Jump to content

Photo

Merginų tema

• Please log in to reply
356 replies to this topic

#21 druge

druge
  • Senbuviai
  • posts 641
  • Vieta:Pasvalio raj
  • Automobilis:P206 - melyyyynas debeselis (dar vaziuoja!); P307 - seimyninis...

Posted 2009 March 23 - 23:11

o senbuvės naujokėm galės apie klubo berniukus papliotkint B)

va tam ir butu TIK "tarp musu mergaiciu", kad galima butu ir cia pletkint ;] :lol:
  • 0

Nuotrauka
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]

#22 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2009 March 23 - 23:29

forumas viesas reikalas. Norit asmeniskumu eikit i one, skype, icq ar galu gale supermama.lt :lol:
  • 0
kažkaip.....

#23 RAIMA

RAIMA
  • Moderatoriai
  • posts 947
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:20C5

Posted 2009 March 23 - 23:33

Tai chia jau ne MERGINU tema????
  • 0
Napugali kata sasiskoi...
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.

MO pinhole camera

#24 quattro.lukas

quattro.lukas
  • Senbuviai
  • posts 93
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 205 CJ+Peugeot 205 GTI, Opel Monza

Posted 2009 March 23 - 23:36

... vairuoju mieliausia masinyte pasaulyje dviduri Peugeot 206, 1,9D. Siuo metu liutukas pas meistra tvarkomas. :)

kad netvarkau as jokio 206 duotuoju momentu :P :rolleyes:

istiesu, labai faina tema, sveikinu gerb. mergickas su tokia puikia mintim! (turetu buti gelyciu puokstele)

stengsiuos nesikisti daug, bet paskaitinet, manau labai smagu gali but :rolleyes:

JEI JUS NIEKO PRIES! :blush:
  • 0
remontuoju masiniukus, Kaunas

.LS. Peugeot 205 CJ/GTi 1.9 '94/'92, Opel Monza 3.0 '84, (dar 2 Peugeot 205, vienas bendzas, kitas dyzelis), Kaunas
Nuotrauka

Reikalingi.lt FotoManija.lt

#25 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 23 - 23:37

va tam ir butu TIK "tarp musu mergaiciu", kad galima butu ir cia pletkint ;] :lol:

Taigi va, turim temą pletkint, o vyrukai gali pasmalsaut ir paskaitinėt, bet negali temoj komentuot ;) Manau, viskas teisinga visų atžvilgiais ;)
  • 0

#26 druge

druge
  • Senbuviai
  • posts 641
  • Vieta:Pasvalio raj
  • Automobilis:P206 - melyyyynas debeselis (dar vaziuoja!); P307 - seimyninis...

Posted 2009 March 23 - 23:37

forumas viesas reikalas. Norit asmeniskumu eikit i one, skype, icq ar galu gale supermama.lt :lol:

tai jei jau viesas reikalas, tai apie masinas, ane? tai kam atskirai tada merginu tema? juk visom temom apie auto reikia diskutuot "i tema", o jei jau ne i tema, tai yra "apie ora ir bites".
Ai, nu nevermind. Ne mano reikalas taip sakant. Tik pasiuliau :)
  • 0

Nuotrauka
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]

#27 RAIMA

RAIMA
  • Moderatoriai
  • posts 947
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:20C5

Posted 2009 March 23 - 23:41

tai jei jau viesas reikalas, tai apie masinas, ane? tai kam atskirai tada merginu tema? juk visom temom apie auto reikia diskutuot "i tema", o jei jau ne i tema, tai yra "apie ora ir bites".

Palaikau druge 100% :beer:
  • 0
Napugali kata sasiskoi...
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.

MO pinhole camera

#28 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200

Posted 2009 March 23 - 23:57

o kam tada papolitikuokime jei turim (turejom) chata? :unsure:
ir prie ko cia masinos?
yra temos apie futbola, krepsini, formule 1, politika, zvejyba, statybas, malkas, traviana, fotoaparatus, komp. zaidimus ir t.t.
ne viena is ju nera uzdara.
  • 0
kažkaip.....

#29 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200

Posted 2009 March 24 - 00:09

Pasiulymas adminam: ar imanoma padaryt, ka tema butu prieinama TIK merginom?

neimanoma. ;) lytis forume nenurodoma. pagal nicka neatskirsi.
teoriskai - galima daryti atskira grupe. kaip, kad naujokai, nariai, valdyba ir tema rodyti tik tai grupei (kaip, kad yra skiltis matomos tik nariams, moderatoriams...).
praktiskai - net nezinau kur einam su tokiais svarstymais... :lol: :wacko: :blink:
  • 0
kažkaip.....

