Jump to content

Photo

papolitikuokim

• Please log in to reply
2793 replies to this topic

#1481 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2009 April 08 - 09:06

Nereikia man net kelt algos, pastaruoju metu man ji ir taip kokiu penktadaliu sumažėjo.

ne tau vienam sumazejo <_< taciau kazin veliau ar noresiu, kad ji ir padidetu po tokiu mokesciu atskaiciavimo sistemos :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#1482 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • posts 310
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Posted 2009 April 08 - 09:07

Su tuo NPD tai jie žiauriiai nuskriaudė tėvus: daugiavaikei šeimai jei priskaičiuodavo apie 450 lt NPD, tai dabar 300 padalina pusiau per abu. Tai čia gerinimas daugiavaikės šeimos? O kad ir ne daugiavaikė, vis tiek nuo didesnės sumos nuskaičiuoja mokesčius. Tai koks čia dar gimstamumo skatinimas..
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#1483 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377
  • Automobilis:208

Posted 2009 April 08 - 09:13

Nereikia man net kelt algos, pastaruoju metu man ji ir taip kokiu penktadaliu sumažėjo.

ne tau vienam sumazejo <_< taciau kazin veliau ar noresiu, kad ji ir padidetu po tokiu mokesciu atskaiciavimo sistemos :ph34r:

Tai kad čia tos skaičiavimo sistemos manau dar keliolika kartų pasikeis :D
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#1484 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2009 April 08 - 09:15

Jei taip būtų prieš porą metų, galima būtų ir nesuprast. Bet valstybėje PINUGŲ NĖRA ir neaišku, kada bus... Dirbu tokioje vietoje, kur yra viena iš nedaugelio Kaune neasfaltuotų gatvelių. Duobės baisinės, pirmu bėgiu vos pavažiuoji. Kiekvienais metais porą kart seniūnija parūpindavo greiderį aplyginimui. Vakar irgi buvo paskambinta ir gautas atsakymas - PINIGŲ NĖRA ir užsikniskit. Va tiap va... :(
  • 0
... labai piktas diedas...

#1485 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2009 April 08 - 09:23

Su tuo NPD tai jie žiauriiai nuskriaudė tėvus: daugiavaikei šeimai jei priskaičiuodavo apie 450 lt NPD, tai dabar 300 padalina pusiau per abu. Tai čia gerinimas daugiavaikės šeimos? O kad ir ne daugiavaikė, vis tiek nuo didesnės sumos nuskaičiuoja mokesčius. Tai koks čia dar gimstamumo skatinimas..

aplamai seimos normalios bankrutuos arba tuoj issiskirs. Vaiku pinigus ateme (po 50 Lt.), kotletus ateme, pirmas tris dienas uz biuleteny nemokes (o kiek vaikai serga??? Kur juos padet sergancius??? Gal i seima atvest reikes?). Nebutu vaiku, sakyciau dar pofig - galima bandyti gyventi ir prie tokios tvarkos. Bet dabar tai nafig. :mad: Kai buta nusipirkt reikejo ir imti paskola, tai net neidomu buvo kur as pries tai gyvenau, bet teismui reikejo irodyti, kad vaikai gales gyventi dabar jau naujam bute. Bet jeigu ji atimtu bankas uz paskolos nemokejima, tai niekam butu neidomu prie kokio konteinerio glausies... :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#1486 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2009 April 08 - 09:31

ir bl** tegul atejus birzelio 1 d. - pasaulinei vaiku gynimo diena tegul nors vienas suka is seimo issizioja apie vaiku grazia ateity ir Lietuvos demografini gausejima :ph34r: :mad:
  • 0
Roots to roots

#1487 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • posts 310

Posted 2009 April 08 - 09:36

Tai vat užtat ir neapsimoka gimdyt vaikų, nors gal ir labai norėtųsi. Nes kai pagalvoji: pirmą auginau, tai po metų kol pradėjo eiti į daržą o ir iki 4 m. samdžiau auklę. Dabar tokios prabangos negalėčiau sau leisti, nes kiek kainuoja auklė. O dabar, esant tokios kainoms ir tokiems atlyginimams, tai geriau jau apsiriboti ir vienu vaiku.
  • 0

#1488 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • posts 1,794
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Posted 2009 April 08 - 09:41

Su tuo NPD tai jie žiauriiai nuskriaudė tėvus: daugiavaikei šeimai jei priskaičiuodavo apie 450 lt NPD, tai dabar 300 padalina pusiau per abu.

