku - pezhai, zhmonos, meiluzhes palauks - kovokit mle... <_<
  • 0

#442 dARINSKAS

dARINSKAS
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Valdiska..

Parašyta 2008 vasario 09 - 22:13

man kazkaip irgi baisiai galvos neskauda kad pralosem, jau pripratau :D o Braklis kkl.lt puslapy jau rimciau pasisake ir pasiriejo :) mldc, ir toliau kovok uz mus :beer:
  • 0

#443 thunder

thunder
  • Senbuviai
  • Automobilis:Toyota Avensis

Parašyta 2008 vasario 09 - 22:23

galiu as zodi tart? nesu nei as ten koks lyderis komandos ar ka kad cia savo nuomone galeciau reikst bet visgi pasisakysiu ir galit jei norit braukt mane is komandos jei kam nepatiks mano mintys... taigi pradesiu: kadangi sian zaidziau nedaug tai maciau nuo suoliuko kaip kas vyksta. pabandysiu nupasakot visa musu zaidimo braiza. yra trys pozicijos kurios zaidzia puolime. tai izaidejas gynas ir lengvas krastas. Siuos trys pozicijos i kase mete 35 kartus is 53 bandymu. taigi puolejams liko 18 metimu. na taip puoleju maziau... i puolejus itraukiu save naujoka albiona neriju.. bet tas kitas likusias pozicijas sudare 6 zmones tai ner taip labai daug ir nera jau tokio didelio skirtumo. o realiai mastant kai is tritaskiu pataikom tik 14 proc taiklumu tai gal vertetu ikisti kamuoli i baudos aisktele ? tas tikrai nebuvo daroma nes atliko komanda 5 rez perdavimus is kuriu 3 atliko puolejai... tai gyneju darbas sitam reikale tik 2 rez perdavimai... dabar del tu deriniu... tai nafik mes juos ten mokemes begiojom jei siandien nieks nei vieno nebande padaryt o paskui sakot nieks ju neatsimena... maciau du kartus kai buvo parodytas derinys. niu atsiprasau jei dar koki praziosojau... dabar tas derinys du pries du :) pastatau siena kam nors tai arba nieks neina o jei pastates kerti link kases perdavimo tikrai negausi... jei jus taip norit but kruciausi komandoj tai taip ir sakykit... surinkit komanda dviese kokie ir tada dar paimkit daug futbolistu kaip cia sake ir bus ok viskas. nes gerai as esu futbolistas bet kai losiam su draugeliais 1 valanda laiko. teisingiau gal net maziau.. zaidimo tarkim gaunas 45-50 min. ir net mes sugebam sumest vos ne kiekviena karta po 100 tasku... aisku kartais ten gaunas kad silpniau ginames, negryztam is puolimo ir t.t. bet kazkaip manau kad musu komanda (mano draugu) butu visai neblogas issukis pezo komandai nes mes zaidziam sioki toki komandini zaidima.. bent jau bandom... aisku musu lygis gal ner toks fantastiskas kaip pezo komandos nes net as pelnau po 20 tasku gal kiekviena karta bet vistiek... jei zaistume ne del savo statistikos o del komandos tai gal ka ir laimetume.. kitu atveju bus triuskinimas ir triuskinimas... ir dar pasakysiu toki dalyka kad pastoviai lipat i medi... isiverziat i baudos aikstele is stringat... labiausiai tai pastebejau darinsko ir tiger (jei gerai nika parasiau) dabar visi sakysit ka as cia aiskinu kai pats nieko nepazaidziu... taip as gal ir nieko tokio ypatingo nepadariau bet jei ziurint kiek mano zaidejai imete tasku tai ju yra tik 2 kai mane pastate kad dengciau izaideja. tai dengiant kitiems jie imete 4, 11. p.s. nzn ar viska suprasit nes ka parasiau neskaiciau tai gali nebut kai kur logiski sakiniai bet issakiau savo nuomone... jei nepatiks kam kad vejus cia keliu tai meskit is komandos uz nedrausminga elgesi...
  • 0
Peugeot 406 Nuotrauka Toyota Avensis Nuotrauka

