Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Lietuvos autoklubų lyga

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1373

#601 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:12

Taip. Nieko mes neprivalom. Neprivalom atvykti i komandos zaidziamas varzybas. Neprivalom net pranesti, kad neatvyksim ir t.t.
Bet tada neprivalom ir aiskinti, mokyti ir irodineti....

Jei neprivalom nieko. Tai geriau tada padaryk, kaip padarei praeita karta ir isvis neatvyk i varzybas.

tu biski koki karta paglvok kai parasai posta, ji perskaityk ir dar karta pagalvok ar tikrai verta ji rasyt.
tai jei negalejo tai negalejo,
o jei nepranese tai gal kazkas labai rimto nutiko.
nesusimastei? <_<

sori darka nesusilaikiau, nors nemano reikalas, nu bet nesusilaikiau...
lendu budon
. :blush:
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#602 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:16

Visų pirma, aš sirgau ir deja ne gripu, nors mieliau jau būtų gripas. Antras dalykas, panešta buvo dviems žmonėms. Trečias dalykas, mes privalom du dalykus, tai susirinkt ir sunešt babkes už salę. Ketvirtas man nepasakysi ateit ar ne. Jeigu aš ateinu, vadinasi ateinu tik laimėt. Penktas dalykas, mažiau reikia iš viso šito reikalo daryt trečią pasaulinį karą, nes jau prisikariavom, dabar reikia tiesiog pradėt žaist krepšinį ir viskas.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#603 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Druges P206 :)

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:17

o ka mes tada privalom?mes kam einam i aikste? kita vertus, paskaiciuok kiek liko rungtyniu, ir pazek ar mums imanoma pralost norint patekt toliau. nebent jau norinciu nebera???? as bent jau noreciau iseit toliau.juolab, kad mumi, jei lostume, kaip suprantam, tai mes cia sitoj grupeje visiems galetume kraut malku. bet, kad va... vienas dirba, kitas serga, trecias traumuotas, ketvirtas tingi ar visai nepasirodo :( galu gale, gerbkim kitus zmones komandoje... pamastykit... daugiau tolerancijos gerbiamieji :beer:
  • 0
Prausiasi tie, kas tingi kasytis...

#604 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:42

Visų pirma, aš sirgau ir deja ne gripu, nors mieliau jau būtų gripas. Antras dalykas, panešta buvo dviems žmonėms. Trečias dalykas, mes privalom du dalykus, tai susirinkt ir sunešt babkes už salę. Ketvirtas man nepasakysi ateit ar ne. Jeigu aš ateinu, vadinasi ateinu tik laimėt. Penktas dalykas, mažiau reikia iš viso šito reikalo daryt trečią pasaulinį karą, nes jau prisikariavom, dabar reikia tiesiog pradėt žaist krepšinį ir viskas.

taip taip.kaip man nepamirst Tau paduot bapkes.ple, jau kokius pora kartu nusinesiau, bet pamirstu paduot.sorry.siandien tikrai jau paduosiu....

o cia visiems.

NEBESIREKIKIM VIENI ANT KITU!!!!

o del darkos nebuvimo, tai bent as nieko nezinojau, bo niekas nesake mums ten. tad dioniso priekaistai yra pagrysti.

siandien busi?
  • 0

#605 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:42

Del Darkos> man jis praneshe. Deja man ta diena buvo juoda. zhiauriai. todel ir pats velavau. Cia kaltas ash, ne darka. O jeigu shiaip - del shio ginco palaikau Darka. Jei Dionisai tau nusistatymas, kad eini i kara padeda, tai viskas ok, bet daugumai, deja, tai nepadeda ir zhiauriai musha per visur - rankas, kojas, mastyma, orientacija, psichika... Cia tas pats kas dabar paskelbtu kara - jum iduotu visiem ginklus ir paleistu i karshta tashka priesh tai apmoke ka reikia daryti ir kaip naudotis ginklais... Tas pats ir pas mus - Dionisas su Lashu visiem kala i galvas "PRIVALOM!" O rezultate gaunam medines rankas ir kojas ir nelogishkus veiksmus... Visi einam i aikshtele del vienintelio tikslo - tam, kad komanda laimetu. Ne karta mum ir ege yra ta sakes, deja, ne visi nori ishgirsti protingus patarimus... Patikekit, ish shono viskas daug geriau matosi...
  • 0

#606 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:45

Del Darkos> man jis praneshe. Deja man ta diena buvo juoda. zhiauriai. todel ir pats velavau. Cia kaltas ash, ne darka.

