I sveikataaciu uz pavezima namo ir sveiki vaikine.
mums reikes Taves
galeciau sankaba minkyt ir minkyt vakar nakti
Parašyta 2008 kovo 05 - 13:38
I sveikataaciu uz pavezima namo ir sveiki vaikine.
mums reikes Taves
Parašyta 2008 kovo 05 - 14:14
Parašyta 2008 kovo 05 - 14:24
juk slidinet vaziuoji, o ne vaiksciotvakar ziu sekminga diana,
pries jus zaidziant gerai gavau i koja, sendien vos pareinu...
tikiuos iki sestadienio praeis, juokinga butu nuvaziuot i kalnus ir nepaeit
Parašyta 2008 kovo 05 - 17:40
su rogutemjuk slidinet vaziuoji, o ne vaiksciot
![]()
![]()
Parašyta 2008 kovo 11 - 16:43
Parašyta 2008 kovo 11 - 16:44
Parašyta 2008 kovo 11 - 16:53
Parašyta 2008 kovo 11 - 17:08
ok. 19:10 pas tave.lashas paimk mane ;-) pls

[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]
Parašyta 2008 kovo 11 - 21:28
nuoshirdzhiai atsiprashau visu uzh shiandiena. nesiteisinsiu. kaltas.mamutai, pasipusk kamuoli
Parašyta 2008 kovo 11 - 21:50
Viskas gerai Mamucnuoshirdzhiai atsiprashau visu uzh shiandiena. nesiteisinsiu. kaltas.
Parašyta 2008 kovo 11 - 22:45

[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]
Parašyta 2008 kovo 12 - 07:54
Parašyta 2008 kovo 12 - 08:45
....pamastykit kiekvienas apie savo zaidima siandien...
Šį pranešimą redagavo Ramunas: 2008 kovo 12 - 08:47
Parašyta 2008 kovo 12 - 09:29
matai, per treniruotes visi esam labai protingi ir labai gerai viska zinom ir suprantam.tik per rungtynes nebezino is kurios puses man uztvara pastatyti
Cia beviltiskas pasakymas. Ne po vienu varzybu niekas nei pamaste nei padare kazkokias isvadas. Klaidos vis tos pacios. Jum reiktu suprast kad nesat zvaigzdes ir kad nesat super greiti. Reiketu elementariai treniruotese ismokt pacius krepsinio pradmenis, kaip perduot kamuoli nuo zemes, kaip persivaryt kamuoli per aikstele, kaip atsistot aisktelej ir ka daryt kai priesininkai meta baudas. Metimai bala jau juos nemate, nuo dienos priklauso, bet svarbiausia kad ju butu, o ne taip kaip dabar, is triju ataku dvi net pacio metimo nebuna.
Ramunas
Parašyta 2008 kovo 17 - 15:34
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2008 kovo 17 - 16:56
kazkur girdeta situacija su teisejais.pas mus tas pats buvo,tai poto barklis sutvarke taip,kad tie teisejai i musu varzybas nebeateina.dabar kur kas geriau.sekmes hebra jumNu ne dekui.... As sutinku visokiu buna visokiu yra. Bet tokiu urodu ir nemoksu dar nesu mates. Nors zaides esu ne vienoje lygoje ir netik tokiu kaip musu pradziamoksliu.. Bet ne tame esme. Kai ant taves lipa ir tave dauzo o baudu nera. Daryk ka tu nori. Bet priesininkas delto nekaltas ir jo dauzyti as negaliu. O cia buvo atvirksciai mane dauzo, as po aikste skraidau, baudu nera. Ir pats buvai aiksteleje ir pats matei....
Juolab perziurejus vaizdo irasa, vos ne kiekvienoje atakoje zingsniai..... Kodel ju nesvilpia? Kodel vos prisilietus bauda? O kai ant manes soka 2 ju nera. As ne profas, bet is krepsinio ilga laika valgiau ir tepiau sau sviesta ant duonos. Tai bbd su tokiais teisejais.
Su roveriais buvo ta pati situacija po 2 keliniu mes juos talzem i vienus vartus. Ir kodel jie mus pasivyjo? Nes po ilgosios pertraukos teisejai nenorejo gadinti zaidimo ir nustojo svilpti zingsnius. Bet tiktai, baudos, kamuoliai ir visa buvo svilpiama gerai. Kodel niekas nesvilpia 3 sekundziu.
As sutinku, kad kokia lyga tokie ir pinigai bei teisejai. Bet blyn bukym bent jau ofjektyvus. Vieniems galima kitiems ne?
As nuosirdziai prasau, siems teisejams neleiskite teisejaut. Nes patikek manim, prades ir kitos komandos pykti ir nepasitenkinima reiksti.... O tada bus blogai.
Bet pralosem mes ne delto ir ta suprantam. Bet nervinei itakai tokie idiotai dave daug. Pvz nei siandien nei vakar as nepaeinu. Melynemis nusetas visas kunas. O prazangu nera. Jei priesininkai juokiasi is teiseju ir juos debilais isvadina lygiai tai pat. O baudas metant bando manes guosti: "Tu tik nepyk ant musu, kol teisejai tokie, mes tave dauzem ir dauzysim kol nesvilps. Nes kitaip negalima apsiginti pries tave" Tai kaip man zaisti?
Kamuolio i rankas negaliu imti, nes as tipo didelis ir pries mane sunku bauda padaryt?)) Nu sorry, bet abydna.
Parašyta 2008 kovo 18 - 10:50
Parašyta 2008 kovo 18 - 11:12
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2008 kovo 18 - 11:13
Parašyta 2008 kovo 18 - 15:47
Taip. Nieko mes neprivalom. Neprivalom atvykti i komandos zaidziamas varzybas. Neprivalom net pranesti, kad neatvyksim ir t.t.Nieko mes neprivalom
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0