jei ratai gamykliniai - jiems paskaiciuos nusidevejima greiciausiai.vagyste is automobilio traktuojama (bent mano kasko draudime) kaip treciu asmenu padaryta zala o ir del ratu ramus, sake, kokia bus foto draudziant tokia ir draudzia, ta ir atlygina, Ramunas teisingai issireiske, pacios masinos niekas nevogs 99.99 nuosimciai...
ramaunai, tau bile ka nors uzvelt ir nusisneket ne i tema.as irgi tuo tikras. Paco pezo niekas gi nevoks, o kas viduj tai cia jau nuo markes nieko nepriklauso.
sakau as tau, draudime niekas nieko neiskirsto, draudi nuo vagysciu arba ne. jei pavogs ne peza(kad pacia auto vogs visai nedidele tikimybe) o maga is jo, ar belenka kita, casko nieko nemokes, nes nuo vagysciu automobilis bus nedraustas.
supranti? ar dar issipisinesi toliau?
liuc.
Casco draudimas
#101 Svečias_zbigis_*
Parašyta 2007 gruodžio 21 - 23:28
#102 Svečias_Darius55555_*
Parašyta 2007 gruodžio 22 - 00:10
Parašyta 2007 gruodžio 22 - 09:37
Parašyta 2007 gruodžio 22 - 09:45
tfu tfu tfu dar neteko pasnaudot...
Parašyta 2007 gruodžio 22 - 11:44
Parašyta 2007 gruodžio 28 - 14:19
Parašyta 2007 gruodžio 31 - 13:46
drauskis ir nedvejok. nes seesam netaiko prancizes berots visiems stiklams ir faroms. as apsidraudes irgi seesam. tai vaziuojant zvyrkeliu akmuo atleke i stikla ir itruko, draudimas pakeite nemokamai viska. o kaina su pakeitimu apie 1000 lt. kita situacija: jeigu nuspresi auto laikyti saugomoj aikstelej, tai tau kainuos apie 80lt men o per metus beveik 1000lt. ir uz ta tukstanti tu busi ramus tik nakti kol auto aiksteleje.Kalbėjau su pažįstama brokere, tai pasiūlė SEESAM draudimą. Mašinos vertė įvertinta 18000, frančizė 300, vagystės kompensacija 90%. Tokio varianto metų įmoka - 750 Lt.
Kas iš jūsų yra girdėjęs kažką gero/blogo apie SEESAM?
#108 Svečias_zbigis_*
Parašyta 2007 gruodžio 31 - 18:03
Parašyta 2008 balandžio 08 - 12:40
#110 Svečias_Garibaldis_*
Parašyta 2009 gegužės 04 - 09:12
A man teko. Ir net labai praverte ta paslauga. Tiesa, siek tiek palaukt teko, bet is principo tai geris.Šiaip kortelę, su kuria nutempimas nemokamas 24val. man kasmet duoda Ergo draudžiantis civiliniu... Nu ne jevropa, pakaitines negausi, ale...
Parašyta 2009 gegužės 04 - 09:50
Ir man teko. Is LD - super paslauga. Kai Dituvos soduose sestadieni parejo skyvas Laukiau apie valanda, bet paskui atvare tralas ir nuveze, kur pasakiau. Uzdyka. Ir visoje Europoje galioja.A man teko. Ir net labai praverte ta paslauga. Tiesa, siek tiek palaukt teko, bet is principo tai geris.Šiaip kortelę, su kuria nutempimas nemokamas 24val. man kasmet duoda Ergo draudžiantis civiliniu... Nu ne jevropa, pakaitines negausi, ale...