#30 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:batai

Posted 2009 March 24 - 00:53

net nezinau kur einam su tokiais svarstymais... :lol: :wacko: :blink:

ar tik ne link temos "tik vaikinams..." ??? :lol:
  • 0

#31 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • posts 622
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Posted 2009 March 24 - 08:52

Palaikau druge 100% :beer:

palaikau ir aš. -_-
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#32 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 09:04

Manau, jei vaikinai norės prisijungs merginų vardais ir toliau rašys :D Eikit sau, tokią nuotrauką ir dar į merginų temą :blink: Visais laikais kur tik atsirasdavo neprotingas draudimas - atrasdavo būdu kaip tą daryt ir niekur tas nedingdavo, o būdavo daroma paslapčiomis. O kam to reikia? Aš pamečiau vieną gaubtą nuo rato ir dabar labai negražu... eisiu ir aš apsipirkinėt... o noriu tik originalaus :blush: Važiavau, važiavau ir į tokią gilią duobę įvariau, kad žodžiu baisu ir gaubtą pamečiau :rolleyes: , šiaip graužčiausi, jei būčiau patingėjus vairą pasukt, bet čia buvo naktį, kai nieko nesimatė ir dar lijo :huh: Nors nesiskundžiu regėjimu :) Kadangi turim greit į kelionę važiuot ir aš užvažiavau ant kažkokio keisto bordiūro, kur paliktas kažkoks status kamapas, nors viskas eina lygiaia apvaliai ir man ant padangos iššoko gumbas :) Aišku padangos ten jau paskutiniam sezonui, bet man pasakė, kad jau labai pavojinga su tokiu ratu važinėt, tai pasikeičiau vakar 2 žiemines padangas :) Dabar naujut naujtėlės :beer:

Edited by Labradoriukė, 2009 March 24 - 09:08.

• 0

#33 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 09:38

Labradoriuke, kas cia tau, tai duobe tai bordiuras :unsure: niu tikekimes daugiau nebus taip ;) Nors pas mane pacia ant vienos ziemines padangos gumbas :unsure: bet kiek kas ziurejo - sako nieko tokio, gali vaziuot, tai ir vazineju ... o diskai tai dziaugiuosi kad lieti (nors draugiu vyrai buvo prigasdine kad suskaldusiu as juos per ziema, bet kol kas viskas ok :) ), nors labai noretusi vasarai naujus nusipirkti :blush:
  • 0

#34 Svečias_Rasele_*

Svečias_Rasele_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 09:53

kur bala ten duobe ir neaisku kokio gilumo tai geriau jas apsukti :)
  • 0

#35 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 11:29

Kam daryt bėdą, kur jos nėra... Merginų tema - merginos reiškiasi įvairiom temom, o berniukai gali sau skaitinėt, jei įdomu :) easy peasy lemon squeezy :D Labradoriuke, ale rimtai, nesiseka tau su ratais :blink: Nors dabar keliai pavasary tokie, kad košmaras... Man į žirgyną tenka biški "offroadu" pavažinėt, tai ten ežerai vandens, o po juo duobės... Taip ir važiuoju kilometrą kokias penkias min., kad neduokdie nepalikt ratų ar dugno :D
  • 0

#36 temide

temide
  • Senbuviai
  • posts 14
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot

Posted 2009 March 24 - 11:53

apie tas duobes...man instuktorius sake, kad negalima stabdyt kai vaziuoji per duobe, geriau jau taip trinktelt, nei stabdyk kai jau ratai ant duobes... :) tai taip ir darau, karts nuo karto trinkteliu... :rolleyes: o del kalpokiuku, turiu tuos pacius jau apie metukus, su chamutais priverziau ir laikosi...kur dingtu nesilaike... ;)
  • 0
Sėkmės deivė Fortūna šypsosi tiems, kurių nepastebi teisingumo deivė Temidė...

#37 Svečias_Rasele_*

Svečias_Rasele_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 12:42

o taip stabdyti reikia todel, kad mažiau pakenks mašinai :) man tai labai nepatinka duobeti keliai, nors dažnai tokias tenka pavažiuoti, tai ir velkuosi mažiausiu greičiu tokiu keliu, o dabar pavasarėjant žvirkeliai kokie duobeti, tai baisu...
  • 0

#38 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 14:06

Tai jo, tuos duobės - tai košmarų košmarai. Manau grietai nutirpus sniegui jas sutvarkys. Ratų suvedimą dar man padarė. Ir pasakė, kad nuo duobių. Bet aš kažkodėl speju, kad čia ne nuo mano važinėjimo, nes dauguma duobių aš apvažiuoju, speju, kad jai nedarytas suvedimas buvo jau senai :( Sako, kad tiek ant tų gulinčių policininkų tiek ant duobių nereikia laikyt ant stabdžio tuo metu kai ratai per juos važiuoja. O kodėl neįsivaizduoju :unsure: Dėl to rato, nu man ir gi sakė, kad galima važinėt, nieko tragiško, bet kai važiuosim į ilgą kelionę - kažkaip geriau tvarkingom padangom važiuot, nei po to kokio siurprizo sulaukt :)
  • 0

#39 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 14:27

kad netvarkau as jokio 206 duotuoju momentu :P :rolleyes:

kad ne pas tave jis :) turbut jau butum sutvarkes seniai mano peziu. O tas zmogus, kuris tvarko jau pusantro menesio nesiruosia grazint. Ir kiek nuvaziuoju paziureti ar reikalai juda i prieki tiek randu tokioj pacioj busenoj kaip ir pries koki menesi buvo <_<
  • 0

#40 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • posts 1,757
  • Vieta:Far away
  • Automobilis:&quot;Skateboard&quot;

Posted 2009 March 24 - 14:44

kad netvarkau as jokio 206 duotuoju momentu :P  :rolleyes:

kad ne pas tave jis :) turbut jau butum sutvarkes seniai mano peziu. O tas zmogus, kuris tvarko jau pusantro menesio nesiruosia grazint. Ir kiek nuvaziuoju paziureti ar reikalai juda i prieki tiek randu tokioj pacioj busenoj kaip ir pries koki menesi buvo <_<

Gal jau pats laikas meistra keisti?
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users