sita klausima irgi butinai apspresim. Manau Kostui reiktu realiai is musu pagalbos - 1-2 zmoniu kurie padetu priimti sprendimus ir diriguoti esant reikalui. As pats zinau, kad kai ateini i nauja kolektyva vadovauti, tai ir senai dirbantys kreivai ziuri kuri laika ir paciam nedrasu buna, kad nesusimautum is kartoKo ko bet trenerio balso tai reiketu nes dabar tai kas ka nori tas ta ir diriguoja.Nes ir isejus is pat pradziu kas kaip nori tas taip dengiasi .
Lietuvos autoklubų lyga
Parašyta 2008 spalio 29 - 21:05
Parašyta 2008 spalio 29 - 21:25
sr. Barklis - trenerio asistentas nr.1sita klausima irgi butinai apspresim. Manau Kostui reiktu realiai is musu pagalbos - 1-2 zmoniu kurie padetu priimti sprendimus ir diriguoti esant reikalui. As pats zinau, kad kai ateini i nauja kolektyva vadovauti, tai ir senai dirbantys kreivai ziuri kuri laika ir paciam nedrasu buna, kad nesusimautum is karto
Viena is ju siulau Barkli
Tolis - nr.2
Parašyta 2008 spalio 30 - 08:20
Zodziu reikia tik sistema isivest.sr. Barklis - trenerio asistentas nr.1
Tolis - nr.2
Pvz kai chebra losia tai ant suolo gali visi kalbet ir tartis, bet kai paimama minutes pertraukele tai sneka tik treneris. Ir keitimus daro tik treneris(aisku pradzioj gali konsultuotis su manim ar Toliu, bet veliau manau to jam nereikes daryt).
Svečias_aruzal_*
Parašyta 2008 spalio 30 - 08:36
Parašyta 2008 spalio 30 - 10:40
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold
Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"
Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas
Parašyta 2008 spalio 30 - 11:00
tai tam ir reikalingi pora musu zmoniu kurie padetu priimti sprendimus. O ne tai kai pernai - pjauna startinis penketas gryba 3 kelinius, o po to 4 sakau likusiems - eikti zaist jus bo mums jau poch*i (negi ne taip buvo?)Svarbiausia, kad Kostas nebijotu sodint ant suolo, nepriklausomai nuo zaidejo inoriu ar nepasitenkinimo.
P.S. bet kuriuo atveju reikia kontroliniu kaip Haris siule kitu aiksteleje. Kazka minejo kad gali suorganizuoti geeras, goTTo - tai kur ir kada? Pirmadieni ateikit su pasiulymais konkreciais kitai savaitei. ok?
Šį pranešimą redagavo Cr: 2008 spalio 30 - 11:02
Svečias_Geeras_*
Parašyta 2008 spalio 30 - 13:18
Parašyta 2008 spalio 31 - 00:06
Sitam as irgi pritariu.P.S. bet kuriuo atveju reikia kontroliniu kaip Haris siule kitu aiksteleje. Kazka minejo kad gali suorganizuoti geeras, goTTo - tai kur ir kada? Pirmadieni ateikit su pasiulymais konkreciais kitai savaitei. ok?
Dar mano poziuriu kontrolines namie netinka kaikuriems zmonems kurie metesi ant sales nuomos, bet nedalyvauja zaidynese.
Jie ta pirmadieni negali palakstyti nors pinigus mokejo...
