Jump to content

Photo

Lietuvos autoklubų lyga

• Please log in to reply
1373 replies to this topic

#581 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 122
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Posted 2008 March 05 - 13:38

aciu uz pavezima namo ir sveiki vaikine.
mums reikes Taves

I sveikata :D
galeciau sankaba minkyt ir minkyt vakar nakti :) o artimiausias 3 dienas gerai butu su automatu pavazinet...bet kadangi tokio nera, tai teks namie but :) :beer:
  • 0

#582 Svečias_nerka_*

Svečias_nerka_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 05 - 14:14

vakar ziu sekminga diana, pries jus zaidziant gerai gavau i koja, sendien vos pareinu... tikiuos iki sestadienio praeis, juokinga butu nuvaziuot i kalnus ir nepaeit :)
  • 0

#583 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36
  • Automobilis:Druges P206 :)

Posted 2008 March 05 - 14:24

vakar ziu sekminga diana,
pries jus zaidziant gerai gavau i koja, sendien vos pareinu...
tikiuos iki sestadienio praeis, juokinga butu nuvaziuot i kalnus ir nepaeit :)

juk slidinet vaziuoji, o ne vaiksciot :lol: :lol: :lol:
  • 0
Prausiasi tie, kas tingi kasytis...

#584 Svečias_nerka_*

Svečias_nerka_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 05 - 17:40

juk slidinet vaziuoji, o ne vaiksciot :lol: :lol: :lol:

su rogutem :)
  • 0

#585 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 March 11 - 16:43

sveiki siandien losiam? mamutai, pasipusk kamuoli :)
  • 0

#586 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 11 - 16:44

lashas paimk mane ;-) pls
  • 0

#587 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 122
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Posted 2008 March 11 - 16:53

as nebusiu, nebent atvaziosiu paziuret varzybu. Koja sutinusi visdar. Lakstyt nelabai galiu
  • 0

#588 druge

druge
  • Senbuviai
  • posts 641
  • Vieta:Pasvalio raj
  • Automobilis:P206 - melyyyynas debeselis (dar vaziuoja!); P307 - seimyninis...

Posted 2008 March 11 - 17:08

lashas paimk mane ;-) pls

ok. 19:10 pas tave.
  • 0

Nuotrauka
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]

#589 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2008 March 11 - 21:28

mamutai, pasipusk kamuoli :)

nuoshirdzhiai atsiprashau visu uzh shiandiena. nesiteisinsiu. kaltas. -_-
  • 0

#590 cibulis

cibulis
  • Senbuviai
  • posts 366
  • Vieta:Vln.
  • Automobilis:Volvo V70 2.4D 2004. Ex. Peugeot 406 2.0 HDi, 1999

Posted 2008 March 11 - 21:50

nuoshirdzhiai atsiprashau visu uzh shiandiena. nesiteisinsiu. kaltas. -_-

Viskas gerai Mamuc -_- Mes sedim geroj duobej... as irgi tame tarpe... ka bedarai ir kaip besistengi vistiek na...i pasiuncia na ka padarysi, nesu krepsinio asas. ir nelabai tikiu akd juo patapsiu, aisku noreciau to ir stengiuosi, deja ne visada to uztenka... Nu vienu zodziu <_<
  • 0

#591 druge

druge
  • Senbuviai
  • posts 641
  • Vieta:Pasvalio raj
  • Automobilis:P206 - melyyyynas debeselis (dar vaziuoja!); P307 - seimyninis...

