Ech, senokai čia jo nematyt...... 2 gazasdugnas: ...

Svečias_Self_*

Svečias_Self_*

Parašyta 2007 vasario 10 - 18:35
 Dar nesuprantu apie ABS gal pas mane isvis tokio nera? Nes jokios lemputes nedega, o kalimo nesijaucia kai spustelnu ant leduko stabdzius...
 Dar nesuprantu apie ABS gal pas mane isvis tokio nera? Nes jokios lemputes nedega, o kalimo nesijaucia kai spustelnu ant leduko stabdzius...  

Parašyta 2007 vasario 10 - 18:55
 ), tai galejo ir nebuti.
 ), tai galejo ir nebuti.

Parašyta 2007 vasario 10 - 19:32
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif) ).
 ).

Parašyta 2007 vasario 10 - 19:54
apie tai cia pasiskaityk http://www.peugeot-k...ST&f=11&t=15341Na stai ir nusipirkau aparata. 96 metu 2l variklis. Yra siektiek kebulo defektu, lempa gale skilus, neveikia langu apipurskimas, bei dumina siektiek. Teko palenkta svirtele, kad mirgsetu posukis... Gal zinot kur toki gedima taisyti?

Parašyta 2007 vasario 10 - 22:42
 Svečias_Self_*

Svečias_Self_*

Parašyta 2007 vasario 11 - 12:01
 Svečias_yessuz_*

Svečias_yessuz_*

Parašyta 2007 vasario 12 - 11:08

Parašyta 2007 vasario 12 - 12:02
Kaip pirštu į akį. Tik pas mane buvo prieš pusmetį pirkta ( tur būt tvarkė, nes buvo daužta) ir servise netikrinau. Bet tfūū, tfūū, tfūū - pavyko.perkat iš lietuvio
Daugiau šansų gauti aptvarkytą mašiną (tik reikia pasižiūrėti kad nebūtų prieš gerą pusmetį įregistruota, nes tada gali kilti klausimų kam ją parduoda ;)
Pirkdamas iš žmogaus gali gauti: visai neblogai sutvarkytą, su signulkėm, su TA (ir akumai ir t.t.) o dar ir galimybė gauti su draudimu ;)
Beto - laisvai leis pasitikrinti mašiną servise.
Mano asmenine nuomone - geria pirkti iš Lietuvio ;)

Svečias_Self_*

Svečias_Self_*

Parašyta 2007 vasario 17 - 13:08
 Poto sparnas vos vos ilenktas buvo, servise truputi pakale dar, dabar beveik lygus, bet technikine pasake, kad jis turi buti uzpakliuotas ir nudazytas
  Poto sparnas vos vos ilenktas buvo, servise truputi pakale dar, dabar beveik lygus, bet technikine pasake, kad jis turi buti uzpakliuotas ir nudazytas  Dar prisikabino prie to, kad tipo skysciu prasisunkimas, blyn pas visas masinas tie tepalai buna ant variklio, nebent pas nauja is salono nebuna, tai ka man dabar per tokius salcius varikli plaut?
 Dar prisikabino prie to, kad tipo skysciu prasisunkimas, blyn pas visas masinas tie tepalai buna ant variklio, nebent pas nauja is salono nebuna, tai ka man dabar per tokius salcius varikli plaut?  Nepraleidzia technikines del tokiu sudu...
 Nepraleidzia technikines del tokiu sudu...  Beto kai laukiau eiles, pastebejau, kad sildymo ventiliatorius, kartais veikia, kartais ne, isijungia ir issijungia kada nori ir kai nesisuka, tada neveikia jokios knopkes (vidinis oro cirkuliavimas ir A/C), jeigu butu saugikliai, tai manau jis isvis neveiktu, o dabar tai veikia, tai ne ir svarbiausiai masina stovi nejudinama, dar suprasciau jeigu per duobes vaziuojant taip butu, galvociau gal kur kontaktas prastas... Kas cia galetu buti per beda?

Beto kai laukiau eiles, pastebejau, kad sildymo ventiliatorius, kartais veikia, kartais ne, isijungia ir issijungia kada nori ir kai nesisuka, tada neveikia jokios knopkes (vidinis oro cirkuliavimas ir A/C), jeigu butu saugikliai, tai manau jis isvis neveiktu, o dabar tai veikia, tai ne ir svarbiausiai masina stovi nejudinama, dar suprasciau jeigu per duobes vaziuojant taip butu, galvociau gal kur kontaktas prastas... Kas cia galetu buti per beda?

Šį pranešimą redagavo Self: 2007 vasario 17 - 13:09
 Svečias_Self_*

Svečias_Self_*

Parašyta 2007 vasario 18 - 01:11
 Ir apsukos sokineja kartais ant laisvu, dar taip besokinejant jeigu masina saltesne, tai ir uzgesta... Speju linksmybes prasidejo?
 Ir apsukos sokineja kartais ant laisvu, dar taip besokinejant jeigu masina saltesne, tai ir uzgesta... Speju linksmybes prasidejo?  

Parašyta 2007 vasario 18 - 16:38
 Nu nu, kaip nori...
  Nu nu, kaip nori...

Svečias_Self_*

Svečias_Self_*

Parašyta 2007 vasario 18 - 16:44

Parašyta 2007 vasario 18 - 19:38
na is karto tau tikrai zibinte netvarkys nieko, teks palaukti bent pora savaiteliu, o kainos, manau, atitinakancios atliktu darbu bei pakeistu detaliu kokybe.Varysiu i zibinta, nes matau, kad kitaip nieko nebus, ten eiles kokios buna? Ar iskart patikrina ir patvarko? Ir kaip ten kainos?

Parašyta 2007 vasario 18 - 22:18
 Svečias_Self_*

Svečias_Self_*

Parašyta 2007 vasario 19 - 00:16
VilniujeKuriam čia mieste turėtų vykti veiksmas?
 Svečias_Self_*

Svečias_Self_*

Parašyta 2007 vasario 19 - 14:41

Svečias_Fraerox_*

Svečias_Fraerox_*

Parašyta 2007 vasario 19 - 17:44
pas mane 96 nera absdel abs tai ijungus degima turi uzsidegti lempute ir uzgesti po 5sek. Bet pagal serviso knygute,jei gerai pamenu, parasyta kad abs nebuvo standartas(na bent su mano vokieciu ziniom taip pasirode
), tai galejo ir nebuti.
 Svečias_Self_*

Svečias_Self_*

Parašyta 2007 vasario 21 - 13:01
 Buvot kasnors su tokia problema susidure?
P.S. Pas mane Sony magnetola.
  Buvot kasnors su tokia problema susidure?
P.S. Pas mane Sony magnetola.

Svečias_Sokratas_*

Svečias_Sokratas_*

Parašyta 2007 kovo 20 - 23:27
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0