Gal kas drįs prieštarauti?citroen c2 1,4l hdi fap neturi,bent jau detali.ru taip sako
Kietųjų dalelių filtras (FAP)
Parašyta 2010 vasario 25 - 17:26
#622 Svečias_rimuks_*
Parašyta 2010 vasario 25 - 21:52
vairuotojo pusej atidaryk galines dureles ten turi kamstelis kur pilasi FAP skystisGal kas drįs prieštarauti?
Parašyta 2010 vasario 25 - 21:54
turi ar neturi galima suzinoti TIKSLIAI tik pagal kebulo Nr.,o ka cia beviltiskai gincytis(kaip merga TAIP ar ne)Gal kas drįs prieštarauti?
Parašyta 2010 vasario 26 - 08:20
Na šiaip klausimas buvo ar yra ar ne, išvedžiojimų man nereikia - man reikia atsakymo! Nežinantys tiksliai ar abejojantys savo žiniomis - gali pasisakyti kitose temose. Ačiū už supratimą.turi ar neturi galima suzinoti TIKSLIAI tik pagal kebulo Nr.,o ka cia beviltiskai gincytis(kaip merga TAIP ar ne)
#625 Svečias_pezo406_*
Parašyta 2010 vasario 26 - 09:52
Parašyta 2010 vasario 26 - 09:53
Mano peugo variklis RHS, bet jis dokumentuose Euro3. Tai jis su FAP ar be?Fap-euro 4 norma.pvz Mercedes-''blue tech''.Peugeot 2.0hdi be fap:RHZ;RHY varikliai.Su fap:RHS;RHR varikiai.Dar yra 2.2hdi:4HX;4HZ.Raides pagal vin
Skoda Felicia 1.3 "98 White (sold)
Volkswagen Passat 1.8 CL 66kW ''92 Mint (sold)
Peugeot 406 Break 2.0 HDI 79kW "02 Silver (sold)
Fiat Bravo 1.6 16V 76kW ''98 (sold)
Fiat Punto 1.3 16V CRDi 51kW ''05 (sold)
Peugeot 307SW 1,6 HDI 80kW "08 Al Grey
Parašyta 2010 vasario 26 - 09:57
C aštuntas 2.2 HDI
Vakar mečiau gerti, šiandien supratau, kad netoli numečiau....
www.metalocentras.lt[COLOR=blue]
Parašyta 2010 vasario 26 - 10:02
citroene c2 1.6 50kw nera fap.fap sumontuotas i 80 kw versijaNa šiaip klausimas buvo ar yra ar ne, išvedžiojimų man nereikia - man reikia atsakymo! Nežinantys tiksliai ar abejojantys savo žiniomis - gali pasisakyti kitose temose. Ačiū už supratimą.
Parašyta 2010 vasario 26 - 10:07
Parašyta 2010 vasario 26 - 10:37
is vis neissivaizduoju ,ka reikia perprogramuot,jai isimsi fapa kokia klaida mes ,to niekur nebuvo aprasyta,pries fap ir po jo iseina slangutes,ir ieina i perkricio davikli,ir i pati vidu ieina temperaturos daviklis,tai kokia klaida gali mesti isdauzius ta filtra nafik,man kai buvo uzsikises,atjungiau nuo turbinos gofra kur eina i fapa,kad parvaziuoti namo ,ir puikiausiai parvaziavau,tik garsas didelisSveiki, reiketu pagalbos... Auto - peugeot 406 hdi 2.O . Dingo trauka, zemos apsukos. Kompiuterine diagnostika parode, jog uzsikises FAP filtras, taip pat ir filtro daviklis mires....klausimas butu, mest lauk filtra ir perrprogramuot kompa, kad nematytu FAP'o ar visgi galima butu filtra praplaut ir pakeist davikli...problema ta, jog isskyrus atstovybe niekur daviklio rast nepavyko... jei kas galetu padet rasykit.. gal zinot kur vilniuj man galetu isimt FAP'a? cia aisku blogiausiu atveju....
dekingas uz atsakymus...
