Jump to content

Photo

Lietuvos autoklubų lyga

• Please log in to reply
2648 replies to this topic

#1181 Svečias_Haris_*

Svečias_Haris_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 16 - 00:04

Hi, retai prisijungiu bet uztai su pasiulymais :D Darom prirasyma Undinej, duosiu kazkuria banketine sale (priklauso nuo zmoniu skaiciaus) Siulau kuo greiciau, kol nepradejom zaist normaliai... gal sekmadieni vakarop???? o pirmadieni i treniruote :D
  • 0

#1182 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 16 - 06:39

skirma ne jusu narys ir juo nebuvo niekada,jei butu narys jau praeitais metais jis uz jus zaistu,ir baikit viena kart savo isvedziojimus apie nari ir ne nari
  • 0

#1183 Svečias_GoTTo_*

Svečias_GoTTo_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 16 - 08:50

Sezono atidarymas butinas :) Kaip skant gera pradzia puse darbo :beer:
  • 0

#1184 Svečias_Svečias Darinskas_*

Svečias_Svečias Darinskas_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 16 - 11:05

skirma ne jusu narys ir juo nebuvo niekada,jei butu narys jau praeitais metais jis uz jus zaistu,ir baikit viena kart savo isvedziojimus apie nari ir ne nari

skirma jau daug metu su pezu vazineja, tai si sezona kaip ir narys....
  • 0

#1185 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 16 - 14:19

Legionieriai:
Žaldaris, Vaidas, Skirma.

Aišku, pasirinkimas būtų daromas būtinybei spaudžiant, bet kurio, tavo manymu, vertėtų atsisakyti vietoj Žaldario? Skirmos ar Vaido?
Manau, kad nei įžaidėjo nei centro puolėjo pozicijoje konkurencijos tokios nėra kaip krašto puolėjo pozicijoje.
Todėl, jei būsim priversti kažko atsisakyti, tai tikrai ilgai nesvarstysim.

Beje, Dionisai, kaip tau įspūdis po pirmo palakstymo su mumis?

Sveiki,

Atvirai tikrai labai neblogas, aisku reikia daug darbo ir t.t. Bet potencialo manau daugiau yra nei buvo vilniuje jau vien del to, kad yra kazkoks sportinis azartas. Bent jau mano akimis matesi, kad visi nori zaisti ir negaili jegu.

Patiko:
1. Kad visi noriai zaidziai ir stengiasi, bega.
2. Nelabai gaili kamuolio, bent jau musu komanda (kurioje as buvau, dalinosi kamuoliu esant laisviems).
3. Nebijoma kontaktinio zaidimo, nera daug nereikalingu kalbu ir verkslenimu "baudos".

Nepatiko:
1. Mazai labai mazai sukamas kamuolis. Suprantu jeigu zmogus laisvas, jis privalo mesti jei jis siaip metamas. Bet buvo atveju kai buvo metama bile mesti.
2. Aklai lendama i baudos aikstele, lipama per galvas. O tai buvo daug zingsniu ir t.t. Aklas lipimas i medi neduoda naudos, jau vien del 3 sek.
3. Pasai visi tik per rankas, tai velgi yra labai bloga pratika. Sito man nepavyko isaiskinti vilnieciams :(
4. Nemokam kovoti kamuoliu, nera atsitverimu ir visi kovoja kamuoli pasitikedami savo suoliu. O kas bus kai tave persoks? Kamuoliui baba :D

O siaip, sunku vertinti. Zaidziau kartu dar tik viena karta. Bet ispudi paliko nebloga, tam itakos turejo aisku ir mano paties nusiteikimas.

Ai dar vienas minusas, aisku saket kad pagrindinio izaidejo nebuvo, bet ir is to kas buvo nelabai matesi izaidejas. Nu realiai mano akimis jo nera. Todel, kad:
1. Kaip jau minejau kamuolis nesisuka.
2. Aiksteje nera aiskaus zmogus kuris sneka garsiai, o jo klauso.