Posted 2008 March 11 - 22:45

zinot, man geda... :( Jus man pasakykit, kuria komanda mes aplosim?ar Jus patys nematot, kad uzgynus du zmones, priesininku komandos pergale garantuota. juk mes su dionisu zaidziam daugiausia, juk mes su dionisu metam bele kiek.juk lashas aiksteje mato tik dionisa ir tik Jam duoda kamuoli.bet gerbiamieji, ka mums daryt?ka dionisui daryt?kas daresi aiksteje kai as atsisedau porai minuciu?o gi totalus bardakas: -9 taskai!nes Jus bijot to kamuolio.kas pasidare, kai dionisas atsisedo?Jus daznai sakot, kad Jis rekia ant Jusu kai padarot kazka blogo.kas siandien daresi ketvirtam kelinuke!!!Zmogui, nebesinorejo rekt ant visu tik del savo sveikatos, bet ne apie tai dabar.ar per ketvirta kelini, kai dionisas sedejo ir nevienam ne zodzio nepasake, ar Jusu zaidime kazkas pasikeite? kaip lakstet be vietos, taip ir po to lakstet.tai, jei atmetus mano 10 tasku vien per 4 kelinuka, tai kas butu buve? gave - 30, o imete nuli.nors jie visas rungtynes nesigyne.kazkiek ziurejo tik mane ir dionisa.nes Jie puikiai supranta, kad siandien zaide tik du zmones.ne geda? supraskit ir paskaiciuokit, mes itariu jau nebeturim sansu iseit, tai ar negeda? pradzioje maciau, kad dar zaide tomaskas.paskui gal pavargo.o ka agasis, ka cibulis,mamutas dare aikstej? wiz'as sakai turi patirties, kur ji????pries mane du zmones,as dionisui jau imest niekaip negaliu, pametu Tau i pusiau krasta, i Tave atsisuka dionisas.kam meti?laisvas!bet nepataikai.nemesk, o perduok. zodziu, man liudna rasyt, galvot, prisimint. o liudniausia, kad visiems tai yra pofik. ir Tave cibuli siandien na...ui buvo uz ka pasiust.sorry, bet taip jau buvo pamastykit kiekvienas apie savo zaidima siandien lashas :beer:
  • 0

Nuotrauka
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]

#592 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 211
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyota

Posted 2008 March 12 - 07:54

JOoooooooooooo Suvienijos mus krepsinis :huh: . Kaune labai panasios nuotaikos buvo. Dabar kazkaip jau atsitiesem, bet bijau, kad po sekanciu varzybu nebutu kazko panasaus. Fakts, ka reikejo Peugeotu 1 komanda statyt. Tai bent vidutiniokai butume. O dabar turime dvi liuzeriu kompanijas :blush:
  • 0

#593 Ramunas

Ramunas

Sisteminis blokas

• Senbuviai
  • posts 857
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Posted 2008 March 12 - 08:45

....pamastykit kiekvienas apie savo zaidima siandien...

Cia beviltiskas pasakymas. Ne po vienu varzybu niekas nei pamaste nei padare kazkokias isvadas. Klaidos vis tos pacios. Jum reiktu suprast kad nesat zvaigzdes ir kad nesat super greiti. Reiketu elementariai treniruotese ismokt pacius krepsinio pradmenis, kaip perduot kamuoli nuo zemes, kaip persivaryt kamuoli per aikstele, kaip atsistot aisktelej ir ka daryt kai priesininkai meta baudas. Metimai bala jau juos nemate, nuo dienos priklauso, bet svarbiausia kad ju butu, o ne taip kaip dabar, is triju ataku dvi net pacio metimo nebuna.

Ramunas

Edited by Ramunas, 2008 March 12 - 08:47.

• 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

#594 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 March 12 - 09:29

Cia beviltiskas pasakymas. Ne po vienu varzybu niekas nei pamaste nei padare kazkokias isvadas. Klaidos vis tos pacios. Jum reiktu suprast kad nesat zvaigzdes ir kad nesat super greiti. Reiketu elementariai treniruotese ismokt pacius krepsinio pradmenis, kaip perduot kamuoli nuo zemes, kaip persivaryt kamuoli per aikstele, kaip atsistot aisktelej ir ka daryt kai priesininkai meta baudas. Metimai bala jau juos nemate, nuo dienos priklauso, bet svarbiausia kad ju butu, o ne taip kaip dabar, is triju ataku dvi net pacio metimo nebuna.