Parašyta 2008 spalio 31 - 13:36
1. Komandos iki registracijos pabaigos t.y. 2008 metų spalio 15 dienos privalo susimokėti 1200 litų turnyro startinį mokestį,lesos skiriamos teiseju bei prizinio fondo padengimui;
7. Žaidėjas privalo pateikt atomobilio tech. paso kopija,arba kad yra susijes su esama auto marke vienokiu ar kitokiu atveju,taip patvirtindamas kad priklauso klubui;
Beje, jeigu igyvendinamas sitas punktas, tai turbut technikinio auto nereikia taip manau?:
1. Pirmenybėse gali dalyvauti visos Lietuvos automobilių klubų narių krepšinio komandos,sudarytos iš,klubo nariu,forumo vartotoju nemažiau nei 6mėn ir 2 šauktinių legionierių;
Šį pranešimą redagavo Cr: 2008 spalio 31 - 13:56
Svečias_erikas(ege)_*
Parašyta 2008 spalio 31 - 14:14
Parašyta 2008 spalio 31 - 15:57
ok - o jeigu pas mus puse jau pezo neturi? Tai jau nesisikaito kaip klubietis? Tu man rodos cia svajoji apie kazkokia SUPERLYGA ir joje su tokiais reikalavimais turesi 4 komandas ir dziaugsiesdel dokumentu svietimo nufotkinimo,ju reik ir privaloma,uztusuojat pvz nr valst. ir viskas,kiti klubai be jokiu parkiu tai daro,as nesu kaskoks zulikas kuris pasinaudos jusu duomenimis ir juos kaskur paviesins
jie tuo atveju bus pateikiami jei kils kokiu parkiu del vienokio ar kitokio zaidejo kur kils daug diskusiju ir tiek
P.S. Mano asmenine nuomone neturi sutapti su klubo nuomone
P.P.S. Barkli - as tau pirmadieni atiduodu babkes ir jus spreskit ka toliau darot. Man uztenka ir primadieniais pabegioti saleje jeigu ka (taip kaip ro3)
Parašyta 2008 spalio 31 - 17:21
nesuprataudel dokumentu svietimo nufotkinimo,ju reik ir privaloma,uztusuojat pvz nr valst. ir viskas,kiti klubai be jokiu parkiu tai daro,as nesu kaskoks zulikas kuris pasinaudos jusu duomenimis ir juos kaskur paviesins
jie tuo atveju bus pateikiami jei kils kokiu parkiu del vienokio ar kitokio zaidejo kur kils daug diskusiju ir tiek
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Svečias_aruzal_*
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:21
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:30
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Svečias_erikas(ege)_*
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:30
vadinam ja Paezeriutvenkiolyga ir viskas ir losiam kas nori,negi taip sunku suvokt kad tokie elementarus dalykai,pabreziu elementarus(bet jums tai neelementaru kaskodel) kaip duomenu pateikimas yra smulkus dalykas bet labai svarbus,tuom atveju kad nebutu jokiu priekaistu i mano puse kodel as leidau anam ar kitam lost(kaip buvo praeitais metais)
Svečias_erikas(ege)_*
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:41
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:43
http://www.kkl.lt/in...68d7b6fb620cd8c
ir cia skaitosi ford klubo nariai?
P.S. tai koki tu savo technikini atsisvietei jeigu jau pusantru metu be civiko vazineji?
Svečias_erikas(ege)_*
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:52
ne nu tu kaskoks keistas,as esu narys supranti sita zodi N A R Y S ir turiu tam patvirtinanti dokumenta kortele,tai kam man cvecas,ir pas jus tas pats yra,yra N A R I U kurie jau pardave savo peugeot,bet yra N A R I A I.o tai sitie visi vyrukai nori pasakyti ir siemet uz Fordus los:
http://www.kkl.lt/in...68d7b6fb620cd8c
ir cia skaitosi ford klubo nariai?Nejuokinkit tik musu tada
![]()
P.S. tai koki tu savo technikini atsisvietei jeigu jau pusantru metu be civiko vazineji?
ko cia nesuprast
nuostatuose parasyta dokumenta patvirtinanti vienokiu ar kitokiu atveju susijes su klubu,nu tai jei esi pardaves pezo nu tai irodik parastu elementariu budu kad esi narys ir tiek. sorry .........
Svečias_erikas(ege)_*
Parašyta 2008 spalio 31 - 18:53
Parašyta 2008 spalio 31 - 19:00
na gal as ne tik keistas, bet ir trenktas (yra ir liudininku jeigu kane nu tu kaskoks keistas,as esu narys supranti sita zodi N A R Y S
1. Pirmenybėse gali dalyvauti visos Lietuvos automobilių klubų narių krepšinio komandos,sudarytos iš,klubo nariu,forumo vartotoju nemažiau nei 6mėn
Tai jeigu nesi narys, bet esi forumo vartotojas ne maziau nei 6 men., bet neturi jau pezo (ir net pardavimo pazymos), tai to uzteks, kad galetum zaisti uz kluba (bus atspausdinta info apie sy forumo dalyvi - zr. auksciau).
Tai paskutinis mano klausimas (ir pakankamai aiskus manau)
Vartotojų skaito šią temą: 8
narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0