Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Lietuvos autoklubų lyga

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2648

#1241 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2008 spalio 29 - 21:05

Ko ko bet trenerio balso tai reiketu nes dabar tai kas ka nori tas ta ir diriguoja.Nes ir isejus is pat pradziu kas kaip nori tas taip dengiasi . ;]

sita klausima irgi butinai apspresim. Manau Kostui reiktu realiai is musu pagalbos - 1-2 zmoniu kurie padetu priimti sprendimus ir diriguoti esant reikalui. As pats zinau, kad kai ateini i nauja kolektyva vadovauti, tai ir senai dirbantys kreivai ziuri kuri laika ir paciam nedrasu buna, kad nesusimautum is karto :unsure: Viena is ju siulau Barkli :beer:
  • 0
Roots to roots

#1242 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Parašyta 2008 spalio 29 - 21:25

sita klausima irgi butinai apspresim. Manau Kostui reiktu realiai is musu pagalbos - 1-2 zmoniu kurie padetu priimti sprendimus ir diriguoti esant reikalui. As pats zinau, kad kai ateini i nauja kolektyva vadovauti, tai ir senai dirbantys kreivai ziuri kuri laika ir paciam nedrasu buna, kad nesusimautum is karto :unsure: Viena is ju siulau Barkli :beer:

sr. Barklis - trenerio asistentas nr.1
Tolis - nr.2
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#1243 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Toyota

Parašyta 2008 spalio 30 - 08:20

sr. Barklis - trenerio asistentas nr.1
Tolis - nr.2

Zodziu reikia tik sistema isivest.
Pvz kai chebra losia tai ant suolo gali visi kalbet ir tartis, bet kai paimama minutes pertraukele tai sneka tik treneris. Ir keitimus daro tik treneris(aisku pradzioj gali konsultuotis su manim ar Toliu, bet veliau manau to jam nereikes daryt).
  • 0

#1244 Svečias_aruzal_*

Svečias_aruzal_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 30 - 08:36

Manau tokia sistema butu viena is realiausiu ir turetu viskas pageret ir zaisti butu lengviau
  • 0

#1245 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Toyta Avensis '06 D-CAT

Parašyta 2008 spalio 30 - 10:40

Svarbiausia, kad Kostas nebijotu sodint ant suolo, nepriklausomai nuo zaidejo inoriu ar nepasitenkinimo.
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold

Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"

Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas

#1246 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 30 - 11:00

Svarbiausia, kad Kostas nebijotu sodint ant suolo, nepriklausomai nuo zaidejo inoriu ar nepasitenkinimo.

tai tam ir reikalingi pora musu zmoniu kurie padetu priimti sprendimus. O ne tai kai pernai - pjauna startinis penketas gryba 3 kelinius, o po to 4 sakau likusiems - eikti zaist jus bo mums jau poch*i (negi ne taip buvo?) :ph34r:

P.S. bet kuriuo atveju reikia kontroliniu kaip Haris siule kitu aiksteleje. Kazka minejo kad gali suorganizuoti geeras, goTTo - tai kur ir kada? Pirmadieni ateikit su pasiulymais konkreciais kitai savaitei. ok? B)

Šį pranešimą redagavo Cr: 2008 spalio 30 - 11:02

• 0
Roots to roots

#1247 Svečias_Geeras_*

Svečias_Geeras_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 30 - 13:18

kas del varzybu: tureciau pirmadieni konkreciau viska zinoti ar nores su mumis zaisti ar ne. Cia butu ju aiksteleje 11.07 (penktadieni) nuo 17:30. Tai ar sia diena butu norinciu ir galinciu zaisti varzybose ?
  • 0

#1248 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Parašyta 2008 spalio 31 - 00:06

P.S. bet kuriuo atveju reikia kontroliniu kaip Haris siule kitu aiksteleje. Kazka minejo kad gali suorganizuoti geeras, goTTo - tai kur ir kada? Pirmadieni ateikit su pasiulymais konkreciais kitai savaitei. ok? B)

Sitam as irgi pritariu.
Dar mano poziuriu kontrolines namie netinka kaikuriems zmonems kurie metesi ant sales nuomos, bet nedalyvauja zaidynese.
Jie ta pirmadieni negali palakstyti nors pinigus mokejo... :ph34r:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#1249 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 31 - 13:36

musu klubas noredamas zaisti lygoje neipilde dar siu reikalavimu:

1. Komandos iki registracijos pabaigos t.y. 2008 metų spalio 15 dienos privalo susimokėti 1200 litų turnyro startinį mokestį,lesos skiriamos teiseju bei prizinio fondo padengimui;

7. Žaidėjas privalo pateikt atomobilio tech. paso kopija,arba kad yra susijes su esama auto marke vienokiu ar kitokiu atveju,taip patvirtindamas kad priklauso klubui;

Beje, jeigu igyvendinamas sitas punktas, tai turbut technikinio auto nereikia taip manau?:

1. Pirmenybėse gali dalyvauti visos Lietuvos automobilių klubų narių krepšinio komandos,sudarytos iš,klubo nariu,forumo vartotoju nemažiau nei 6mėn ir 2 šauktinių legionierių;

Šį pranešimą redagavo Cr: 2008 spalio 31 - 13:56

• 0
Roots to roots

#1250 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 31 - 14:14

del dokumentu svietimo nufotkinimo,ju reik ir privaloma,uztusuojat pvz nr valst. ir viskas,kiti klubai be jokiu parkiu tai daro,as nesu kaskoks zulikas kuris pasinaudos jusu duomenimis ir juos kaskur paviesins :P jie tuo atveju bus pateikiami jei kils kokiu parkiu del vienokio ar kitokio zaidejo kur kils daug diskusiju ir tiek
  • 0