Bet pajamų mokestėlio procentukas tai sumažėjo. :unsure: Rezultate - bent aš ant savo kailio nelabai pajutau pokyčių. Po visų manipuliacijų.
Nenoriu dabar gilintis į daugiavaikių bei ekstremaliai daug ar mažai uždirbančių pokyčius - man gerokai paini ta nauja NPD/PNPD tvarka...
O dėl progresinių - man (ne finansistui) kreivai atrodo - kai siūlomi rėžiai (laiptuotas tarifo kėlimas), bet ne nuosekli formulė.
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#1489 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2009 April 08 - 10:47

aplamai seimos normalios bankrutuos arba tuoj issiskirs. Vaiku pinigus ateme (po 50 Lt.), kotletus ateme, pirmas tris dienas uz biuleteny nemokes (o kiek vaikai serga??? Kur juos padet sergancius???

Patys užaugom šiltnamio sąlygom, tai dabar dėl atimtų kotletų verkiam. O kaip gyveno daugiavaikės šeimos pokariu? Balandą ėsdavo, mėsa ant stalo - tik per didžiasias šventes (tėvų prisiminimai). Silpsta žmonija, oi silpsta... :(
Gink Die, tokie laikai grįžtų, silpniausieji išmirtų kaip neprisitaikę...
  • 0

#1490 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • posts 6,393
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Posted 2009 April 08 - 10:49

o ka kolegos mano apie sita dalyka
Man nesuprantama, kodel uzdirbdamas daugiau, turiu moket didesnius mokescius, o sumoje gaunu ta pati is valstybes, ka ir mokantis maziau. Dar didesne neamone mano manymu, kad algos pakelimas gaunasi jau kaip algos sumazejimas, bo nuo pakilusios algos didesni moeksciai ir sumoje gaunasi mazesne alga  :ph34r:

Labai gerai manau, o ką? :D

Noreciau pamatyt tavo istysusi veida,kai alga pakelia kokias 500lt o pakelus mokesciai suvalgo tavo pakelima ir gauni sumoj maziau nei pries tai

Deja ne visi tinginiai, yra darbo vietų kuriose tu neuždirbsi daugiau negu yra nustatyta (pvz. būdamas teisėsaugos pareigūnu).

Tegul jie ieskosi kito darbo, kur daugiau moka.

As irgi beje nepajutau pokyciu savo kailiu, bet del progresiniu mokesciu tikrai pasijus.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1491 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377
  • Automobilis:208

Posted 2009 April 08 - 10:58

o ka kolegos mano apie sita dalyka
Man nesuprantama, kodel uzdirbdamas daugiau, turiu moket didesnius mokescius, o sumoje gaunu ta pati is valstybes, ka ir mokantis maziau. Dar didesne neamone mano manymu, kad algos pakelimas gaunasi jau kaip algos sumazejimas, bo nuo pakilusios algos didesni moeksciai ir sumoje gaunasi mazesne alga  :ph34r:

Labai gerai manau, o ką? :D

Noreciau pamatyt tavo istysusi veida,kai alga pakelia kokias 500lt o pakelus mokesciai suvalgo tavo pakelima ir gauni sumoj maziau nei pries tai

Deja ne visi tinginiai, yra darbo vietų kuriose tu neuždirbsi daugiau negu yra nustatyta (pvz. būdamas teisėsaugos pareigūnu).

Tegul jie ieskosi kito darbo, kur daugiau moka.

As irgi beje nepajutau pokyciu savo kailiu, bet del progresiniu mokesciu tikrai pasijus.