O jeigu shiaip - del shio ginco palaikau Darka. Jei Dionisai tau nusistatymas, kad eini i kara padeda, tai viskas ok, bet daugumai, deja, tai nepadeda ir zhiauriai musha per visur - rankas, kojas, mastyma, orientacija, psichika... Cia tas pats kas dabar paskelbtu kara - jum iduotu visiem ginklus ir paleistu i karshta tashka priesh tai apmoke ka reikia daryti ir kaip naudotis ginklais... Tas pats ir pas mus - Dionisas su Lashu visiem kala i galvas "PRIVALOM!" Visi einam i aikshtele del vienintelio tikslo - tam, kad komanda laimetu. Ne karta mum ir ege yra ta sakes, deja, ne visi nori ishgirsti protingus patarimus... Patikekit, ish shono viskas daug geriau matosi...

pala, tai pasakykit ko Jus tada einat i aikste, jei sakai, kad tik dionisas ir lashas Jums rekia, kad privalom laimet???? :angry:
  • 0

#607 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:49

dw nepradekit ta pati per ta pati, milijona kartu sneketa jau :unsure:
  • 0

#608 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:55

pala, tai pasakykit ko Jus tada einat i aikste, jei sakai, kad tik dionisas ir lashas Jums rekia, kad privalom laimet???? :angry:

pasikartosiu - musu tikslas - PERGALE.

bet tam tikslui naudojamos ne tokios priemones. Reikia mokintis ish praktikos - pirmos varzhybos su roveriais - zhaidimas ramus, kiekvienas daro ta ka moka ir tashkas po tashko ateina pergale... Su autobanginiais - kol zhaidimas buvo ramus tol pirmavom - kai tik pajutom, kad galim laimet - ishsigandom ir paleidom pergale... O dauguma varzhybu, i kurias ejom kaip i kara, deja, praleimejom... Tai gal laikas keisti mastyma?

Gal tiesiog susirenkam shiandien visi ir parodom, kad Peugeot klubas dar ne dugne? Jei labai to noresim ir padarysim ta ka sugebam geriausiai - laimesim. Jei ateisim PRIVALEDAMI laimet - but kaip visad.

Ir nereikia jokiu piktu smailiku - esam viena komanda ir galim diskutuot ramiai bei siekt vieno tikslo.

iki vakaro
  • 0

#609 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 18 - 16:57

Taip. Nieko mes neprivalom. Neprivalom atvykti i komandos zaidziamas varzybas. Neprivalom net pranesti, kad neatvyksim ir t.t.
Bet tada neprivalom ir aiskinti, mokyti ir irodineti....

Jei neprivalom nieko. Tai geriau tada padaryk, kaip padarei praeita karta ir isvis neatvyk i varzybas.

tu biski koki karta paglvok kai parasai posta, ji perskaityk ir dar karta pagalvok ar tikrai verta ji rasyt.
tai jei negalejo tai negalejo,
o jei nepranese tai gal kazkas labai rimto nutiko.
nesusimastei? <_<

sori darka nesusilaikiau, nors nemano reikalas, nu bet nesusilaikiau...
lendu budon
. :blush:

Tave kas nors kliude?
  • 0

#610 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 18 - 17:06

pasikartosiu - musu tikslas - PERGALE.

bet tam tikslui naudojamos ne tokios priemones. Reikia mokintis ish praktikos - pirmos varzhybos su roveriais - zhaidimas ramus, kiekvienas daro ta ka moka ir tashkas po tashko ateina pergale... Su autobanginiais - kol zhaidimas buvo ramus tol pirmavom - kai tik pajutom, kad galim laimet - ishsigandom ir paleidom pergale... O dauguma varzhybu, i kurias ejom kaip i kara, deja, praleimejom... Tai gal laikas keisti mastyma?

