Lietuvos autoklubų lyga
Svečias_Haris_*
Posted 2008 October 16 - 00:04
Svečias_erikas(ege)_*
Posted 2008 October 16 - 06:39
Svečias_GoTTo_*
Posted 2008 October 16 - 08:50
Svečias_Svečias Darinskas_*
Posted 2008 October 16 - 11:05
skirma jau daug metu su pezu vazineja, tai si sezona kaip ir narys....skirma ne jusu narys ir juo nebuvo niekada,jei butu narys jau praeitais metais jis uz jus zaistu,ir baikit viena kart savo isvedziojimus apie nari ir ne nari
Svečias_Dionisas_*
Posted 2008 October 16 - 14:19
Sveiki,Legionieriai:
Žaldaris, Vaidas, Skirma.
Aišku, pasirinkimas būtų daromas būtinybei spaudžiant, bet kurio, tavo manymu, vertėtų atsisakyti vietoj Žaldario? Skirmos ar Vaido?
Manau, kad nei įžaidėjo nei centro puolėjo pozicijoje konkurencijos tokios nėra kaip krašto puolėjo pozicijoje.
Todėl, jei būsim priversti kažko atsisakyti, tai tikrai ilgai nesvarstysim.
Beje, Dionisai, kaip tau įspūdis po pirmo palakstymo su mumis?
Atvirai tikrai labai neblogas, aisku reikia daug darbo ir t.t. Bet potencialo manau daugiau yra nei buvo vilniuje jau vien del to, kad yra kazkoks sportinis azartas. Bent jau mano akimis matesi, kad visi nori zaisti ir negaili jegu.
Patiko:
1. Kad visi noriai zaidziai ir stengiasi, bega.
2. Nelabai gaili kamuolio, bent jau musu komanda (kurioje as buvau, dalinosi kamuoliu esant laisviems).
3. Nebijoma kontaktinio zaidimo, nera daug nereikalingu kalbu ir verkslenimu "baudos".
Nepatiko:
1. Mazai labai mazai sukamas kamuolis. Suprantu jeigu zmogus laisvas, jis privalo mesti jei jis siaip metamas. Bet buvo atveju kai buvo metama bile mesti.
2. Aklai lendama i baudos aikstele, lipama per galvas. O tai buvo daug zingsniu ir t.t. Aklas lipimas i medi neduoda naudos, jau vien del 3 sek.
3. Pasai visi tik per rankas, tai velgi yra labai bloga pratika. Sito man nepavyko isaiskinti vilnieciams
4. Nemokam kovoti kamuoliu, nera atsitverimu ir visi kovoja kamuoli pasitikedami savo suoliu. O kas bus kai tave persoks? Kamuoliui baba
O siaip, sunku vertinti. Zaidziau kartu dar tik viena karta. Bet ispudi paliko nebloga, tam itakos turejo aisku ir mano paties nusiteikimas.
Ai dar vienas minusas, aisku saket kad pagrindinio izaidejo nebuvo, bet ir is to kas buvo nelabai matesi izaidejas. Nu realiai mano akimis jo nera. Todel, kad:
1. Kaip jau minejau kamuolis nesisuka.
2. Aiksteje nera aiskaus zmogus kuris sneka garsiai, o jo klauso.
Nes mano manimu izaidejas, tai stipriausia ir kartu silpniausia komandos dalis
Svečias_Dionisas_*
Posted 2008 October 16 - 14:22
Nus kur tau as agresyvus buvau ;-) As sau ramiai trajakus leidau i jusu krepsi ir viskasko tais prirasymo nebuvo ...
ir dionizas agresyvus baisiai buvo
...pastaruoju metu ko tais visi suzvereja
po krepsiu net stengiuos maziau dalyvaut ir maikla perspejau
bet tas patikejo kai galva tarp tu mediniu kopeteliu atsidure
Posted 2008 October 16 - 18:30
Kad davo pastabos zaidejam i ausis ikristu....Sveiki,Legionieriai:
Žaldaris, Vaidas, Skirma.
Aišku, pasirinkimas būtų daromas būtinybei spaudžiant, bet kurio, tavo manymu, vertėtų atsisakyti vietoj Žaldario? Skirmos ar Vaido?