#444 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Toyota

Parašyta 2008 vasario 09 - 22:33

galiu as zodi tart? nesu nei as ten koks lyderis komandos ar ka kad cia savo nuomone galeciau reikst bet visgi pasisakysiu ir galit jei norit braukt mane is komandos jei kam nepatiks mano mintys... taigi pradesiu:

kadangi sian zaidziau nedaug tai maciau nuo suoliuko kaip kas vyksta. pabandysiu nupasakot visa musu zaidimo braiza. yra trys pozicijos kurios zaidzia puolime. tai izaidejas gynas ir lengvas krastas. Siuos trys pozicijos i kase mete 35 kartus is 53 bandymu. taigi puolejams liko 18 metimu. na taip puoleju maziau... i puolejus itraukiu save naujoka albiona neriju.. bet tas kitas likusias pozicijas sudare 6 zmones tai ner taip labai daug ir nera jau tokio didelio skirtumo. o realiai mastant kai is tritaskiu pataikom tik 14 proc taiklumu tai gal vertetu ikisti kamuoli i baudos aisktele ? tas tikrai nebuvo daroma nes atliko komanda 5 rez perdavimus is kuriu 3 atliko puolejai... tai gyneju darbas sitam reikale tik 2 rez perdavimai...

dabar del tu deriniu... tai nafik mes juos ten mokemes begiojom jei siandien nieks nei vieno nebande padaryt o paskui sakot nieks ju neatsimena... maciau du kartus kai buvo parodytas derinys. niu atsiprasau jei dar koki praziosojau... dabar tas derinys du pries du :) pastatau siena kam nors tai arba nieks neina o jei pastates kerti link kases perdavimo tikrai negausi... jei jus taip norit but kruciausi komandoj tai taip ir sakykit... surinkit komanda dviese kokie ir tada dar paimkit daug futbolistu kaip cia sake ir bus ok viskas. nes gerai as esu futbolistas bet kai losiam su draugeliais 1 valanda laiko. teisingiau gal net maziau.. zaidimo tarkim gaunas 45-50 min. ir net mes sugebam sumest vos ne kiekviena karta po 100 tasku... aisku kartais ten gaunas kad silpniau ginames, negryztam is puolimo ir t.t. bet kazkaip manau kad musu komanda (mano draugu) butu visai neblogas issukis pezo komandai nes mes zaidziam sioki toki komandini zaidima.. bent jau bandom... aisku musu lygis gal ner toks fantastiskas kaip pezo komandos nes net as pelnau po 20 tasku gal kiekviena karta bet vistiek... jei zaistume ne del savo statistikos o del komandos tai gal ka ir laimetume.. kitu atveju bus triuskinimas ir triuskinimas...

ir dar pasakysiu toki dalyka kad pastoviai lipat i medi... isiverziat i baudos aikstele is stringat... labiausiai tai pastebejau darinsko ir tiger (jei gerai nika parasiau)

dabar visi sakysit ka as cia aiskinu kai pats nieko nepazaidziu... taip as gal ir nieko tokio ypatingo nepadariau bet jei ziurint kiek mano zaidejai imete tasku tai ju yra tik 2 kai mane pastate kad dengciau izaideja. tai dengiant kitiems jie imete 4, 11.

p.s. nzn ar viska suprasit nes ka parasiau neskaiciau tai gali nebut kai kur logiski sakiniai bet issakiau savo nuomone... jei nepatiks kam kad vejus cia keliu tai meskit is komandos uz nedrausminga elgesi...

respects :beer:
Vot jau gimsta teisingas poziuris, laukiam kol kiti ta supras.

P.S. BLXT NACXUI - FOTBOLISTAI = MAZI ZMONES. T.Y. TIE KATRIE NEI ANT TABURETES PASILIPE TINKLIUKO NEPASIEKIA IR PO KASE NEGALI ZAIST.
Ar jau visi supratot laudiska frazialogizma ar kiekvienam dar personaliai paaiskint???????????

