o ka tau pinigu uz sale nereikiaKaip suprantu man ner ko eit.
Lietuvos autoklubų lyga
Svečias_Geeras_*
Posted 2008 April 14 - 08:22
Posted 2008 April 14 - 08:24
tai kad nera is ko imtio ka tau pinigu uz sale nereikia
?
Posted 2008 April 14 - 10:35
Svečias_Tiger14_*
Posted 2008 April 14 - 12:27
Bliamba kaip nesisekaBarklis jau baige sy sezona. siuo metu yra ant operacinio stalo ligoninej. lose kase ir buvo pargriautas (norejo uzdirbti prazanga puolanciam), ko pasekoje luzo kaulas per alkune kaires rankos...
tiesa pasakius nu ir nx kaip jam nesiseka paskutiniu metu...
![]()
Linkiu Barkliui greitai pasveikti
Svečias_Tiger14_*
Posted 2008 April 14 - 12:42
Posted 2008 April 16 - 17:17
Gera proga pradet trenerio karjeraBliamba kaip nesisekaBarklis jau baige sy sezona. siuo metu yra ant operacinio stalo ligoninej. lose kase ir buvo pargriautas (norejo uzdirbti prazanga puolanciam), ko pasekoje luzo kaulas per alkune kaires rankos...
![]()
![]()
Linkiu Barkliui greitai pasveikti![]()
Siaip jau gryzau namo, viskas normaliai, tik kada galesiu kase lost dar kolkas neisivaizduoju
Bet kitamet mazdu Nr1 zaidejas, kaip minimum nuo manes gaus is tos pacios alkunes i dantis(stensiuos kad su visu zandikauliu iseitu). Pofik bus technine, nesportine ar diskvalifikacine prazanga, bet tas ciuvas per daug sau leidzia.
Per ta paty graju sugebejo, D.Motiejuno tevuliui(bendradarbiui) sonkaulius taip sudauzyt kad sekancia diena nei juoktis nei verkt negalejo.
O siaip tai visame sitame reikale realiai yra kalciausi teisejai. Aisku mano epizode jie niekuo deti, nes ten 95 proc buvo atsitiktinumas, bet taip nesugebet valdyt zaidimo ir lesti vieniek kitus traumuot ir dauzyt yra apsurdas.
Posted 2008 April 16 - 18:13
Ziauru zeti cia beskaitant...Gal geriau kokio kovinio sporto lyga organizuoja klubaiGera proga pradet trenerio karjera
Bliamba kaip nesisekaBarklis jau baige sy sezona. siuo metu yra ant operacinio stalo ligoninej. lose kase ir buvo pargriautas (norejo uzdirbti prazanga puolanciam), ko pasekoje luzo kaulas per alkune kaires rankos...
![]()
![]()
,
Siaip jau gryzau namo, viskas normaliai, tik kada galesiu kase lost dar kolkas neisivaizduoju.
Bet kitamet mazdu Nr1 zaidejas, kaip minimum nuo manes gaus is tos pacios alkunes i dantis(stensiuos kad su visu zandikauliu iseitu). Pofik bus technine, nesportine ar diskvalifikacine prazanga, bet tas ciuvas per daug sau leidzia.
Per ta paty graju sugebejo, D.Motiejuno tevuliui(bendradarbiui) sonkaulius taip sudauzyt kad sekancia diena nei juoktis nei verkt negalejo.
O siaip tai visame sitame reikale realiai yra kalciausi teisejai. Aisku mano epizode jie niekuo deti, nes ten 95 proc buvo atsitiktinumas, bet taip nesugebet valdyt zaidimo ir lesti vieniek kitus traumuot ir dauzyt yra apsurdas.
Posted 2008 April 16 - 19:34
Karti realybe, bet tai faktas. Ir tegul kas nori ta ir sneka, bet mano alkune luzo per krepsini. Pasidomek statstiskai, kiek normalus kasiorai(su zmonisku teisejavimu) patiria alkuniu luziu per metus....Ziauru zeti cia beskaitant...Gal geriau kokio kovinio sporto lyga organizuoja klubai
Gera proga pradet trenerio karjera
![]()
![]()
,
Siaip jau gryzau namo, viskas normaliai, tik kada galesiu kase lost dar kolkas neisivaizduoju.
O siaip tai visame sitame reikale realiai yra kalciausi teisejai. Aisku mano epizode jie niekuo deti, nes ten 95 proc buvo atsitiktinumas, bet taip nesugebet valdyt zaidimo ir lesti vieniek kitus traumuot ir dauzyt yra apsurdas.![]()
![]()
Svečias_Tiger14_*
Posted 2008 April 21 - 14:17
Posted 2008 April 21 - 14:26
Posted 2008 April 21 - 14:54
Posted 2008 April 21 - 15:12
Svečias_Svečias tolis_*
Posted 2008 April 21 - 15:36
Posted 2008 April 21 - 17:53
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Posted 2008 April 21 - 22:14
Posted 2008 April 21 - 22:58
sudas. niekas neluzo, ir panasu jog net ir ciurnos rimciau nepasitempiau, nes nebeskauda, netinsta.Nerka - kaip tavo koja?
sorry, jeigu ka...
ech... teks rytoj vistik darban eit...
taip kad relax
Posted 2008 April 22 - 07:13
sudas. niekas neluzo, ir panasu jog net ir ciurnos rimciau nepasitempiau, nes nebeskauda, netinsta.
ech... teks rytoj vistik darban eit...o as jau apsidziauges buvau jog atostogu gausiu...
![]()
taip kad relax
Posted 2008 April 22 - 07:20
nu ramiau man ant dusios dabar tikraisudas. niekas neluzo, ir panasu jog net ir ciurnos rimciau nepasitempiau, nes nebeskauda, netinsta.
ech... teks rytoj vistik darban eit...o as jau apsidziauges buvau jog atostogu gausiu...
![]()
taip kad relax
Posted 2008 May 11 - 17:16
http://www.kkl.lt/in...andos&d=playoff
Tiesa pasakius buvau apakes, kad tie patys autobanginiai Mazdu visai netrype kaip visi galvojom... Ka tai galetu reiksti? Vienareiksmiskai palinkesiu Mitsubams tapti cempionams, tai butu bent smagu pasigirti, kad tik cempams ir davem i kaulus viena karta
Grystant prie realybes - ar bus sportuojanciu kitais metais? Bo balandis parode, kad nelabai. Sale neatsipirko, yra skolininku net uz kova ir Valdux sedi minuse, tad kitais metais tikrai spjaus i sita reikala. Taip, kad butu visi draugiskai su Valduxu atsiskaitytu ir nereiktu kabinti juodu sarasu sitame puslapyje
Posted 2008 May 12 - 08:53
Edited by ro3, 2008 May 12 - 09:01.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users