Manau, kad nei įžaidėjo nei centro puolėjo pozicijoje konkurencijos tokios nėra kaip krašto puolėjo pozicijoje.
Todėl, jei būsim priversti kažko atsisakyti, tai tikrai ilgai nesvarstysim.
Beje, Dionisai, kaip tau įspūdis po pirmo palakstymo su mumis?
Atvirai tikrai labai neblogas, aisku reikia daug darbo ir t.t. Bet potencialo manau daugiau yra nei buvo vilniuje jau vien del to, kad yra kazkoks sportinis azartas. Bent jau mano akimis matesi, kad visi nori zaisti ir negaili jegu.
Patiko:
1. Kad visi noriai zaidziai ir stengiasi, bega.
2. Nelabai gaili kamuolio, bent jau musu komanda (kurioje as buvau, dalinosi kamuoliu esant laisviems).
3. Nebijoma kontaktinio zaidimo, nera daug nereikalingu kalbu ir verkslenimu "baudos".
Nepatiko:
1. Mazai labai mazai sukamas kamuolis. Suprantu jeigu zmogus laisvas, jis privalo mesti jei jis siaip metamas. Bet buvo atveju kai buvo metama bile mesti.
2. Aklai lendama i baudos aikstele, lipama per galvas. O tai buvo daug zingsniu ir t.t. Aklas lipimas i medi neduoda naudos, jau vien del 3 sek.
3. Pasai visi tik per rankas, tai velgi yra labai bloga pratika. Sito man nepavyko isaiskinti vilnieciams
4. Nemokam kovoti kamuoliu, nera atsitverimu ir visi kovoja kamuoli pasitikedami savo suoliu. O kas bus kai tave persoks? Kamuoliui baba
O siaip, sunku vertinti. Zaidziau kartu dar tik viena karta. Bet ispudi paliko nebloga, tam itakos turejo aisku ir mano paties nusiteikimas.
Ai dar vienas minusas, aisku saket kad pagrindinio izaidejo nebuvo, bet ir is to kas buvo nelabai matesi izaidejas. Nu realiai mano akimis jo nera. Todel, kad:
1. Kaip jau minejau kamuolis nesisuka.
2. Aiksteje nera aiskaus zmogus kuris sneka garsiai, o jo klauso.
Nes mano manimu izaidejas, tai stipriausia ir kartu silpniausia komandos dalisJo nebuvimas yra tragedija komandai.
Apie kamuolio sukima as jau praradau vilty sneket. Ir skaitau jei per si sezona niekas nepasikeis, kogero mesiu as ta kase lost ir liksiu tik TV draugas.
Kam gadint sveikata jei nera malonumo???
P.S. Sekmadieni su tokiai chebrantais losiau tai per visa graju komandos pasu skaiciaus vidurkis turbut 3 nesieke
Po grajaus sakau: gal jus nezinojot, kad as su jumis losiau vienoj komandoj???
Svečias_simakas_*
Posted 2008 October 17 - 11:10
Svečias_Geeras_*
Posted 2008 October 17 - 11:34
Svečias_simakas_*
Posted 2008 October 17 - 19:10
Edited by simakas, 2008 October 17 - 19:11.
Posted 2008 October 20 - 15:38
Svečias_GoTTo_*
Posted 2008 October 20 - 16:26
Posted 2008 October 20 - 16:36
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold
Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"
Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas
Posted 2008 October 20 - 16:58
ne lai buna 28aTai tegul padaro "28+1"
Posted 2008 October 20 - 22:53
Svečias_Dionisas_*
Posted 2008 October 21 - 12:19
Posted 2008 October 21 - 13:56
pradzioj ziauriai nuskambejoDrauga laidoju, veda padla.
Svečias_erikas(ege)_*
Posted 2008 October 22 - 09:12
http://www.kkl.lt/in...a824032a9265682
Posted 2008 October 22 - 09:51
Turek kantrybes...buciau dekingas jei jusu atsakingas asmuo uz komanda man surasytu kas su kokiais nr zaidzia ir pagaliau foto pasidarykit,negi taip sudetinga nusifotkin,juk ne akmens amziui gyvenam
http://www.kkl.lt/in...a824032a9265682
Svečias_erikas(ege)_*
Posted 2008 October 22 - 13:15
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users