P.SS. Cia visiskai nereiskia, kad nemoka jie lost. Nors siadien tai turbut verti futbolisto vardu ir kita prasme :P .
  • 0

#445 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2008 vasario 09 - 22:35

p.s. nzn ar viska suprasit nes ka parasiau neskaiciau tai gali nebut kai kur logiski sakiniai bet issakiau savo nuomone... jei nepatiks kam kad vejus cia keliu tai meskit is komandos uz nedrausminga elgesi...

viskas ok. nesiparink. tu ir kiti esat reikalingi komadoj. o kol musu lyderiai kazka kita veikia, tai tokie kaip as luzeriai-pijokai ir tampa vos ne naudingiausiais zaidejais.... jeigu kazkas pasisuks i taip, kad komanda taps tik is tikru "KREPSININKU" mes visvien rinksimes pirmadieniais ir zaisim ir toliau savo malonumui o esant varzybosm sirgsim su olaus bokalais uz savo komanda :beer:
  • 0
Roots to roots

#446 thunder

thunder
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 09 - 22:42

Barkli sorry jei ne taip supratau del tu futbolistu bet del zaidimo tai as jau tokia nuomone turejau per pirmas varzybas tik kad tylejau bet kai gaunam 44 taskais tai issakiau.. gal pasikeis kas nors.
  • 0

#447 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Toyta Avensis '06 D-CAT

Parašyta 2008 vasario 09 - 22:50

Nu ka as galiu pasakyt.... Net nezinau ar cia pergyvent ar dziaugtis del tokio pralaimejimo. Tokie pralaimejimai labai gerai padeda issiaiskint visas problemas viduje komandos, o ju mes tikrai turime daug Pirmadieni laukia rimta trefke, kad paskui niekas nesakytu, kad kazko nemoka ar napamena. Jei kam kazkas neaptinka ar kazkas kitaip kazka nori daryti, prasom issisakyti. Thunder - respect :beer: Jau norejau postint bet dar kai ka dadursiu....44 taskai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eina NX !!!!!!!!!!!1
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold

Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"

Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas

#448 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 vasario 09 - 22:58

Barkli sorry jei ne taip supratau del tu futbolistu bet del zaidimo tai as jau tokia nuomone turejau per pirmas varzybas tik kad tylejau bet kai gaunam 44 taskais tai issakiau.. gal pasikeis kas nors.

be reikalo tylejai. O tai kaip dabar ta issaikint kitiems? Konkreciai issakyt asmeniskai kas ka daro neerai, ir kad tas nepultu i isterija, depresija ar neisizeistu???
Man jau pradeda atsibos... :blush:

Ateisiu sau pirmadieniais kaulus pramiklit, o ple plesytis iki traumu gavimo, del komandos su kuria nena rast kalbos gal igreit nelikt motyvacijos zaist. B)

P.S. Simakai, atsiminiau kad siandien nors ir sakiau nedaryt to gazdinimo veiksmo pries varantis kamuoly - vistiek nepaklausiai ir is ypratimo padarei ta firmini judesi :P , tik kodel zingsniu nesusvilpe nesupratau???
  • 0

#449 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 09 - 23:04

P.S. Simakai, atsiminiau kad siandien nors ir sakiau nedaryt to gazdinimo veiksmo pries varantis kamuoly - vistiek nepaklausiai ir is ypratimo padarei ta firmini judesi :P , tik kodel zingsniu nesusvilpe nesupratau???

mes su Simaku brendi jau lakam, tad sendie jo geriau nekalbink :beer:
  • 0
Roots to roots

#450 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 vasario 09 - 23:16

P.S. Simakai, atsiminiau kad siandien nors ir sakiau nedaryt to gazdinimo veiksmo pries varantis kamuoly - vistiek nepaklausiai ir is ypratimo padarei ta firmini judesi  :P , tik kodel zingsniu nesusvilpe nesupratau???

mes su Simaku brendi jau lakam, tad sendie jo geriau nekalbink :beer:

Nu tu Cr'ai tai gal ir gali gert, bet simakui tik po puse pilk. Nelabai uzsidirbo :P :P :P :P
  • 0

