Nedirba cilindras
Posted 2008 June 21 - 22:46
Posted 2008 June 22 - 13:34

Posted 2008 June 23 - 10:12
Vo,Vo-teisybe Galima ir puse variklio perinkt ir nesti bedos..Buvo ivikis pas mane:atvaziavo zmogus nusipirkes nauja slegio reguliatoriu(is zibinto),diagnostika visvien rodo kad slegio reguliatorius-vot jum ir nauja preke!zinai-skupus du kartus moka. ;) su panasiu gedimu 605 zmogus keite zvakes,laidus,babina,kompa (su draugeliais bendrom jegom,tipo detales "papigiai" -tas pats-durniuoja 1-2 cilindrai.diagnostika atlikau be kompo(turiu senoms masinoms pasidares multi-testeri).pinigai-20 lt.(pasidare gaila "vargso liuto") diagnoze 100% .detale(nauja ) parduotuveje- 60 lt. atvaziaves pats isidejo(itariu nelabai tikejo kad pades-draugeliai nuteike motoro remontui).
butu is karto atlekes-40 lt(cia be gailescio) ,bet kiek daliu keite,kuro sudegino vos birbdamas?
malonu ziureti i zmogaus veida,kai jis susvinta is laimes. ;)
Edited by Ramus, 2008 June 23 - 10:13.
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Posted 2008 June 23 - 12:20
Ne viskas auksas, kas auksu žiba, bet kas smirda šūdu, tikrai yra šūdas!
Posted 2008 June 26 - 12:20

O bedos issiprende pusiau del to, nes pavazinejus ~200km dirbant tik 2 kausams (ne 3 kaip maniau - nedirbo abu viduriniai) atrodo kad uzsikimso katalizatorius

Taigi klausimas - kokios firmoj siulote ieskoti katalizo? Kalbejau su automeisteris.lt (autoringas.lt) kompanija, tai sake man tinkantis katalizas 450lt, pakeitimas gali buti dar 60-120lt ten pat. Kitu vertesniu demesio firmu prekiaujanciu katalizais neradau, parodau ka radau gugles deka:
Ismetimo sistemos
Diezas
Autoringas
Gal dar kokius zinote, turime patarimu del keitimo ar paciu ju kokybes, kokiu firmu rinktis? Originalo kainos net nemeginau ziureti..

Edited by Tyro, 2008 June 26 - 12:22.
Posted 2008 June 26 - 12:24
P807 2.2: katalizatorius su lankscia mova + darbas - klubines nuolaidos - ~3.3kLt. Veiksmas vyko kazkur pries 1.5 metu.Originalo kainos net nemeginau ziureti..
Posted 2008 June 26 - 13:25
Va todel ir desiuos universaluP807 2.2: katalizatorius su lankscia mova + darbas - klubines nuolaidos - ~3.3kLt. Veiksmas vyko kazkur pries 1.5 metu.

Posted 2008 June 26 - 13:41
Gerai jei uz katalizatoriaus nera liamda zondo. Man universliuju kat. dejikai atsisake duoti bet kokias garantijas. Prie viso to dar ir abejones del kainu skirtumo (EMP vs naujas universalus kat.) buvo analogiskos tavosioms.Va todel ir desiuos universalu
Geriau nei nieko nors ir efektyvumas bus ne tas pats, rezonatoriaus nenoriu. Dar myliu gamta. Ant utenos alaus pakuociu maciau uzrasyta - "Saugok gamta kad butu kur svesti"
Posted 2008 June 26 - 13:49
Tik vienas liamda pries katalizatoriu pas maniski. o kaip siaip veikia tas naujas? Nors jauciu nieko ten nepatikrinsiGerai jei uz katalizatoriaus nera liamda zondo. Man universliuju kat. dejikai atsisake duoti bet kokias garantijas. Prie viso to dar ir abejones del kainu skirtumo (EMP vs naujas universalus kat.) buvo analogiskos tavosioms.

Posted 2008 June 26 - 13:56
Posted 2008 June 26 - 15:03
Tada, blogiau turbut nebus ... nors kas ten zino kokis to universalaus kat. pralaidumasTik vienas liamda pries katalizatoriu pas maniski.

Nebebarskao kaip siaip veikia tas naujas? Nors jauciu nieko ten nepatikrinsi

Sveikas katalizatorius spragseti turi dar ir kaip. Barsketi - ne.Maniskis barsketi jau pradejo siektiek ir spragseti, todel ilgai reiketu turbut nelaukti..
Posted 2008 June 26 - 15:52
Pralaidumas manau turetu buti netgi geresnis, juk medziagas taupoTada, blogiau turbut nebus ... nors kas ten zino kokis to universalaus kat. pralaidumas

Pas mane vaziuojant greitai kokias 4-5minutes ar ilgiau, kai apsukos buna ~4000, uzsidegdavo check engine lampute (gal ta pati apie kuria tu sakai). Kompe siandien paziurejo kad ja mesdavo liamda zondas, bet keisti dar jo nepasiruoses, o ir meistras pasake kad gerai reaguoja.Nebebarska
Ir borto kompiuteris ikyriai nebepypsi bei nerodo gresmingo uzraso "Antipolution fault"
Taip, maniskis dar ir barskai. Anksciau spragsejimo neisgirdau, kaip cia tada? Meistras sake kad yra tikimybe jog ten shudu priejo kai tik 2 vazinejau kausais, tai dbr viskas isdegt tures ir spragses. Arba bent taip supratau.. Ciupinejau siandien ta kataliza nauja kurio kaina man pasake, tai retis neblogas atrodo, tik ne per visa ilgi..Sveikas katalizatorius spragseti turi dar ir kaip. Barsketi - ne.

Edited by Tyro, 2008 June 26 - 15:53.
Posted 2008 June 27 - 14:25

Svečias_Dima605_*
Posted 2008 June 28 - 19:25
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users