Gal tiesiog susirenkam shiandien visi ir parodom, kad Peugeot klubas dar ne dugne? Jei labai to noresim ir padarysim ta ka sugebam geriausiai - laimesim. Jei ateisim PRIVALEDAMI laimet - but kaip visad.

Ir nereikia jokiu piktu smailiku - esam viena komanda ir galim diskutuot ramiai bei siekt vieno tikslo.

iki vakaro

As visada einu tik laimeti. Su komandos palaikymu ar ne. Bet as visu pirma aukoju save vardan pergales. Ir tikrai yra skaudu ir pikta kai matai, kad visos tavo pastangos yra niekam nereikalingos. Jei net kamuolio varytis nemokam, jo netausojam. O per apsilima svarbu bilekoki paleisti apart to, kad paklausyti ka darom ne taip ir ka reikia keisti.

Kiek per treniruotes ir varzybas buvo bandoma paaiskinti, pamokyti. N kartu. Bet kodel to nera aiksteje? Suprantu kad bijot, kad rankos dreba. bet blemba tuo jus ir skiriates nuo moteru.

Palyginimas su karu yra absol niftemu. Tingiu argumentuot kodel ;-)

Wikis siandien galesi zaisti?
  • 0

#611 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2008 kovo 18 - 17:16

Man pasirodė, kad Darkos replika buvo atsakas į neva privalomą pergalę - tik todėl, kad Kaunas laimėjo. Aš jūsų žaidžiančių nemačiau, bet sunku patikėti, kad yra nenorinčių laimėt. Baikit rietis - sėkmės aikštelėje! :beer:
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#612 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Parašyta 2008 kovo 18 - 17:31

zaisiu! kiek galesiu

Šį pranešimą redagavo wikkys: 2008 kovo 18 - 17:31

• 0

#613 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 18 - 17:55

zaisiu! kiek galesiu

Jei galesi zaisti, tai saunu. Bet siaip saugok koja. Bo sekantys smugiai bus tik skaudesni... :(
  • 0

#614 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 kovo 19 - 07:42

man labaaai reta (daktarai taip sako) trauma.lankstymo sausgisles patempimas.siandien nuspres poloiklinikoje ka daryt su gipsu... liudna
  • 0

#615 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 kovo 19 - 08:22

man labaaai reta (daktarai taip sako) trauma.lankstymo sausgisles patempimas.siandien nuspres poloiklinikoje ka daryt su gipsu...
liudna

Na svarbiausia nėra lūžių, o gipsas padės greičiau suasgyslei atsistatyt į vietą.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#616 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Parašyta 2008 kovo 19 - 08:38

man labaaai reta (daktarai taip sako) trauma.lankstymo sausgisles patempimas.siandien nuspres poloiklinikoje ka daryt su gipsu...
liudna

Speju, gipsas minimum trim savaitem.. :unsure:
Galima tik sveikatos palinket.. :beer:
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#617 dARINSKAS

dARINSKAS
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Valdiska..

Parašyta 2008 kovo 19 - 10:00

vo blyn :huh: kaip cia taip vakar mazai imetet? speju juoda diena buvo :blink:
  • 0

#618 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 kovo 19 - 10:38

Nu ne, diena kaip diena. Tiesiog antram kelinyje lashas gavo trauma ir vsio, nababera zaidimo ;(
  • 0

#619 dARINSKAS

dARINSKAS
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Valdiska..

Parašyta 2008 kovo 19 - 10:48

Nu ne, diena kaip diena. Tiesiog antram kelinyje lashas gavo trauma ir vsio, nababera zaidimo ;(

tai kiba vel kokie septyniese susirinkot? :unsure:
  • 0

#620 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2008 kovo 19 - 10:57

8, bet pabaigoj liko tik 5 galintys begioti...
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0