#451 Svečias_Tiger14_*

Svečias_Tiger14_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 09 - 23:36

Nu tai jei pradedam tai varom iki galo B) Pirma!!! Tai va as norejau pasakyti, kad tas didelis pralaimejimas del lipimo i medi sudaro tik 20% pralaimejimo. Paziurekim kiek gi mes kamuoliu praradom ogi 28 kamuoliukus, ir is tu 28 kamuoliuku kokia 15 buvo dovaneles varzovams greitoms atakoms(cia tiksliai chebra). Taigi prasom jums 30 lengvu taskeliu, kuriu galejo ir nebuti jei butume bent lipe i medi, o ne atidavineje tuos lengvus asistus varzovams. Thunderi nei darinskas, nei tiger tikrai statistikai nelosia. Pox... ta mum statistika, ka daryt kita pries zona jeigu neturim centru ir nera kam fasuot i baudos aikstele? Jeigu norejai imtis iniciatyvos tai prasom. Niekas cia i lyderius nesiverzia jeigu nori gali juo patapt. As pavyzdziui nieko pries pasedesiu ant suoliuko, bent kelieniai butu sveiki ir pirstas kuri Vilniuj per draugiskas issuko. Nei as nei darinskas tikrai nepretenduoja nei i lyderius nei ka. Darinskas meta trajakus, nes jis juos pataiko, o jeigu nekrenta per rungtynes tai nereikia cia varyt i suns dienas. Visus trajakus darinskas ismete laisvas, o cia priekaistu negali but. Nu nera kam fasuot i ta centra nera. Valduw serga, maiklas negalejo, Mickevicius pirsta issisuko, Aniuliui paskaitos(neakivaizdininkas). Nu ir ka cia daryt? Darinskui ir tiger komplimentu pazert? Maladiec aciu labai. To man siandien ir tereikejo iki pilnos laimes, nes man gi komanda ''nerupi'' as tylus sedziu kiekvienas rungtynes ir nei zodzio nepratariu. Darinskas irgi nelaksto visas raudonas. Saunu!!!! Neteisinu as cia nieko , o ypac saves -14 naudingumas nepateisinams, bet nereikia varyt ant komandos ypac tokiu sunkiu momentu. Jei kas ir stengesi lipt i medi, tai tik del komandos, o ne del savos sup... statistikos. O kita karta tokius komentarus prasau pasakyt i akis, o ne bendram chate kur bet kas gali paziuret kas parasyta ir pazvengt is musu Peugeot klubo (Kaunas) rietenu. Taigi labai fainiai cia isejo. Barklis uz komandos garbe kovoja www.KKL.lt , o mes patys save dergiam ir drabstomes purvais savoj diskusijoj. Kas nori patapt lyderiu nuosirdziai prasom, as ji juos nesiverziu. Bet nemanau, kad 2 taskai ir 2 atkovoti kamuoliai pakankamai geras rezultatas.
  • 0

#452 Svečias_Tiger14_*

Svečias_Tiger14_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 09 - 23:39

galiu as zodi tart? nesu nei as ten koks lyderis komandos ar ka kad cia savo nuomone galeciau reikst bet visgi pasisakysiu ir galit jei norit braukt mane is komandos jei kam nepatiks mano mintys... taigi pradesiu:

kadangi sian zaidziau nedaug tai maciau nuo suoliuko kaip kas vyksta. pabandysiu nupasakot visa musu zaidimo braiza. yra trys pozicijos kurios zaidzia puolime. tai izaidejas gynas ir lengvas krastas. Siuos trys pozicijos i kase mete 35 kartus is 53 bandymu. taigi puolejams liko 18 metimu. na taip puoleju maziau... i puolejus itraukiu save naujoka albiona neriju.. bet tas kitas likusias pozicijas sudare 6 zmones tai ner taip labai daug ir nera jau tokio didelio skirtumo. o realiai mastant kai is tritaskiu pataikom tik 14 proc taiklumu tai gal vertetu ikisti kamuoli i baudos aisktele ? tas tikrai nebuvo daroma nes atliko komanda 5 rez perdavimus is kuriu 3 atliko puolejai... tai gyneju darbas sitam reikale tik 2 rez perdavimai...