#112 Svečias_espna69_*
Parašyta 2010 balandžio 30 - 13:15
Parašyta 2010 balandžio 30 - 16:56
Parašyta 2010 balandžio 30 - 19:25
Parašyta 2013 gegužės 16 - 21:41
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Parašyta 2013 gegužės 16 - 22:31
Aš kai kasko ėmiau, man BUTINAI reikėjo įsidėti signalizaciją, kitaip nuo vagystės nedraudžia niekur. Turi nunešti draudimui pažymą, kad signalizacija įdėta. Raktelių skaičius įtakos neturi.Klausimas draudikams: yra teke draustis 407 kasko draudimu pas savo brokeri, kas idomiausia masinoje nebuvo jokios signalizacijos tik imobilaizeris (apie vagystes snekant), tipa brokere sako, kad uztenka imobilaizerio, nereikia jokiu ten signalizaciju, kad galetum apdrausti kasko nuo vagisciu, ar cia tik pezams galioja toks navarotas? nes nemanau, kad kas nors draus BMW, Audi ar mersa be signalkes, tai kaip cia yra is tiesu a? Ir tarkim ivykus masinos vagystei, ar apvogus masina, ko draudikai reikalauja kokiu popieriu (sneka apie dokumentus kas sieja draudima, be policijos ir t.t.) ar ten buvo ideta signalizacija (jei taip ar reikalauja parodyti signalizacijos dokumentu), ar turi auto rakteliu skaicius reiksmes (tarkim gal butinai savininkas turi tureti minimum 2 raktelius)
Parašyta 2013 gegužės 16 - 23:11
Pažymą, kad signalizacija atitinka reikalaujamą, bet kokiu atveju turėsi pateikt, jei kas pavogs, priešingu atveju litų negausiKlausimas draudikams: yra teke draustis 407 kasko draudimu pas savo brokeri, kas idomiausia masinoje nebuvo jokios signalizacijos tik imobilaizeris (apie vagystes snekant), tipa brokere sako, kad uztenka imobilaizerio, nereikia jokiu ten signalizaciju, kad galetum apdrausti kasko nuo vagisciu, ar cia tik pezams galioja toks navarotas? nes nemanau, kad kas nors draus BMW, Audi ar mersa be signalkes, tai kaip cia yra is tiesu a? Ir tarkim ivykus masinos vagystei, ar apvogus masina, ko draudikai reikalauja kokiu popieriu (sneka apie dokumentus kas sieja draudima, be policijos ir t.t.) ar ten buvo ideta signalizacija (jei taip ar reikalauja parodyti signalizacijos dokumentu), ar turi auto rakteliu skaicius reiksmes (tarkim gal butinai savininkas turi tureti minimum 2 raktelius)
Paprastai tą reikia užtikrint ir draudžiant, bet brokeriai tokia rasė, kad ant visko padėję tik įmoką atnešk.
Bet kuriam Pežui realiai užtenka, kad kažkas skleistų garsą (sirena) ir būtų imobilaizeris.
Raktelių skaičius neturi įtakos.
Peugeot 307 1.6 HDI 2005 m. - džiaugiasi tėvukas
Peugeot 307 2.0 HDI 2002 m. - sold
BMW 316ti 1.8 2002 m. - sold
Peugeot 406 2.0 HDI 2001 m. - sold
Peugeot 406 2.0 HDI 2000 m. - crashed
Parašyta 2013 birželio 05 - 08:06
Brokere - višta.Klausimas draudikams: yra teke draustis 407 kasko draudimu pas savo brokeri, kas idomiausia masinoje nebuvo jokios signalizacijos tik imobilaizeris (apie vagystes snekant), tipa brokere sako, kad uztenka imobilaizerio, nereikia jokiu ten signalizaciju, kad galetum apdrausti kasko nuo vagisciu, ar cia tik pezams galioja toks navarotas? nes nemanau, kad kas nors draus BMW, Audi ar mersa be signalkes, tai kaip cia yra is tiesu a? Ir tarkim ivykus masinos vagystei, ar apvogus masina, ko draudikai reikalauja kokiu popieriu (sneka apie dokumentus kas sieja draudima, be policijos ir t.t.) ar ten buvo ideta signalizacija (jei taip ar reikalauja parodyti signalizacijos dokumentu), ar turi auto rakteliu skaicius reiksmes (tarkim gal butinai savininkas turi tureti minimum 2 raktelius)
garsinė siganlizacija turi būti.
Parašyta 2014 spalio 10 - 21:04
Prikelsiu biski sena tema Idomu pasidare apie kasko draudima, gal kas tiksliau papasakotu ar vertas dalykas sakykim turint 2005m masina, kazka girdejau kad iki 10m senumo masinas tik draudzia kasko, ar cia tiesa? Ir dar girdejau, kad buna apsidraudzia kasko, subraizo masina normaliai, gauna ismoka ir perdazyt uztenka Nezinau ar cia taip imanoma Nors ir pas mane yra keliose vietose ibrezta lyg raktu lyg kuom kitu, tai tiesiog idomu ar kas draudziates ir kaip tas draudimas jums tarnauja? Dar beje, turbut ir signalizacija turi but masinoj gera? Pas mane tik centrinis, be imobilaizerio :/ Tai idomu ir ar mano atveju vertas toks dalykas
Parašyta 2014 spalio 10 - 21:14
Prikelsiu biski sena tema Idomu pasidare apie kasko draudima, gal kas tiksliau papasakotu ar vertas dalykas sakykim turint 2005m masina, kazka girdejau kad iki 10m senumo masinas tik draudzia kasko, ar cia tiesa? Ir dar girdejau, kad buna apsidraudzia kasko, subraizo masina normaliai, gauna ismoka ir perdazyt uztenka Nezinau ar cia taip imanoma Nors ir pas mane yra keliose vietose ibrezta lyg raktu lyg kuom kitu, tai tiesiog idomu ar kas draudziates ir kaip tas draudimas jums tarnauja? Dar beje, turbut ir signalizacija turi but masinoj gera? Pas mane tik centrinis, be imobilaizerio :/ Tai idomu ir ar mano atveju vertas toks dalykas
Paprastu kasko draudžiantis užtenka imobilaizerio. Ir pas tave 307 jei tai yra. Rakte toks šūdukas kaip magnetukas mėtos. Be jo mašiną užkurt be šansų. Išbandyta praktikoje.
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0