Parašyta 2010 vasario 26 - 10:44
sorry uz OT, bet ir 406 buvo su FAP??is vis neissivaizduoju ,ka reikia perprogramuot,jai isimsi fapa kokia klaida mes ,to niekur nebuvo aprasyta,pries fap ir po jo iseina slangutes,ir ieina i perkricio davikli,ir i pati vidu ieina temperaturos daviklis,tai kokia klaida gali mesti isdauzius ta filtra nafik,man kai buvo uzsikises,atjungiau nuo turbinos gofra kur eina i fapa,kad parvaziuoti namo ,ir puikiausiai parvaziavau,tik garsas didelisSveiki, reiketu pagalbos... Auto - peugeot 406 hdi 2.O . Dingo trauka, zemos apsukos. Kompiuterine diagnostika parode, jog uzsikises FAP filtras, taip pat ir filtro daviklis mires....klausimas butu, mest lauk filtra ir perrprogramuot kompa, kad nematytu FAP'o ar visgi galima butu filtra praplaut ir pakeist davikli...problema ta, jog isskyrus atstovybe niekur daviklio rast nepavyko... jei kas galetu padet rasykit.. gal zinot kur vilniuj man galetu isimt FAP'a? cia aisku blogiausiu atveju....
dekingas uz atsakymus...
Parašyta 2010 vasario 26 - 10:51
na as tiesiog,ne apie tai,kad ar buvo ar nebuvo ,as tiesiog klausiu ,kad isemus ta filtra,kokia mestu klaisa,apie tai nieks nerase,nes sakau atjungus gofra nuo turbinos i fap ,parvaziavau iki namusorry uz OT, bet ir 406 buvo su FAP??
is vis neissivaizduoju ,ka reikia perprogramuot,jai isimsi fapa kokia klaida mes ,to niekur nebuvo aprasyta,pries fap ir po jo iseina slangutes,ir ieina i perkricio davikli,ir i pati vidu ieina temperaturos daviklis,tai kokia klaida gali mesti isdauzius ta filtra nafik,man kai buvo uzsikises,atjungiau nuo turbinos gofra kur eina i fapa,kad parvaziuoti namo ,ir puikiausiai parvaziavau,tik garsas didelisSveiki, reiketu pagalbos... Auto - peugeot 406 hdi 2.O . Dingo trauka, zemos apsukos. Kompiuterine diagnostika parode, jog uzsikises FAP filtras, taip pat ir filtro daviklis mires....klausimas butu, mest lauk filtra ir perrprogramuot kompa, kad nematytu FAP'o ar visgi galima butu filtra praplaut ir pakeist davikli...problema ta, jog isskyrus atstovybe niekur daviklio rast nepavyko... jei kas galetu padet rasykit.. gal zinot kur vilniuj man galetu isimt FAP'a? cia aisku blogiausiu atveju....
dekingas uz atsakymus...
#633 Svečias_pezo406_*
Parašyta 2010 vasario 26 - 11:55
kad lengviau suprast butu, po diagnostikos pasake jog greiciausiai mires sitas daviklis:
http://www.okyanusye...=urunler&id=829
gal kam teko susidurt... na FAPAS yra ir 406, naujesniuose modeliuose
Šį pranešimą redagavo pezo406: 2010 vasario 26 - 12:03
Parašyta 2010 vasario 26 - 12:09
tai tas perkricio daviklis ir yra sensorius,jis dazniausia sugenda ,kai uzsikisa fapas,man taip buvo,net slangute iki jo einanti buvo nudegusi,o meistrai pezo centre pakeite ta davikli,o slange sudeguse nepakeite,tai kuri laika kol pats nepamaciau vazinejau is vis atjungtomis slangelemis nuo fapo irjokiu bedu,tai taip iseina kad isdauzius ta fapa,nieko ir nepasikeistu,nebent tas temperaturos daviklis fape turi didele reiksme,,,blogai kad cia niekas forume neparaso atsakimo imano klausima,,,paslaptis turbut,kol pats nepatyrsi tol nezinositiesiog filtro isdauzymas man nepadetu, kadangi dar yra sugedes jo sensorius, kompas meta ir filtro klaida, ( kuri tikriausiai pasisalintu isdauzius filtra ir pratrynus atminti) ir kartu dar yra to sensoriaus klaida, taigi jei tiesiog ismetus ir sensoriu tada kompas rodo jog neranda jo....