Nes mano manimu izaidejas, tai stipriausia ir kartu silpniausia komandos dalis :) Jo nebuvimas yra tragedija komandai.
  • 0

#1186 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 16 - 14:22

ko tais prirasymo nebuvo ... :unsure: ir dionizas agresyvus baisiai buvo :) ...pastaruoju metu ko tais visi suzvereja :) po krepsiu net stengiuos maziau dalyvaut ir maikla perspejau :) bet tas patikejo kai galva tarp tu mediniu kopeteliu atsidure :)

Nus kur tau as agresyvus buvau ;-) As sau ramiai trajakus leidau i jusu krepsi ir viskas :D Pradzioje 4 iseiles praleidot, poto mane kazkas jau rimciau dengti pradejo :D Link kasio as nesibroviau, koju dar gaila. Reikia, kad apsiltu po 3 men pertraukos :)
  • 0

#1187 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 211
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyota

Posted 2008 October 16 - 18:30

Legionieriai:
Žaldaris, Vaidas, Skirma.

Aišku, pasirinkimas būtų daromas būtinybei spaudžiant, bet kurio, tavo manymu, vertėtų atsisakyti vietoj Žaldario? Skirmos ar Vaido?
Manau, kad nei įžaidėjo nei centro puolėjo pozicijoje konkurencijos tokios nėra kaip krašto puolėjo pozicijoje.
Todėl, jei būsim priversti kažko atsisakyti, tai tikrai ilgai nesvarstysim.

Beje, Dionisai, kaip tau įspūdis po pirmo palakstymo su mumis?

Sveiki,

Atvirai tikrai labai neblogas, aisku reikia daug darbo ir t.t. Bet potencialo manau daugiau yra nei buvo vilniuje jau vien del to, kad yra kazkoks sportinis azartas. Bent jau mano akimis matesi, kad visi nori zaisti ir negaili jegu.

Patiko:
1. Kad visi noriai zaidziai ir stengiasi, bega.
2. Nelabai gaili kamuolio, bent jau musu komanda (kurioje as buvau, dalinosi kamuoliu esant laisviems).
3. Nebijoma kontaktinio zaidimo, nera daug nereikalingu kalbu ir verkslenimu "baudos".

Nepatiko:
1. Mazai labai mazai sukamas kamuolis. Suprantu jeigu zmogus laisvas, jis privalo mesti jei jis siaip metamas. Bet buvo atveju kai buvo metama bile mesti.
2. Aklai lendama i baudos aikstele, lipama per galvas. O tai buvo daug zingsniu ir t.t. Aklas lipimas i medi neduoda naudos, jau vien del 3 sek.
3. Pasai visi tik per rankas, tai velgi yra labai bloga pratika. Sito man nepavyko isaiskinti vilnieciams :(
4. Nemokam kovoti kamuoliu, nera atsitverimu ir visi kovoja kamuoli pasitikedami savo suoliu. O kas bus kai tave persoks? Kamuoliui baba :D

O siaip, sunku vertinti. Zaidziau kartu dar tik viena karta. Bet ispudi paliko nebloga, tam itakos turejo aisku ir mano paties nusiteikimas.

Ai dar vienas minusas, aisku saket kad pagrindinio izaidejo nebuvo, bet ir is to kas buvo nelabai matesi izaidejas. Nu realiai mano akimis jo nera. Todel, kad:
1. Kaip jau minejau kamuolis nesisuka.
2. Aiksteje nera aiskaus zmogus kuris sneka garsiai, o jo klauso.

Nes mano manimu izaidejas, tai stipriausia ir kartu silpniausia komandos dalis :) Jo nebuvimas yra tragedija komandai.

Kad davo pastabos zaidejam i ausis ikristu.... :blush:

Apie kamuolio sukima as jau praradau vilty sneket. Ir skaitau jei per si sezona niekas nepasikeis, kogero mesiu as ta kase lost ir liksiu tik TV draugas.

Kam gadint sveikata jei nera malonumo???

