Casco draudimas
#61 Svečias_Agniusg_*
Parašyta 2007 lapkričio 15 - 22:20
#62 Svečias_Qpidonas_*
Parašyta 2007 lapkričio 16 - 10:09
#63 Svečias_Agniusg_*
Parašyta 2007 lapkričio 16 - 15:28
#64 Svečias_Qpidonas_*
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 17:09
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 17:17
siaip imanoma, jei graziai bendrauji su draudimo agentu . ji(s) leidzia pavartyti...Imanoma butu paprastam mirtingajam pamatyt?
#66 Svečias_Kursis_*
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 19:31
maniske draude pagal pirkimo suma (lizingui), nors knygutes rode maziau.Draudziant imama rinkos verte is knygeliu, nesvarbu uz kiek tu ja pirkai draudimo suma bus lygi rinkos vertei. nepriklausomo eksperto tam nereikia
juokinga, nes pirkau uz mazesne, nei rinkos kaina...
#67 Svečias_Qpidonas_*
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 20:10
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 20:24
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 22:48
Kas čia tokius vėjus paisto? Gali drasiai spjaut snukin tokiam šnekoriui...kad nekurt naujos temos,noriu paklaust: bendradarbes sunus su jos masina taranavo autobusa,masina drausta paprastu draudimu,masina oficialiai priklauso jai,draudimas jos wardu.Vien zo,jai reikes ne tik paciai sawo masina twarkytis, bet ir autobusa uz sawo lesas,nes ,tipo,nesiskaito,kad masina drausta,jei ivyki padare kitas asmuo. Man kazkaip galai nesueina cia, ar is tikruju taip yr?
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 22:51
Yra kaip yra! pries gerus metus varydamas motinos masina i servisa bakstelejau vienam vyrukui i uzpakali. Jam draudimas ismokejo uz padaryta zala 800lt. Draudimas man atsiunte pretendzija ir reikalavo kad sumokeciau puse ismoketosios sumos. Taip ir gavosi 400lt draudimui ir bauda policjai.kad nekurt naujos temos,noriu paklaust: bendradarbes sunus su jos masina taranavo autobusa,masina drausta paprastu draudimu,masina oficialiai priklauso jai,draudimas jos wardu.Vien zo,jai reikes ne tik paciai sawo masina twarkytis, bet ir autobusa uz sawo lesas,nes ,tipo,nesiskaito,kad masina drausta,jei ivyki padare kitas asmuo. Man kazkaip galai nesueina cia, ar is tikruju taip yr?
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 23:04
Nu gal aš ir durnas, bet žmonos vardu įregistruotu 306-u važinėja sūnus. Draudžiant PZU, tyčia paklausiau agentės , ar nekils problemų, jei kas. Sakė - viskas tvarkoj. Draudžiamas automobilis, o ne vairuotojas. Kitokiu atveju nieks niekam negalėtų paskolint savo automobilio.Yra kaip yra! pries gerus metus varydamas motinos masina i servisa bakstelejau vienam vyrukui i uzpakali. Jam draudimas ismokejo uz padaryta zala 800lt. Draudimas man atsiunte pretendzija ir reikalavo kad sumokeciau puse ismoketosios sumos. Taip ir gavosi 400lt draudimui ir bauda policjai.
Nebent, kažkurioj kompanijoj savos taisyklės (poliso kamputy smulkutėm raidelėm)....
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 23:06
Tiek civilinis, tiek kasko pas mane turi apribojimus. Negalioja, jei draiveriui mazhiau kaip 25 metai.Nebent, kažkurioj kompanijoj savos taisyklės (poliso kamputy smulkutėm raidelėm)....
Gal ir ten panashus bajeriai?
© J. Erlickas
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 23:10
nu jo,driveris tik 18-19m.k'sakant-mokyklinis. Gal taip ir yraTiek civilinis, tiek kasko pas mane turi apribojimus. Negalioja, jei draiveriui mazhiau kaip 25 metai.
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 23:22
Pasbejau nemazhai draudimo bendroviu siulo zhymiai pigesnius polisus, su salyga, kad vairuos ne jaunesni nei 25m. Gal ji tokiu ir buvo apsidraudusi?nu jo,driveris tik 18-19m.k'sakant-mokyklinis. Gal taip ir yraTiek civilinis, tiek kasko pas mane turi apribojimus. Negalioja, jei draiveriui mazhiau kaip 25 metai.
O shiaip yra ir kitu "salygu" kada draudimas neishmokamas, t.y. grubus taisykliu pazheidimas.
Greitchio virshijimas daugiau kaip 30km/h, vazhiavimas per raudona, vazhiavimas neblaiviam ir t.t. (tingiu ieshkoti poliso)
Šį pranešimą redagavo Maestro: 2007 lapkričio 19 - 23:27
© J. Erlickas
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 23:25
Parašyta 2007 lapkričio 19 - 23:36
Tai ash nesakau, kad visi polisai tokie. Tiesiog yra variantas kada papildomai sutaupai pasirinkdamas opcija, kad nevairuos jaunimelis. Man tas labai tinka. Polisas ant gero 100Lt pygiau, o jaunesniu nei 25m. vairuotoju pakolkas neturiu. Na dukra kartais pavairuoja, bet jai joks polisas negaliotu.Nu blin, bachurui buvo 19-a, stažas - metai, kai agentės klausiau. Bėje, draudimo suma - nuo savininkės metų (nors net teisių neturi), o ne nuo faktinio vairuotojo. Dėl to ir mašiną pirkę forminom ne ant sūnaus, o ant mamašos... Šiemet vasarą vėl perklausiau, ar kas nepasikeitė. Sakė - no problem...
© J. Erlickas
Parašyta 2007 lapkričio 20 - 12:44
Parašyta 2007 lapkričio 20 - 18:13
Tai gal vistik skirtingose kompanijose skirtingai. Tos, su kuriom dėl žalų problemų mažiau (atatinkamai ir polisai brangesni), turi punktelius ir dėl jaunimo, ir dėl pažeidimų. Dar priklauso nuo Vilnius/miestas/kaimas.. Drausdamas savo irgi iškvočiau dėl visų "o kas bus, jeigu..". Už "jaunimą" teko 50 civilinio primokėt (tik Seesam reikalauja ne 25 amžiaus, o 5 stažo), kasko šito punkto nėra - vairuoja kas nori, bile tik ne ant baltų.Kas čia tokius vėjus paisto? Gali drasiai spjaut snukin tokiam šnekoriui...
#79 Svečias_wdxsas_*
Parašyta 2007 lapkričio 20 - 23:28
Parašyta 2007 gruodžio 20 - 14:38
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0