Ramunas

matai, per treniruotes visi esam labai protingi ir labai gerai viska zinom ir suprantam.tik per rungtynes nebezino is kurios puses man uztvara pastatyti :(
  • 0

#595 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2008 March 17 - 15:34

Chebra, kas nesumokėjot už kovo mėn, būtų didelis prašymas ryt nepamiršt, bo kažkaip paskutiniu metu gaunasi, kad man tenka klot iš savęs gana daug.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#596 Svečias_simakas_*

Svečias_simakas_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 17 - 16:56

Nu ne dekui.... As sutinku visokiu buna visokiu yra. Bet tokiu urodu ir nemoksu dar nesu mates. Nors zaides esu ne vienoje lygoje ir netik tokiu kaip musu pradziamoksliu.. Bet ne tame esme. Kai ant taves lipa ir tave dauzo o baudu nera. Daryk ka tu nori. Bet priesininkas delto nekaltas ir jo dauzyti as negaliu. O cia buvo atvirksciai mane dauzo, as po aikste skraidau, baudu nera. Ir pats buvai aiksteleje ir pats matei....
Juolab perziurejus vaizdo irasa, vos ne kiekvienoje atakoje zingsniai..... Kodel ju nesvilpia? Kodel vos prisilietus bauda? O kai ant manes soka 2 ju nera. As ne profas, bet is krepsinio ilga laika valgiau ir tepiau sau sviesta ant duonos. Tai bbd su tokiais teisejais.
Su roveriais buvo ta pati situacija po 2 keliniu mes juos talzem i vienus vartus. Ir kodel jie mus pasivyjo? Nes po ilgosios pertraukos teisejai nenorejo gadinti zaidimo ir nustojo svilpti zingsnius. Bet tiktai, baudos, kamuoliai ir visa buvo svilpiama gerai. Kodel niekas nesvilpia 3 sekundziu.
As sutinku, kad kokia lyga tokie ir pinigai bei teisejai. Bet blyn bukym bent jau ofjektyvus. Vieniems galima kitiems ne?

As nuosirdziai prasau, siems teisejams neleiskite teisejaut. Nes patikek manim, prades ir kitos komandos pykti ir nepasitenkinima reiksti.... O tada bus blogai.

Bet pralosem mes ne delto ir ta suprantam. Bet nervinei itakai tokie idiotai dave daug. Pvz nei siandien nei vakar as nepaeinu. Melynemis nusetas visas kunas. O prazangu nera. Jei priesininkai juokiasi is teiseju ir juos debilais isvadina lygiai tai pat. O baudas metant bando manes guosti: "Tu tik nepyk ant musu, kol teisejai tokie, mes tave dauzem ir dauzysim kol nesvilps. Nes kitaip negalima apsiginti pries tave" Tai kaip man zaisti?

Kamuolio i rankas negaliu imti, nes as tipo didelis ir pries mane sunku bauda padaryt? :))) Nu sorry, bet abydna.

kazkur girdeta situacija su teisejais.pas mus tas pats buvo,tai poto barklis sutvarke taip,kad tie teisejai i musu varzybas nebeateina.dabar kur kas geriau.sekmes hebra jum :beer:
  • 0

#597 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 March 18 - 10:50

sveiki klubieciai., kaip jau zinot, vakar kaunas laimejo.tad neturim mes Jiems nusileist ir privalom siandien laimet. tad, nepadarykit kaip ana kart, kai susirinkom vos 7. susirinkim siandien visi. pabandykit kas dzeusui priskambint :beer:
  • 0

#598 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2008 March 18 - 11:12

Nieko mes neprivalom
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#599 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2008 March 18 - 11:13

o tai jei Kaunas gautu - tai galetume ir pralaimet? :) Faktas, kad shiandien mes laimeti galim ir mes ta pasistengsim padaryti... dzews'o dar nebus sake...
  • 0

#600 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 18 - 15:47

Nieko mes neprivalom

Taip. Nieko mes neprivalom. Neprivalom atvykti i komandos zaidziamas varzybas. Neprivalom net pranesti, kad neatvyksim ir t.t.
Bet tada neprivalom ir aiskinti, mokyti ir irodineti....

Jei neprivalom nieko. Tai geriau tada padaryk, kaip padarei praeita karta ir isvis neatvyk i varzybas. Bent jau ramu bus, zinant kad einant i aikste mes neprivalom zaisti, taik laimet.

Juk neprivalom laimet jeigu ir norim iseiti i kita etapa.

Ir isvis neprivalom zaisti, kad mus pasiustu kazkas nahui, neprivalom zaisti, kad mus isvadintu bobom ;-)

Tai ka mes privalom daryti, sutike dalyvauti Autoklubu lygoje? As manau, kad zaisti ir visuomet privalom bandyti laimeti.
Bet cia mano durno ir nieko nesuprantancio nuomuone...
  • 0

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users