Lengva tau taip pasakyt, bet vistiek tuos darbus kažkas turi dirPt. Negi liksim be policijos, medikų, mokytojų ir t.t. jeigu jie visi išeis ten kur daugiau moka :blush:
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#1492 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 227
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Posted 2009 April 08 - 11:14

Įdomu

Pasakysiu taip - tai ka v.tomkus raso apie ta tauta kuo toliau tuo labiau man pradeda patikti ...
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1493 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Posted 2009 April 08 - 11:19

Lengva tau taip pasakyt, bet vistiek tuos darbus kažkas turi dirPt. Negi liksim be policijos, medikų, mokytojų ir t.t. jeigu jie visi išeis ten kur daugiau moka :blush:

Na, bet nx turi moketi dydesne dali, kurie gauna daugiau?
Shiaip gera plia sistema. Skatinanti tobuleti ir siekti sukurti daugiau verte, kad gautum daugiau pajamu. :ph34r:
Vokeliai ir visos kitos gudrybes vel isisiautes.
Pvz.:
4999Lt - 30% 3499Lt i rankas ir 1500Lt mokesciu
5833Lt - 40% 3499Lt vs 2334Lt mokesciu.
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#1494 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • posts 310

Posted 2009 April 08 - 11:41

Renovacija

Dar viena nesąmonė. Kaip gali įkeisti bankui įkeistą butą? Su kuriuo galu jie galvoja..
  • 0

#1495 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2009 April 08 - 12:04

Patys užaugom šiltnamio sąlygom, tai dabar dėl atimtų kotletų verkiam. O kaip gyveno daugiavaikės šeimos pokariu? Balandą ėsdavo, mėsa ant stalo - tik per didžiasias šventes (tėvų prisiminimai). Silpsta žmonija, oi silpsta...  :( 
Gink Die, tokie laikai grįžtų, silpniausieji išmirtų kaip neprisitaikę...

pasiimk suni nuo budos i namus ir pabandyk po poros metu ji priristi vel prie tos pacios budos. manai pavyks? ko cia prisiminti ta balanda ir mesgali per sventes? tu vaikams maziems paaiskink kad nera surio saldytuve ir duona gerai, kad dar su sviestu. jeigu taip jau dziaugiames, kad grystam i pirmyksty amziu, tai valio! Pokario laiku dedukas pasiilgo mat... :ph34r: Beje, pats mazu vaiku jau kaip ir neturi tai galetum maziau ir bumbet. Man to kotleto irgi negaila, bet esme tame, kad vaikas po darzelio 7 metu budamas nesuvokia, kad jam valgyt butent kotleta, o ne visokius guminukus reikia. Kai buvo maitinimas, bet priversdavo kazkiek jo suvalgyti. O dabar? Duodu as jei pinigu, o po menesio davimo vos i ligonine neatsigule nusilpusi. Pasirodo, kad nieko nevalge rimto + mokslai, sedi mokykloje praiilgintoj grupej iki 17.00. Vos atkapestem per 3 savaites, kai tuo tarpu mazoji darzeli gauna viska pilnai (bet uz tai ir sumoku), pamiega normalei ir zvali visa. Taip, kad jaunimas ir dedukai kurie vaiku neturit sedekit siknas igaube ir nepiskit man proto apie kara ir kitas nesamones :mad: bl** negaliu visai... :ph34r:

Tau, Cr-as, su galva viskas gerai? Ar be kotletų smegenai vegetuoja?
Tokie reikalai buvo ir istorijos nepakeisi. Jei aš tai priminiau, tai nereiškia, kad gali šūdais taškytis. Apsispakajyk mažumėlę... :mad: :mad: :mad:
  • 0

#1496 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • posts 310

Posted 2009 April 08 - 12:08

Aš su Cr sutinku - nereikia žvalgytis į praeitį. Mes turim žiūrėti į ateitį. O jei jau taip - tai gal tada kaip pirmykščiai žmonės pradedam gyventi. Tada nereikės nei pinigų, nei būsto - atsiskaitysim akmenėliais, gyvensim urvuose, apsikarstysim kailiais...
  • 0

#1497 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • posts 1,111
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Posted 2009 April 08 - 12:21

kad vaikas po darzelio 7 metu budamas nesuvokia, kad jam valgyt butent kotleta, o ne visokius guminukus reikia.

