uoj geras jumoras
Mano kontoroj kai radom savo ketvirtą adresą, žmogai netgi win7 nesisiuntę pradėjo viską trint ir diskus wipint
beje, minėtas jpegas patalpintas www1.showmycode.com/....... ;)
0
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex Pilkas kūpas pagal amžių - ex Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Prtatesiant kubilo tema : kubilas ir jo paddelnikas buves
0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos
Trys berniukai susiginčijo, kieno tėtis yra greičiausias.
Pirmas sako: "Mano tėtis yra lenktynininkas, jis tikrai yra pats greičiausias!"
Antrasis sako: "Pamiršk tai! Manasis yra karinių oro pajėgų lakūnas, jis yra daug greitesnis!"
Trečiasis sako: "Ne, mano tėvelis yra dar greitesnis!"
Pirmieji du: "Ir kaip jam tai pavyksta?"
Treciasis sako: "Jis yra valstybės tarnautojas!" Pasigirsta juokas.
Trečiasis sako: "Ne, iš tiesų! Jis yra toks greitas, kad nors penktadieniais dirba iki keturių, namie būna jau trečią valandą."
Valstybės tarnautojas rado savo kabinete stebuklingą lempą.
Patrina ja ir staiga išlindęs Džinas taria: "Užduok tris norus".
"Norėčiau šalto alaus - tuoj pat", - net nesusimastęs ištaria tarnautojas. Alus staiga atsiranda.
Kuo greičiau valstybės tarnautojas sako kitą norą: "Norečiau atsidurti negyvenamoje saloje su gražiausia pasaulio moterimi." Ir noras išsipildo. "Čia tai gyvenimas," - sako vyrukas ir užduoda paskutini norą: "Norečiau niekada nebedirbti" Ir.. sugrižta į savo kabinetą.
Interesantas: "Pas jus čia daug musių"
Valstybės tarnautojas: "Taip, o jei tiksliau - 317".
Ką bendro turi valstybės tarnautojas ir Robinzonas Kruzas?
Abu laukia penktadienio.
0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.