Bankininkai Auuu...del Paskolos Bustui
Parašyta 2005 balandžio 29 - 00:35
Parašyta 2005 balandžio 29 - 11:17
Jei situacija nepasikeitė, tai ji įeina į brangiausių top3.kas ką gero/blogo žino apie UAB "EIKA" ?...
Parašyta 2005 balandžio 29 - 11:20
a kokibė, kokibė kaip?Jei situacija nepasikeitė, tai ji įeina į brangiausių top3.

Parašyta 2005 balandžio 29 - 11:42
Žmonės pakloję tOOOkias bapkes apie kokybę nebegali nieko pasakyt, nes nekokibė tada tampa navarotu... Nežinau, blin, niekad nevartojau ir vartojusių dabar iškart neacimenu kad notebooke turėč.a kokibė, kokibė kaip?
Parašyta 2005 balandžio 29 - 12:00
Jei kalbet apie projekta Grybo g., tai kol kas narmaliai. Aisku buvo visko, bet daugiau smulkmenos.kas ką gero/blogo žino apie UAB "EIKA" ?...
Kas patiko tai kad saziningi, pries metus suderojm kaina, tai ir po metu kai aplink kainos buvo nerealiai pasoke, niekas nepasikeite (net sumazejo

Kokybes klausimas velgi toks dalykas. Patys jie daug darbu nedaro, samdo subrangovus. Tai vienam projekte vienas gali but, kitam kitas, atitinkamai ir kokybe.
Siaip mano manymu gan atsakingai ziuri i firmos varda ir nesiima vienkartiniu bizniu.
Šį pranešimą redagavo tomaskas: 2005 balandžio 29 - 12:01
Svečias_rally69_*
Parašyta 2005 balandžio 29 - 14:08
Parašyta 2005 balandžio 29 - 15:43
Cia tinka tuo atveju, jei nori ka nors kardinaliai keist ar kaina issimust. Kas del broko, tai pats viska priimineji ir ziurai kas gerai ir kas ne. Viskas jau vyksta tada kai pasirasyta preliminari pirkimo pardavimo sutartis, tai tau uz nugaros eiles nera.siuo metu situacija valdo paklausa - statybininkai ...uz pretenzingo, ir siaip padoraus piliecio nugaros stovi dar keli norintys ....
Kitas dalykas jei statybininkai nelabai ima i galva tavo pretenzijas, tada tam tikros institucijos gali pade gal

Kadangi kalba ejo apie "Eika", tai galiu pasakyt kad is ju puses viskas buvo daroma labai geranoriskai ir nebuvo jokiu siuntimu nx kaip kad teko girdet apie fabuose statomu daugiaauksciu statytojus...
Svečias_Mazulis Ronny_*
Parašyta 2005 balandžio 30 - 00:29

Parašyta 2005 gegužės 20 - 10:51

Parašyta 2005 gegužės 20 - 10:59
Visi jie vienodi pagal kokybe. Daugiau maziau.Sekantys naujos statybos butai apkalbėjimui:
ziurek i vietos perspektyvuma
gali/negali ka nors salia uzstatyti
vietos automobiliams
zalias plotas
butu skaicius
.....
Parašyta 2005 gegužės 20 - 11:12

Svečias_Mazulis Ronny_*
Parašyta 2005 gegužės 20 - 11:22
Parašyta 2005 gegužės 20 - 11:27
Grigishkese pasirodo aš buvau tarp sėkmingai besirezervavusių ... kai pasidomėjau konkrečiau - eilėje kažkur ~šimtasketuriasdešimtas...O kaip grigiskes?
![]()
Isdure ar paciam nepatiko kazkas?
Man asmeniskai labiau patiktu 1 ir 2. Bet cia tik pirmas ispudis susidares pagal dislokacijos vietaKitu kriteriju kolkas nevertinau, taciau daznai jie buna svarbesni
![]()
Del statytoju tai tik apie Vilmesta kazka esu girdejes ir nelabai gero, taciau daba nepamenu ka. Neatmestinas variantas kad ir is tos serijos "viena bobute sake..."

ps: Kur yra tas Šilo ežeras? Kažkur ties Veržuva ar ne? Darka nzn?

Parašyta 2005 gegužės 20 - 11:45

Svečias_Mazulis Ronny_*
Parašyta 2005 gegužės 20 - 11:58
Jei ne paslaptis, kokia ten kaina? bent jau anksciau ten buvo zenkliai (kokius 2 kartus) brangiau nei pvz. pilaiteje.Atnaujinau:
5. Žirmūnai, Raitininkų g. ("YIT kausta").

Parašyta 2005 gegužės 20 - 13:30
Blin anekdotai pro asarasbiteplius.lt yra tokio borus komentarai ir foto apie Molestos buta S.Miestelyje.
"vezantys" vaizdeliai...

Ir pas mane savo laiku (1,5 m atgal) buvo mintis ten rezervuot. Gerai, kad jau nebuvo normaliu butu like

Skaiciau, ziurejau ir galvojau ar juoktis ar verkt...
Svečias_evas_*
Parašyta 2005 gegužės 20 - 14:29
Laiptinės sienos iš gipso kartono -čia jau lygis... Bet paskutiniu metu tai tokį bajerį ne pirmą kartą girdžiu. Naujas žingsnis Lietuvos statybininkų išradingumo istorijoje. Prieš 5-6 metus statybininkai darydavo bajerių, bet tokių dar sau neleisdavoBlin anekdotai pro asarasbiteplius.lt yra tokio borus komentarai ir foto apie Molestos buta S.Miestelyje.
"vezantys" vaizdeliai...![]()
Ir pas mane savo laiku (1,5 m atgal) buvo mintis ten rezervuot. Gerai, kad jau nebuvo normaliu butu like![]()
Skaiciau, ziurejau ir galvojau ar juoktis ar verkt...

Parašyta 2005 gegužės 20 - 14:31
Man dar patiko bajeris kad su kaimynu gali per elektros dezute bendrautLaiptinės sienos iš gipso kartono -čia jau lygis... Bet paskutiniu metu tai tokį bajerį ne pirmą kartą girdžiu. Naujas žingsnis Lietuvos statybininkų išradingumo istorijoje. Prieš 5-6 metus statybininkai darydavo bajerių, bet tokių dar sau neleisdavo
Blin anekdotai pro asarasbiteplius.lt yra tokio borus komentarai ir foto apie Molestos buta S.Miestelyje.
"vezantys" vaizdeliai...![]()
Ir pas mane savo laiku (1,5 m atgal) buvo mintis ten rezervuot. Gerai, kad jau nebuvo normaliu butu like![]()
Skaiciau, ziurejau ir galvojau ar juoktis ar verkt...![]()

Parašyta 2005 gegužės 20 - 15:45

Na kaip pvz:
http://www.insaris.l...mas_Rysisninkas
http://www.aruodas.lt/namai7611.html
Parašyta 2005 gegužės 20 - 16:05
Volvo 940 turboplyta MY1997
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0