dabar del tu deriniu... tai nafik mes juos ten mokemes begiojom jei siandien nieks nei vieno nebande padaryt o paskui sakot nieks ju neatsimena... maciau du kartus kai buvo parodytas derinys. niu atsiprasau jei dar koki praziosojau... dabar tas derinys du pries du :) pastatau siena kam nors tai arba nieks neina o jei pastates kerti link kases perdavimo tikrai negausi... jei jus taip norit but kruciausi komandoj tai taip ir sakykit... surinkit komanda dviese kokie ir tada dar paimkit daug futbolistu kaip cia sake ir bus ok viskas. nes gerai as esu futbolistas bet kai losiam su draugeliais 1 valanda laiko. teisingiau gal net maziau.. zaidimo tarkim gaunas 45-50 min. ir net mes sugebam sumest vos ne kiekviena karta po 100 tasku... aisku kartais ten gaunas kad silpniau ginames, negryztam is puolimo ir t.t. bet kazkaip manau kad musu komanda (mano draugu) butu visai neblogas issukis pezo komandai nes mes zaidziam sioki toki komandini zaidima.. bent jau bandom... aisku musu lygis gal ner toks fantastiskas kaip pezo komandos nes net as pelnau po 20 tasku gal kiekviena karta bet vistiek... jei zaistume ne del savo statistikos o del komandos tai gal ka ir laimetume.. kitu atveju bus triuskinimas ir triuskinimas...

ir dar pasakysiu toki dalyka kad pastoviai lipat i medi... isiverziat i baudos aikstele is stringat... labiausiai tai pastebejau darinsko ir tiger (jei gerai nika parasiau)

dabar visi sakysit ka as cia aiskinu kai pats nieko nepazaidziu... taip as gal ir nieko tokio ypatingo nepadariau bet jei ziurint kiek mano zaidejai imete tasku tai ju yra tik 2 kai mane pastate kad dengciau izaideja. tai dengiant kitiems jie imete 4, 11.

Jei Cr butu parases si komentara, buciau nepratares nei zodzio.

Taip, kad PEACE chebra. Nuo tokiu komentaru pataikymo procentas tikrai nepageres. Asistu i uzribi padauges, nes dar visi kamuolio bijos. Kas sekantis nori pasidaryt -14 naudinguma? Del statistikos B)
  • 0

#453 dARINSKAS

dARINSKAS
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 vasario 09 - 23:41

man durnam paaiskinkit kas cia ka kaltina ir kokios tokio "grybavimo" priezastys. nu kad hujovai zaidziam tai savaime aisku. geriausiai rekt ant kitu kai sedi ant suoliuko, lygiai ta pati ir as darau sededamas. bet ar pakiles nuo suoliuko nors vienas ka nors aiksteleje padarom?????? (saves neisskiriu). ir i medi palaipom ir i kase ne tik is laisvu padeciu bet ir aplamai nepataikom. apie klaidu statistika aplamai nekalbu. tai kas pasakys ka daryt kad taip nebutu?? man rodos visi tai suprantam, bet ar ka nors darom kad taip nebutu.......o teisejai manau siandie tai nebutu musu isgelbeje nors ir gerai susvilpe butu. kas liecia pasisakymus del mano ziadimo, tai pakomentuosiu truputi: siandie tai suzaidziau blogai, kodel? jei matai kad ir kiti gryba pjauna, tai bandai siek tiek "pasavivaliaut", gal pasiseks, nu siandie totaliai ne mano diena buvo, po to ir susilauki tokiu komentaru. tada ir prasideda tokios snekos kaip, kaip cia hujovai zaidi, tai ple as tada is vis nezaisiu nu ir panasios, cia jau visu asmenines fantazijos vaisius. pripazinkim, nesam mes geri zaidejai, bet pasistengus dar galima pagerinti zaidimo kokybe, ka manau ir padarysim. aisku jei visi pastovus rinksis i varzybas, o ne vienose varzybose pirmas penketas losia, antrose trecias, ketvirtose antras......
  • 0

#454 thunder

thunder
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 09 - 23:47

pasisako paskutini karta ir einu is cia ir viskas. kad tarkim ir per trefkes pirmadieni buna... stovi laisvas nieks nedengia o kita varo pries varzovus ir neimeta paskui. antras dalykas antram keliny kai man leido pasiganyt puse kelinio kaip niekur stovejau laisvs galima sakyt... niu viskas atsiprasau tiger darinsko. sekmes :beer:
  • 0

#455 Svečias_Tiger14_*

Svečias_Tiger14_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 09 - 23:59

Galesi thunderi pats parodyt pavyzdi kaip tuos asistus dalint, nes nesi nei centras nei sunkus krastas, o esi lengvas krastas taigi gali izaidinet kamuoli kuo pukiausiai B)
  • 0

