Naujoku prisistatymas
Parašyta 2014 rugsėjo 21 - 12:56
------------------------------
------------------------------
Parašyta 2014 spalio 01 - 18:52
Parašyta 2014 spalio 01 - 20:45
Parašyta 2014 spalio 09 - 03:24
Sveiki, as Zilvinas 24m, esu is Utenos, bet gyvenu Herning (Danija), turiu 206, 1.4, 2007m ir 407, 2 dyzeliuka 2006m abu nubege tik apie 130 -140
Parašyta 2014 spalio 21 - 13:00
Sveiki, esu Valdemaras, man 30. Esu beveik iš Vilniaus (apie 8 km. iki miesto). Klube užsiregistravau iškart kai įsigijau savo pirmą Peugeot automobilį. Pirmas mano auto - Opel Kadett 1.6, toliau audi 80 1.8, audi 80 B4 2.0, Opel Omega 2.0, Opel Omega 2.0 (benzinas/dujos)... Beje, tai ne tik pirmas mano liūtukas, bet ir pirmas auto varomas dyzelinu. Auto ne pirmos jaunystės, 1996.03.26 gamybos, bet neblogai išlaikytas, 2.1 TD 80 KW variklis. Nieko ypatingo neturi, išskyrus visus 4 el. langus ir kondicionierių (veikiantis). Šiaip stokinis automobilis. Patiko spalva, šviesus salonas (nors gal ir nelabai praktiškas), patiko kaip važiuoja. Niekada negalvojau, kad turėsiu Peugeot automobilį, kažkaip į vokiečius labiau žiūrėjau. Bet auto tikrai maloniai nustebino, labai minkšta, smagiai važiuoja. Kol kas viskas joje patinka. Labai didelių investicijų į šį auto neplanuoju, gal kai kurias smulkmenas. Ką jau spėjau padaryti, tai užsidėjau kalpokus, pakeičiau perdegusias skydelio, kondicionieriaus lemputes (apie 10 vnt ), žvakes, filtrus.
Peugeot 406 2.1 TD 80 KW
Parašyta 2014 spalio 22 - 11:49
Sveiki klubieciai ,Esu Evaldas,gyvenu Gargžduose,Peugeot klube esu nuo 2013 metu pabaigos,prisiregistravau ,bet mazai laiko naudojimui turiu.Istikus bedai su liutuku pagalba radau sio klubo forumo deka ,i pagalba atsiliepe vartotojai Ruslanas ir Lapeno ,pasiule kreiptis pas taipogi klubieti Laimona.Dekui klubieciai uz pagalba:) visa musu seima isskyrus broli vairuoja prancuziskus automobilius tad Peugeot 407 coupe,2.7 hdi V6 Biturbo yra mano antrasis pirkinys,pries ja turejau Peugeot 406 coupe 2.0 benzina,taipogi buvau labai patenkintas butu smagu kada susiorganizuoti Liutuku susitikima bendra is visos mielos Lietuvos Gaila nelabai zinau kaip ikelti masinos nuotrauka ,bet pabandysiu https://www.facebook...&type=3
Parašyta 2014 spalio 22 - 12:10
parasčiausias būdas įkelti foto, tai pasinaudoti pvz http://postimage.org
Parašyta 2014 spalio 22 - 17:23
Na ka reik ir man pasireikst
Šalčininkiete,22 m. Jau kiek metu gyvenanti Vilniuje.
Pries 7/8 men isigijau Pezuka 406 1998 metu. Be galo man patinka,ir vairavimas sito masiniuko ir vaizdas.
Cia atsiduriau noriedama esant reikalui gaut geru patarymu,igit ziniu. Kadangi esu nelabai "kruopsciai" zinanti apie automobilius,man svarbu turieti su kuom pasitarti.
Aplamai,dirbu GMC (Gydomojo Masažo Centre). Taigi kam reiks masaziuko nugarai pavargusiai nuo vairavimo kreipkities,padiesiu kuom galiu ;) (cia tikrai buvo ne reklama). Dar biski mokaus. Su draugais bandome prasukti versliuka: "Naktinis sargas". Prezervatyvu parduotuve. Gyvenu Seskineje.
Mokyklos laikais buvusi sokieja,taigi miegstu prajudint kaulus nuobodziais vakarais (kai tokiu pasitaiko)
Na seip dar miegstu gamtoj pabut,zirgais pajodinet. Tiesa dar turiu augintini,Haske.
Tikiuosi pritapsiu sitoje grupeje,butu tikrai idomu si visais pabendraut,susitikt ;)
Šį pranešimą redagavo Zuzana: 2014 spalio 22 - 17:29
Sue
Parašyta 2014 spalio 22 - 22:52
Šalčininkiete,22 m.
gyvenanti Vilniuje.
kam reiks masaziuko nugarai pavargusiai nuo vairavimo kreipkities,padiesiu kuom galiu ;)
Gyvenu Seskineje.
Mokyklos laikais buvusi sokieja
Sitos info butu uzteke
Prades dabar forumo vyrai murai plestis nuo kriutines marskinius ir kovot del vietos eileje i masaza Nagi, kas antras eileje po manes?
Parašyta 2014 spalio 23 - 06:32
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2014 spalio 23 - 10:06
Taigi kam reiks masaziuko nugarai pavargusiai nuo vairavimo kreipkities,padiesiu kuom galiu ;) (cia tikrai buvo ne reklama). Dar biski mokaus. Su draugais bandome prasukti versliuka: "Naktinis sargas". Prezervatyvu parduotuve. Gyvenu Seskineje.
Mokyklos laikais buvusi sokieja,taigi miegstu prajudint kaulus nuobodziais vakarais (kai tokiu pasitaiko)
O klubui nuolaidu taikymo sistema?