P.S. Sekmadieni su tokiai chebrantais losiau tai per visa graju komandos pasu skaiciaus vidurkis turbut 3 nesieke ^_^ .
Po grajaus sakau: gal jus nezinojot, kad as su jumis losiau vienoj komandoj??? :lol: :lol: :lol:
  • 0

#1188 Svečias_simakas_*

Svečias_simakas_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 17 - 11:10

nu davai darom tada susiejma :beer: as uz.bet tada galvoju,gal ne si o kita ar kazkuri pirmadieni pasiulyt draugiskas kazkam,pries sezono atidaryma,butu idomu pamatyt,ar patobulejom su visu sastavu musu.koks los cempionate ? ka manot ?
  • 0

#1189 Svečias_Geeras_*

Svečias_Geeras_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 17 - 11:34

Jei del draugisku, galiu savo kolegos pasiteirauti ar ju komanda nenoretu su mumis pazaisti ???
  • 0

#1190 Svečias_simakas_*

Svečias_simakas_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 17 - 19:10

as turejau raumenyje is tu komandu kurios zais pogrupyje B) pvz ,kad ir bmw ,ar kokiais mitsubais,ar efkem :beer: bet galim ir su betkuo

Edited by simakas, 2008 October 17 - 19:11.

• 0

#1191 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2008 October 20 - 15:38

ka tik paemiau aprangas. siaip susinervinau, bo Tolio padare 28 numeri (nors sake viskas bus ok del pakeitimo i 29). zodzu jo palikau - sake perdarys numeracija rytoj... O siaip atspalvis skiriasi - dabar dau sviesesnes, nes tokios spalvos kaip pernai jau nedaro... busim margi kaip pauksciai (tikiuosi del to nebus priekaistu). Arba visi turi pasidaryti naujas aprangas jeigu taip nepraeis... :ph34r: kaina 1 vnt. siemet - 115 Lt... Lauksiu ju per spalio men., nes sendie uz starta reikes moketi? :(
  • 0
Roots to roots

#1192 Svečias_GoTTo_*

Svečias_GoTTo_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 20 - 16:26

Siandien nebusiu. :( Pinigelius kitam kartui atnesiu.
  • 0

#1193 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • posts 153
  • Automobilis:Toyta Avensis '06 D-CAT

Posted 2008 October 20 - 16:36

Tai tegul padaro "28+1" :rolleyes:
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold

Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"

Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas

#1194 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Posted 2008 October 20 - 16:58

Tai tegul padaro "28+1" :rolleyes:

ne lai buna 28a
:lol:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#1195 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2008 October 20 - 22:53

ok - kaip ir zadejau siek tiek korekcijos del statinio mokescio. Jeigu visiems tinka galit ketvirtadieni atsinesti (tik susimokam is anksto kol nepragerem :D ). Starto suma Parama UNDINE 350 1/Skirma 0 2/Linas (Tiger14) 80 3/Darinskas 40 4/Haris 0 5/Tolis 90 6/Cr 50 7/Geeras 30 8/awake 90 9/Simakas 90 10/GoTTo 50 11/aruzal 90 12/Barklis 90 13/Dainiusaz 50 (vienitelis susimokejo :beer: ) 14/Vaidas 0 15/Dionisas 50 (ketvirtadieni gal atlektum? Jeigu ka - visa info per PM) 16Maiklas 50 viso: 1200 Treneris: Kostas - 0 Lt. (bukit zmones - daugiau nemuskit, a :unsure: :D ) :beer:
  • 0
Roots to roots

#1196 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 21 - 12:19

Si ketvirtadieni negaliu :( Drauga laidoju, veda padla. :(
  • 0

#1197 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2008 October 21 - 13:56

Drauga laidoju, veda padla. :(

pradzioj ziauriai nuskambejo :unsure: , bet gerai, kad po kablelio pasitaisei :D . Ok - raudok, jeigu jau reikia - bus dar tu progu :beer: ;]
  • 0
Roots to roots

#1198 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 22 - 09:12

buciau dekingas jei jusu atsakingas asmuo uz komanda man surasytu kas su kokiais nr zaidzia ir pagaliau foto pasidarykit,negi taip sudetinga nusifotkin,juk ne akmens amziui gyvenam
http://www.kkl.lt/in...a824032a9265682
  • 0

#1199 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Posted 2008 October 22 - 09:51

buciau dekingas jei jusu atsakingas asmuo uz komanda man surasytu kas su kokiais nr zaidzia ir pagaliau foto pasidarykit,negi taip sudetinga nusifotkin,juk ne akmens amziui gyvenam
http://www.kkl.lt/in...a824032a9265682

Turek kantrybes... <_<
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#1200 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Posted 2008 October 22 - 13:15

sorry bet spalio 15d kantrybe baiges...
  • 0