#456 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 10 - 00:07

Chebra - jamam sendien i burna kas kiek galit, o pirmadieni viska sudeliosim i vietas! :beer: ;]
  • 0
Roots to roots

#457 Virgis961

Virgis961
  • Nariai
  • Automobilis:Peugeot407

Parašyta 2008 vasario 10 - 01:06

Dar viens dalykas-palaikymas- manau mūsų klubo komandai šito laaaabai truksta. Nors buvau tik vienose varžybose-su mits,iais-tačiau akivaizdžiai pastebėjau palaikymo trūkumą. Negi taip sunku atvaryt palaikyt klubo komandos... ir jiems linksmiau žaisti kai jaučia, kad už juos serga. Komanda, ar aš neteisus? ;) P.S. Viešai pasižadu atvaryt palaikyt per sekančias rungtynes(tai puikus laiko praleidimas). P.P.S. O kada sekančios? :)
  • 0

#458 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 vasario 10 - 11:06

Dar viens dalykas-palaikymas- manau mūsų klubo komandai šito laaaabai truksta. Nors buvau tik vienose varžybose-su mits,iais-tačiau akivaizdžiai pastebėjau palaikymo trūkumą. Negi taip sunku atvaryt palaikyt klubo komandos... ir jiems linksmiau žaisti kai jaučia, kad už juos serga. Komanda, ar aš neteisus? ;)

P.S. Viešai pasižadu atvaryt palaikyt per sekančias rungtynes(tai puikus laiko praleidimas).

P.P.S. O kada sekančios?
:)

nu cia tai virgis teisus, bet vakaryksciu varzybu, kad nemate niekas tai gal ir gerai :blush:
  • 0

#459 dARINSKAS

dARINSKAS
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 vasario 10 - 11:46

ateisiu ryt ne zaist o paziuret is salies, nes ziauriai pasitempiau kakla. nu ple parekausiu ir as rytoj nuo suoliuko, nes blt jau susinervinau.....
  • 0

#460 Svečias_Tiger14_*

Svečias_Tiger14_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 10 - 12:06

pasisako paskutini karta ir einu is cia ir viskas. kad tarkim ir per trefkes pirmadieni buna... stovi laisvas nieks nedengia o kita varo pries varzovus ir neimeta paskui. antras dalykas antram keliny kai man leido pasiganyt puse kelinio kaip niekur stovejau laisvs galima sakyt... niu viskas atsiprasau tiger darinsko. sekmes  :beer:

Karocia thunderi as tau pasakysiu taip. Visas 3 rungtynes pratylejai nepasakei nei zodzio ( tiesiogine to zodzio prasme). Visus 35 pirmadienius per treniruotes irgi pratylejai ( tiesiogine to zodzio prasme). O dabar sededamas prie kompo kazkokiu stebuklingu budu igavai drasos ir pradejai varyt ant komandos.

Taigi kita karta prasau visa kritika issakyt arba pirmadieniais, arba pries rungtynes, arba per rungtynes, arba po rungtyniu. O ne uz akiu dergt komanda visiems prieinamam forume. Ot pazvengs bet kas perskaites. Jiegu i akis neturi drasos isrest tai isvis patylek.

Beje pirmadieni susitiksim pasisnekesim. Galesi visiems kas tau nepatinka tiesiai i akis pasakyt. Tu lipi i medi, tu per daug meti, tu neatkovoji kamuoliu, tu nesistengi skambint komandos nariams, kad bent kas i rungtynes ateitu, tu traumuotas bet vistiek lakstai is dusios ir t.t

Taigi chebryte PLEASE labai prasau visa kritika issakyti tiesiai i akis, o ne pilti purvus forume. Nuo pasakytu zodziu i akis tikrai nieks nepuls isterikuoti ar verkslenti. Kritika gerai ji leidzia komandai tobuleti. BET KRITIKA TIESIAI I AKIS. Juk nesam zurnalistai kurie is sud... bandele daro.

Beje prasom palaikyti Barkli KKL.lt puslapi, nes ten po straipsniu komentaruose visi i purvais neteisingai drapsto.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0