o cia kieno kaltė- Kubiliaus, Kirkilo ar Cr?..
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#1498 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2009 April 08 - 12:23

Na, bet nx turi moketi dydesne dali, kurie gauna daugiau?
Shiaip gera plia sistema. Skatinanti tobuleti ir siekti sukurti daugiau verte, kad gautum daugiau pajamu. :ph34r:
Vokeliai ir visos kitos gudrybes vel isisiautes.
Pvz.:
4999Lt - 30% 3499Lt i rankas ir 1500Lt mokesciu
5833Lt - 40% 3499Lt vs 2334Lt mokesciu.

Linksmiausias Sysiaus bullshitas, kad verslui tai nekainuos. Norėč sužinot per kurį galą. Visų pirma tos atimtos pajamos kaip minimum puse jų dėl "labai gero" valstybės administravimo nueis belekur, antras dalykas, prarastas pajamas žmonės bandys kažkaip kompensuotis, nu tai ekonominė emigracija į lenkus dar padidės (bijau kad ne tik į lenkus), nes mano galva tai visi šitie "progresai" smogs labiausiai tiems, kurių dėka dar verslas lietuvoj kvėpavo, dabar ir tie babkes išvež. O jau ką kalbėt apie vokelius. Jeigu dirbčiau kontoroj, kurioje dar galima susitart dėl vokelių, po visų šitų nesamonių tikrai pats pasiprašyčiau, nors iš tikro esu baisiai prieš visokius juodus dalykus, bet kai jau valstybė pradeda juodai visus sukišt į šikną, tai gal tiek to.
Beje gerbemiems seimūnams turiu labai tarp kitko rimtą įstatymo pataisos šiuo klausimu pasiūlymą. Siūlau įstatymu nustatyt, kad visi asmenys gautų atlyginimą 1000 į rankas, o visa kita pervest valstybei, o gyventojams dalint maisto talonus. Sakot kam tie 1000 Lt? Nu tai čia, kad žmonės nuo pinigų neatprastų ir turėtų už ką žiemą už šildymą mokėt. O kokį liepos mėnesį dar paveržt diržus ir atsisakyt tų tolonų (na jų bet kokiu atveju jau tada nereiks bo arba nebus kas ėst arba nebus kam ėst). Beje prie to paties teks pataisyt baudžiamojo kodekso ten kažkokį straipsnį apie pinigų slėpimą. Čia reikalinga tam, kad verslininkai darbuotojams nesumažintų popierinių algų iki 1000 Lt. Už tai siūlyčiau kaip minimum mirties bausmę darbdaviui, o jo kūną į kotletus, kad padengt maisto tolonų infliaciją.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1499 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2009 April 08 - 12:56

o cia kieno kaltė- Kubiliaus, Kirkilo ar Cr?..

tavo dar vaikas dar neina i mokykla kiek pamenu, bet pats esi pedagogas ir matai ta visa brieda. Kalti tevai, kurie namie vercia esti kotletus, neduoda cipsu ir uz guminukus mociutems velniu atraso. Viskam yra sveikas protas, bet esme tame, kad vienose mokyklose uzdrausta valgyklose tuo brudu prekiauti + galima ispirkti talonus vaikui (ir tada bus tas pats kas su "nemokamu" maitinimu, tik mokesiu as pats), o pas mus to nera. Bet ne tame esme. Kam tada duoti suniui kaula, jeigu tik ji apuoscius iskart atimti? Tai pavyzdys ir su pradinukais ir dar su vienu durnu istatytymu vel del motinystes pasalpos.

Jimmy - pas mane an kiemo toks ziguliukas pastviai stovi. Ji kai pamatau, kazkodel tave vis prisimenu... Visgi gal gerai butu, kad vel sugrystu pokario laikai...
  • 0
Roots to roots

#1500 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Posted 2009 April 08 - 13:14

rakinkit tema nes cia nesamone darosi... :ph34r: toks vaizdas, kad neturit apieka ir su kuom pasiburnoti... :mad: turiu savo nuomone, bet jos garsiai betkur nereiskiu...
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users