Parašyta 2014 spalio 23 - 14:34
Prezikam ar masažui?
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2014 spalio 23 - 15:42
Prezikam ar masažui?
kompleksinem paslaugom
Parašyta 2014 spalio 23 - 16:24
Sveiki , Esu Vytautas . Vairuoju 407 1.6 HDi sedana .Tai mano antras Peugeot automobilis , pries tai turejau Peugeot 406 2.1 TD . Gimiau ir uzaugau suvalkijoje , gyvenau Kauno rajone , siuo metu palikes savo gimtine ir kremtu emigranto duona .
Automobili atiduodu i servisa tik tada kai pats nesugebu sutaisyti , taip kad myliu technika , padedu kitiems kuo tik galiu ...
Aciu uz grazia lietuviska liutu seima ...
Parašyta 2014 spalio 24 - 07:51
Not bad. Masažas + prezikų parduotuvė ;-)
Tesiog pelningi versliukai ir tiek
Galimas variantas ;)
Sue
Parašyta 2014 spalio 24 - 10:57
Sveiki, esu Kaunietė, gryna, metų man nei daug labai nei mažai, parduoda alkoholį ir cigaretes, nors kartais dar paprašo dokumento.... Neseniai įsigyjau savo pirmąjį liūtuką !!! Peugoet 206, 1.9l, 51kw, dyzeliuką. Na kaip ir priklauso kibiriokui kol kas dar barška (turiu nuojauta - kalta važiuoklė), planuojami darbai tokie: tepalu ir tarpinės keitimas, smirda baisiai ir taškosi per viršų, kurio siurblio keitimas ir daviklis ( nežinau kaip tiksliai tos vietos vadinasi, bet ketinu išsiaiškint) na ir kosmetika, pabraižymų vienas kitas yra, su plaktuku teks taip pat pereiti... Seniau vairavau Renault Laguna universala, nepatiko, nemėgau, keikiau... na, o dabar, kad ir darbo reikės įdėt vis tiek džiaugiuosi! Tikiuosi Jūsų geranoriškumo, kvailiems moteriškiems klausimams
Parašyta 2014 spalio 24 - 12:25
Sveiki, esu Kaunietė, gryna, metų man nei daug labai nei mažai, parduoda alkoholį ir cigaretes, nors kartais dar paprašo dokumento.... Neseniai įsigyjau savo pirmąjį liūtuką !!! Peugoet 206, 1.9l, 51kw, dyzeliuką. Na kaip ir priklauso kibiriokui kol kas dar barška (turiu nuojauta - kalta važiuoklė), planuojami darbai tokie: tepalu ir tarpinės keitimas, smirda baisiai ir taškosi per viršų, kurio siurblio keitimas ir daviklis ( nežinau kaip tiksliai tos vietos vadinasi, bet ketinu išsiaiškint) na ir kosmetika, pabraižymų vienas kitas yra, su plaktuku teks taip pat pereiti... Seniau vairavau Renault Laguna universala, nepatiko, nemėgau, keikiau... na, o dabar, kad ir darbo reikės įdėt vis tiek džiaugiuosi! Tikiuosi Jūsų geranoriškumo, kvailiems moteriškiems klausimams
Kai mergaitės kvailai klausinėja apie automobilius, vyrai lydosi, tai kad nereikia čia gėdytis, moterie
Šiaip kauniečių meistrelių yra čia nemažai, žinomos ir kitos vietos, kur žmonės sugeba prancūzus čiupinti nieko nesulaužydami, tai jei kokios problemos - drąsiai rašyk forume ir bandysim pasiūlyt gerą vietą ar žmogų gydymui.
Kad nebūtų paskui taip:
Sveiki meistrai meistriukai.Ieskaukur galeciau Kaune tvarkyngai pertaisyt sankaba peugeot 206 2001m.tvarkiaus pas ale meistrus ir po ju tvarkymo variklis rekia kaip pasiutes,gazas iki dugno masina vos traukia.kuo daugiau spaudi tuo daugiau rekia.silta kurias,salta gerai padrozus uzsikuria.Smagratis neaisku kokios kilmes idetas.apsisukimus skaiciioja pagal ora.aisku skydelis neberodo nei kilometrazo,nei greicio rodykle veikia.zodziu ieskau rimto meistro,bet ne su kosminem kainom gal ka patarsit?
Manęs dar irgi kartais paprašo dokumento, kai nusiskutu
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2014 spalio 24 - 13:00
Kai mergaitės kvailai klausinėja apie automobilius, vyrai lydosi, tai kad nereikia čia gėdytis, moterie
Šiaip kauniečių meistrelių yra čia nemažai, žinomos ir kitos vietos, kur žmonės sugeba prancūzus čiupinti nieko nesulaužydami, tai jei kokios problemos - drąsiai rašyk forume ir bandysim pasiūlyt gerą vietą ar žmogų gydymui.
Kad nebūtų paskui taip:
Manęs dar irgi kartais paprašo dokumento, kai nusiskutu
Jei jau prakalbom apie tuos " čiupintojus" reikėtu vieno kokio, kas važiuokle apžiūrėtų ir nežiūrėtų kaip į kvailę kai bandai paklaust "kas čia ir kam tai reikalinga? " Laikui einant, įmesiu foto prieš ir po kibiriuko
Parašyta 2014 spalio 24 - 13:13
Jeigu tau nėra skubu, tai galma kitą arba dar kitą savaitę pasižiūrėt. Pravažiuot, po to garaže paklibint.
Važiuoklė pas 206 primityvi, tik šarnyrų keitimas brangus, nes keičiasi kartu su šake.
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0