Sveiki ir man atsitiko siokiu tokiu bedu su pugu per salcius. Auto P406 2000m 2.2 benzinas/dujos 116kw. Pries keleta dienu vaziuojant nei is sio nei sito pradejo apsukos sokineti, poto uzsidege check'as. Sustojau, galvojau gal dujos svaigsta, perkroviau duju kompa (istraukiau ir vel ikisau saugikli) uzkuriu viskas ciki piki. Riebiai nusikeikiau, nes jau pamaniau vel kibieja duju kompas (buvo pakeistas pries >6men laiko issireikalavus is dujininku pagal garantini, nes nuo idejimo pakibinedavo ir problemos dingo nei vieno pakibimo po pakeitimo

), bet siandien vel tas pats, sustojau prie sankryzos pradejo apsukos sokineti ir uzgesineti variklis. Uzsiziebe vel chek'as, bet po kokiu 3-4 uzgesimu uzkuriau ir vel viskas gerai, duju kompo neperkroviau, taigi cia jis nekaltas. Bet chek'as liko degti. Gryzau namo nuskaiciau klaida, rodo MAP sensoriaus gedima. Nutryniau klaida su kompu, nes po 5 uzkurimo jis vistiek liko degti. Man ir anksciau budavo ypac paspaudus salciams ir dar ant duju kad suplaukioja apsukos numynus sankaba ir vel graziai ties ~750RPM sustoja. Kai pasyla variklis tada viskas be problemu. Taigi norejau paklausti ar cia tikrai MAP sensorius kaltas ir man ieskotis kito ar gali buti kitu bedu? Gal zinot kiek kainuotu tas daviklis mano pugui? Pridedu dar screenshot'a gal kas galetumet pakomentuoti Pending klaidas kas cia per dalykas, del ju chek'as nedega, bet diagnostikos programa rodo, bet nevisos programos tai rodo, su kitomis buna, kad tokiu klaidu nerodo.
Šį pranešimą redagavo Hitman: 2012 vasario 01 - 18:36