Jump to content

Photo

Lietuvos autoklubų lyga

• Please log in to reply
1373 replies to this topic

#541 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Druges P206 :)

Posted 2008 February 26 - 09:29

Statistika
Siaip.... Gal biski idomesniu kampu i statistika paziurekim.

nu, paziurejot statistika? :P
pamatet, kokia ji nestabili ir apgailetina?
pastejot ir isitikinot, kas zaidzia naudingiausiai ir stabiliausiai?
tai gal baikit pilt purva ant to zmogaus?
jei, Jis pamatys, kad visur daromas tik Jis kaltu ir nutars nebezaist.kas tada?manot, mes kazka dar galim tiketis pasiekt? :angry:

as tikrai darausi piktas skaitydamas - girdedamas, kad viskas kas yra blogai - pilama dionisui!nu kiek galima???juk zaidimas prasideda nuo gynybos. o mes apsiginam?pagalvokit, jei mes neturetumem dioniso po krepsiu.kas butu?manau, niekam nebereiktu mes trajako, nes visus mums taskus laisvai sumestu is po kasio.tad ninada lia lia, kad del visko kaltas dionisas ir lashas su savo klaidomis.apsiginkim, o tada jau eikim i puolima. :beer:
  • 0
Prausiasi tie, kas tingi kasytis...

#542 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2008 February 26 - 09:29

Na va. Tą statistiką aš ir išsirašiau. Pasėdėjau pasianalizavau ir kažkodėl nematau nei vieno, kuris dėl jos žaistų. Kike kas gali tiek tas prisideda prie komandos bendro rezo. Va aš tą ir norėjau pasakyt nuo pat pradžių. tomaskas teisus, svarbu rezas, o kas ir kaip primes tuos taškus tai dzin. Tiesiog perkračius visas rungtynes mintyse ir palyginus kiekvienų rungtynių skaičius, turiu keletą minčių ką reiktų pataisyt, kad nebūtų taškų "gimdymas" ir kad galėtume geriau išnaudot ne tik Dionisą, bet pvz ir Mamutą ar kitus. Tai tiek. Ir nieko prieš nieką aš asmeniškai neturiu, tiesiog yra kelios problemos dėl kurių mūsų žaidimas išgriūva ir tiek.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#543 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 26 - 09:42

lashas, ple, užkinisai. Apie tave ir tavo klaidas apskritai niekas nei vieno žodžio nepasakė. Ir apskritai visi mes žmonės ir tikrai ne visada priimam teisingus sprendimus ir čia nei vienas ne išimtis ir nereiškia, kad jeigu komandos lyderis tai negalima duoti pastabų ar panašiai. O tobulėt visiems dar yra kur. Davai šian vakare išsikraunam kas kam nepatinka ir judam toliau
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#544 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2008 February 26 - 09:47

Chebra, apsiraminkit nu, nes gaunas daba teip: Darka: Pastudijavau, paanalizavau, vakare apshnekesim... Dionisas: Ner ka shneket, reikia daryt... Lashas: Jo, ner ka shneket, nenervinkit Dioniso, Darka, ko cia kabinejies? Ai ar ash neminejau, kad ash blogiausiai zhaidzhiu? relax tsakant, bo jau koktu skaityt kartais ... :)
  • 0

#545 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 26 - 10:26

Ok as apsiraminu. Tik va klausimas, o jums po sios diskusijos neaisku dar kam visgi tai aktualu. As kiek matau, kaip zais komanda ir kiek ji zengs, svarbu tik trims zmonems, Darkai, lashui ir man.... Keista, idomu kodel.
  • 0

#546 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 26 - 10:29

Dionisai, viskas narmaliai. Jeigu kiti nerašinėja, tai dar nereiškia, kad jiems dzin. Aš pvz, jeigu nežinau arba neturiu ką rašyt tai ir nerašau, bet tai nereiškia, kad man neįdomu. Blogiau, jeigu neateina į treniruotes ;)
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#547 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 26 - 10:30

Chebra, apsiraminkit nu, nes gaunas daba teip:

Darka: Pastudijavau, paanalizavau, vakare apshnekesim...
Dionisas: Ner ka shneket, reikia daryt...
Lashas: Jo, ner ka shneket, nenervinkit Dioniso, Darka, ko cia kabinejies? Ai ar ash neminejau, kad ash blogiausiai zhaidzhiu?

relax tsakant, bo jau koktu skaityt kartais ... :)

:lol: :lol: :beer:
Jo, reziume geras ir taiklus. :D
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#548 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • posts 153
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyta Avensis '06 D-CAT

Posted 2008 February 26 - 10:55

Aciu Dievui pertraukele... :huh: Bo man jau alus ir cipsai beziurint sita itempto siuzeto trileri baigesi... :beer: Varau dar atsinest ir ...... LAUKIAME TESINIO !!!!
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold

Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"

Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas

#549 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 26 - 11:32

Dionisai, viskas narmaliai. Jeigu kiti nerašinėja, tai dar nereiškia, kad jiems dzin. Aš pvz, jeigu nežinau arba neturiu ką rašyt tai ir nerašau, bet tai nereiškia, kad man neįdomu. Blogiau, jeigu neateina į treniruotes ;)

manau, butu geriau, kad pasakytu i akis ar bent parasytu.negu kalba-galvoja uz akiu.as pvz megstu kai man viska issako i akis.todel ir kalbu.
viskas gerai.susimatysim vakare.pakalbesim.aptarsim.padarysim kazkokias isvadas ir zvelgsim toliau ;)
  • 0

#550 druge

druge
  • Senbuviai
  • posts 641
  • Vieta:Pasvalio raj
  • Automobilis:P206 - melyyyynas debeselis (dar vaziuoja!); P307 - seimyninis...

