nu gal ir man tai budavo sutapimas, nzn tiksliai, bet manau gerai sakai, katik vis delto siaip netaip isejo ta davikli issisukt, ten tame toks sudukas spaudinejasi taip? zodziu galvoju gal jis nevaiksto reikiamai, tai su wd supurskiau, neuzilgo truputi reiks isvaziuot tai paziuresiu ar kas duoda efekta, nors jei jis parejas tai abejoju ar bus naudos is to supurskimo. reiks bandyt nusipikrt ta davikli ir ziuresiu. taip pat pries keles minutes sudejau atgal i vieta visus blokelius kur po bardacioku, nes buvau issiemes, gal kas nekontaktavo. dar tiesa, radau viena fiskute kurioje gali buti pajungta maximum 15 laidu, i pas mane ju buvo sujungta regis apie 10, bet istraukiau ta fiskute, bet ji i nieka nesijungia, tai to nelabai supratau kam jos tada reik jei laikai i fiskute suvesti, bet ji ikista i jos kaip ir buvimo vieta, i toj vietoj nera nei vieno strypelio kuris turet susijungti su fiskeje sujungtais laidais. gal kas sitoki varinta galetu man paaiskint kas ten yra, ir kokio velnio tada taip padaryta. dar maniau kad tie laidukai vienas su kitu toj fiskeje susijungia, bet pasinagrinejau, ir pasirodo ne. taip taip ir nesuvokiu kam ji. o kai issiardziau visus blokelius, perziurejau mikroschemas su padidinamuoju stiklu, ir neradau kad kas butu ar atsilitave ar panasiai. tai viliuosi visgi kad daviklio problema pas mane. bet kokiu atveju ziuresiu kai pravaziuosiu, ar kanors pades daviklio supurskimas su wd, ar ne. galu gale jau nebegaliu kenteti kai neveikia spydikas, kaip nusipirkau 406 kupa siu metu pradzioje tai jis man nuo to laiko ir grajina per nervus
manau, kas susidures su tuo, ta supranta