#1251 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 31 - 15:57

del dokumentu svietimo nufotkinimo,ju reik ir privaloma,uztusuojat pvz nr valst. ir viskas,kiti klubai be jokiu parkiu tai daro,as nesu kaskoks zulikas kuris pasinaudos jusu duomenimis ir juos kaskur paviesins :P jie tuo atveju bus pateikiami jei kils kokiu parkiu del vienokio ar kitokio zaidejo kur kils daug diskusiju ir tiek

ok - o jeigu pas mus puse jau pezo neturi? Tai jau nesisikaito kaip klubietis? Tu man rodos cia svajoji apie kazkokia SUPERLYGA ir joje su tokiais reikalavimais turesi 4 komandas ir dziaugsies <_<

P.S. Mano asmenine nuomone neturi sutapti su klubo nuomone

P.P.S. Barkli - as tau pirmadieni atiduodu babkes ir jus spreskit ka toliau darot. Man uztenka ir primadieniais pabegioti saleje jeigu ka (taip kaip ro3) :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#1252 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2008 spalio 31 - 17:21

nesupratau :wacko: tai cia be peugeot bus negalima ar kaip ? nes man atrodo kad tau golfo tech. paso kaip ir nereikia :) klube jau tris metus kokius kazkada masina tokia turejau ... ar to uztenka ?
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1253 Svečias_aruzal_*

Svečias_aruzal_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 31 - 18:21

Tai ka padarysi varysim visi i ZALGIRI ten turetu priimt jiem reik pagalbos :D :D :D
  • 0

#1254 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2008 spalio 31 - 18:30

idomu ar palei toki principa is vis bent viena komanda susirinktu ... tada rimtai koks skirma tada legionierius :wacko: ps : mazdu skelbima maciau kad iesko zmoniu vazinejanciu su efkem bet realei tada jie irgi bus legionieriai :blink: :blink: zodziu EGE subalamutinai cia visus :)
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1255 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 31 - 18:30

ne nu jus kaskokie keisti,jei esi klubo narys tai ir esi klubo narys,grynas pvz as esu CIVICCLUB narys jau seniai ir jau kokie pusantru metu esu be jokio civico,bet esu narys,ko cia nesuprast! ir jokios as cia super lygos nenoriu daryt,jei nesilaikysim parastu reikalavimu,tai kam tada vadint lyga Lietuvos Autoklubu[B] lyga
vadinam ja Paezeriutvenkiolyga ir viskas ir losiam kas nori,negi taip sunku suvokt kad tokie elementarus dalykai,pabreziu elementarus(bet jums tai neelementaru kaskodel) kaip duomenu pateikimas yra smulkus dalykas bet labai svarbus,tuom atveju kad nebutu jokiu priekaistu i mano puse kodel as leidau anam ar kitam lost(kaip buvo praeitais metais)
  • 0

#1256 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 31 - 18:41

ir nieks cia nieko nebalamutina,patis neisiskaitot i nuostatus,ir plius jusu atsakingas nesuteikia gal jum info ir neklausia manes ko nors
  • 0

#1257 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 31 - 18:43

o tai sitie visi vyrukai nori pasakyti ir siemet uz Fordus los:
http://www.kkl.lt/in...68d7b6fb620cd8c

ir cia skaitosi ford klubo nariai? :D Nejuokinkit tik musu tada :lol:

P.S. tai koki tu savo technikini atsisvietei jeigu jau pusantru metu be civiko vazineji? :unsure:
  • 0
Roots to roots

#1258 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 31 - 18:52

o tai sitie visi vyrukai nori pasakyti ir siemet uz Fordus los:
http://www.kkl.lt/in...68d7b6fb620cd8c

ir cia skaitosi ford klubo nariai? :D Nejuokinkit tik musu tada :lol:

P.S. tai koki tu savo technikini atsisvietei jeigu jau pusantru metu be civiko vazineji? :unsure:

ne nu tu kaskoks keistas,as esu narys supranti sita zodi N A R Y S ir turiu tam patvirtinanti dokumenta kortele,tai kam man cvecas,ir pas jus tas pats yra,yra N A R I U kurie jau pardave savo peugeot,bet yra N A R I A I.
ko cia nesuprast
nuostatuose parasyta dokumenta patvirtinanti vienokiu ar kitokiu atveju susijes su klubu,nu tai jei esi pardaves pezo nu tai irodik parastu elementariu budu kad esi narys ir tiek. sorry .........
  • 0

#1259 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 31 - 18:53

o del fordu,jie nepateike dokumentu patvirtinanciu kad jie turi auto ir yra nariai,tai jie po dideliu klaustuku,ir is ju labiausiai reikalauju situ duomenu nes puikiai zinau kas buvo praeitais metais
  • 0

#1260 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 31 - 19:00

ne nu tu kaskoks keistas,as esu narys supranti sita zodi N A R Y S

na gal as ne tik keistas, bet ir trenktas (yra ir liudininku jeigu ka :D ), bet tai kaip tada sis tavo nuostatu punktas:

1. Pirmenybėse gali dalyvauti visos Lietuvos automobilių klubų narių krepšinio komandos,sudarytos iš,klubo nariu,forumo vartotoju nemažiau nei 6mėn

Tai jeigu nesi narys, bet esi forumo vartotojas ne maziau nei 6 men., bet neturi jau pezo (ir net pardavimo pazymos), tai to uzteks, kad galetum zaisti uz kluba (bus atspausdinta info apie sy forumo dalyvi - zr. auksciau).

Tai paskutinis mano klausimas (ir pakankamai aiskus manau) :beer:
  • 0
Roots to roots

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0