Posted 2008 February 26 - 13:23

... tikiuos apseisit be kumsciu paleidimo i darba, nes kazkaip paskaicius tik tuo ir tekvepia... :ph34r:
  • 0

Nuotrauka
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]

#551 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 26 - 13:26

Na praeitą antradienį kaip tais neapsiėjom :unsure:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#552 druge

druge
  • Senbuviai
  • posts 641
  • Vieta:Pasvalio raj
  • Automobilis:P206 - melyyyynas debeselis (dar vaziuoja!); P307 - seimyninis...

Posted 2008 February 26 - 13:30

Na praeitą antradienį kaip tais neapsiėjom :unsure:

O kaip dabar tavo akis?
  • 0

Nuotrauka
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]

#553 cibulis

cibulis
  • Senbuviai
  • posts 366
  • Vieta:Vln.
  • Automobilis:Volvo V70 2.4D 2004. Ex. Peugeot 406 2.0 HDi, 1999

Posted 2008 February 26 - 19:37

Ok as apsiraminu. Tik va klausimas, o jums po sios diskusijos neaisku dar kam visgi tai aktualu.
As kiek matau, kaip zais komanda ir kiek ji zengs, svarbu tik trims zmonems, Darkai, lashui ir man....

Keista, idomu kodel.

Dionisia, sakitom skaitom, ir ten statistikose jokiu budu neturejau taves, kur minejai, aplamai kalbejau kad neaptaikom, man sakau yra dzin ta statistika kaip ir kitiems. O atve kaip gera zaideja gerbiu, tik tas tavo "perkaitimas" kartais ismusa is veziu... As jei kas nepataiko ar suklysta nusikeikiu mintyse bet nevarau visa gerkle kad tu ta daria blogai ar ana... man cia sita situacija labai primena pas mus shulioj viena fizikos/informatikos mokytoja, kai tas, jei kas nesuprasdavo pradedavo visus niekseliais vadint, balsa kelt ir t. t. patikek kaip nejauku ir nesmagu, paradedi zmogus jaustis aplamai ne savo vietoj, pradedi galvot o ka as cia veikiu, o gal as nieko nesugebu ir t. t. Paskui kai riekai kazka daryt pagalvoji o jei vel blogai kas tada... na ir per tuos apmastymsu visokius bereikalingus prisidirbi nesamoniu. Cia gla ir musu paciu problema kad me ssu tuo nesustvarkom, ar kad mes jautriai i viska reaguojam, nu bet ant zaizdos pilstyt druskos irgi nereik. Paaikini pamokai, kartais gal ir 10 karta, gla ir sukandes dantis, taciau zmogus tada jaucia paliakyma ir visia kitaip viska galima suprast...
Susimatysim vakare...
  • 0

#554 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • posts 398
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Posted 2008 February 26 - 19:49

Ok as apsiraminu. Tik va klausimas, o jums po sios diskusijos neaisku dar kam visgi tai aktualu.
As kiek matau, kaip zais komanda ir kiek ji zengs, svarbu tik trims zmonems, Darkai, lashui ir man....

Keista, idomu kodel.

Kokiais kriterijais remies?
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#555 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 26 - 20:06

nustokim aiskintis forume.siandien visi susitinkam, ten ir aptarsim!!!! :)
  • 0

#556 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • posts 398
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Posted 2008 February 27 - 00:53

Alus kaip i sausa smeli suejo... :) Po triesos.
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#557 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 27 - 02:05

Ir net nevienas buteliukas ;-)
  • 0

#558 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2008 February 27 - 09:13

Tai visi jau sotus ir patenkinti? :)

Va taip va teigiamai nusiteike, pasidare reikiamas ishvadas sheshtadieny parodykim ka sugebam... :)

Šeštadienis
2008 Kovo 01 12:15 val.
Susitinka: Subaru klubas - Peugeot klubas Vilnius
Arena: S.Stanevičiaus vid. mokykla (S. Stanevičiaus g. 25)

civikai su roveriais zhais kita diena...
  • 0

#559 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 27 - 10:47

Na tikėkimės vakarykštis vakaras davė kažkiek naudos. Ir dar patarimas. Kadangi rungtynės 12 val., tai pavalgom maždaug dvi valandos prieš ir pasistengiam apsieit be cepų ar kokių tais bulvinių blynų. :D
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#560 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 27 - 10:54

Geriau isvis nevalgyti siaip sestadieni. Man asmeniskai 2h neuztenka iki grajaus. Nebent ka nors ypatingai lengvo, pvz Jogurtas koks ar varskes surelis vienas kitas.
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users