#635 Svečias_pezo406_*
Parašyta 2010 vasario 26 - 12:16
Parašyta 2010 vasario 26 - 12:32
kogda zabivaetsja FAP filtr , komp eto fiksiruet i ogranicivaet podacu topliva i davlenie turbiny , tak nazyvaemyj ,,avarijnyj rezhym ,, . posledstvija vybitogo filtra neodnokratno prihodilos ustranjat . komp ne vidit raznicu davlenij do i posle filtra , zapisyvaet oshibku chto filtr probit i opjat avarijnyj rezhim . vyhod ili menjat filtr ili stavit emuljator . o nikakom pereprogramirovanii bez FAP filtra reci byt ne mozhet potomuchto net takoj versii softa chtoby byl bez filtra !!!tai tas perkricio daviklis ir yra sensorius,jis dazniausia sugenda ,kai uzsikisa fapas,man taip buvo,net slangute iki jo einanti buvo nudegusi,o meistrai pezo centre pakeite ta davikli,o slange sudeguse nepakeite,tai kuri laika kol pats nepamaciau vazinejau is vis atjungtomis slangelemis nuo fapo irjokiu bedu,tai taip iseina kad isdauzius ta fapa,nieko ir nepasikeistu,nebent tas temperaturos daviklis fape turi didele reiksme,,,blogai kad cia niekas forume neparaso atsakimo imano klausima,,,paslaptis turbut,kol pats nepatyrsi tol nezinosi
Parašyta 2010 vasario 26 - 12:39
nu ja pisal sto mne paminiali datsik i adna slanga bila zgarevsaja,ja iehal snei paka sam niuvidil,pacemu tagda mne nikliucialas avarijnij rezim,tak vihoditsto ih aboih mozno atkliucieti slangi i iehat,vot etava ja nipanimajukogda zabivaetsja FAP filtr , komp eto fiksiruet i ogranicivaet podacu topliva i davlenie turbiny , tak nazyvaemyj ,,avarijnyj rezhym ,, . posledstvija vybitogo filtra neodnokratno prihodilos ustranjat . komp ne vidit raznicu davlenij do i posle filtra , zapisyvaet oshibku chto filtr probit i opjat avarijnyj rezhim . vyhod ili menjat filtr ili stavit emuljator . o nikakom pereprogramirovanii bez FAP filtra reci byt ne mozhet potomuchto net takoj versii softa chtoby byl bez filtra !!!
Parašyta 2010 vasario 26 - 12:45
reike laiku kad kompas suprstu kad filtras ismustas . kek as nezinau ne eksperementavau . biat tokius masinus piardariau ne vienanu ja pisal sto mne paminiali datsik i adna slanga bila zgarevsaja,ja iehal snei paka sam niuvidil,pacemu tagda mne nikliucialas avarijnij rezim,tak vihoditsto ih aboih mozno atkliucieti slangi i iehat,vot etava ja nipanimaju
Parašyta 2010 vasario 26 - 12:49
na cia raso romanas,kad negalima jo isdauzyt reikia keisti nauja arba statyti kazkoki emuliatoriu,nezinau kaip tada as vaziavau ,jokiu avariniu rezimu neijunge ,o ta davikli as irgi niekur negavau,tiesiog pezo centre uzsisakiau tai parvezetai netgi jei fapa padarius kiaura ir pratrinus klaida viskas butu ok liktu tas perkricio daviklis, o jo rast niekur neina Vilniuj....nes kompas mato kad jo nera ir numetineja apsukas...
Parašyta 2010 vasario 26 - 12:55
Šį pranešimą redagavo xzibit: 2010 vasario 26 - 12:58
'89 205 CJ 1.4TU
Vartotojų skaito šią temą: 14
narių: 0, svečių: 14, slaptų narių: 0