Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Merginų tema

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 356

#61 Svečias_Laineris_*

Svečias_Laineris_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 25 - 18:21

vajetau kaip greit merginom baigesi iskalbingumas, tik tokia gera tema o jus tylit :beer: parasiau noredamas pakelt tema :D
  • 0

#62 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 25 - 20:00

:) tai kad viskas ok su ta tema ;) tik merginos gal ne tik siame forume sedi :) o jei dar paimtume procentaliai kiek forume merginu, ir kiek vaikinu, manau rezultatai aiskus be jokio skaiciavimo ;) todel pakankamai naturalu kad cia taip sparciai nerasome :) o siaip merginos, klausiu isskirtinai tik jus (vaikinai nerasote ;) ), ka manote apie kitas vairuotojas, moteris? as siand ne nuotaikoje, tai galiu pasakyti kad ne viena esu iskeikus :blush: ... isvadinus :mad: ir dar ... pridirbus... aciu dievui kad nebuvo tarp tu keikiamuju pezo vairuotojos :rolleyes:
  • 0

#63 Svečias_Rasele_*

Svečias_Rasele_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 26 - 09:13

mano nuomone visokiu yra tu vairuotoju ir as pati kartais uzsizioplinu, o ir vyru visokiu vairuotoju yra, todel reikia tik tolerancijos ir bus gerai visiem vazineti :)
  • 0

#64 memfisss

memfisss
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:406 2.0 hdi

Parašyta 2009 kovo 26 - 10:04

o siaip merginos, klausiu isskirtinai tik jus (vaikinai nerasote ;) ), ka manote apie kitas vairuotojas, moteris?

atsiprašau, bet ir aš atsakysiu į šį klausimą, nors visai nepanašus į merginą :lol: B)

jau seniai pastebėjau, kad yra trys vairuotojų rūšys: 1. vyrai; 2. moterys; 3. ir BOBOS (atsiprašau už išsireiškimą, bet kitokio žodžio neradau :))... pastaroji rūšis priklauso ne nuo lyties, o nuo vairavimo "ypatumų" :lol: bobomis už vairo būna tiek vyrai, tiek moterys :blush:
  • 0

#65 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 26 - 10:30

atsiprašau, bet ir aš atsakysiu į šį klausimą, nors visai nepanašus į merginą :lol: B)

jau seniai pastebėjau, kad yra trys vairuotojų rūšys: 1. vyrai; 2. moterys; 3. ir BOBOS (atsiprašau už išsireiškimą, bet kitokio žodžio neradau :))... pastaroji rūšis priklauso ne nuo lyties, o nuo vairavimo "ypatumų" :lol: bobomis už vairo būna tiek vyrai, tiek moterys :blush:

Va va, tobulai pasakyta :D Pritariu šimtu procentų... Dažniausiai erzina kitų vairuotojų žioplumas, ypač kai pridaro nesąmonių kalbėdami/os telefonu ar šiaip kai būna užsiėmę bet kuo kitu, išskyrus vairavimu.
  • 0

#66 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2009 kovo 26 - 13:39

<...> ypač kai pridaro nesąmonių kalbėdami/os telefonu ar šiaip kai būna užsiėmę bet kuo kitu, išskyrus vairavimu.

o kas ten ka rase apie dazymasi prie sankryzu ^_^

p.s. tarp kitko - su 25-uoju, kad kelelis nedulketu, pezas gerai riedetu ir t.t. :beer:
  • 0

#67 Svečias_Rasele_*

Svečias_Rasele_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 26 - 15:07

Ir as sveikinu :)
  • 0

#68 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 26 - 23:58

o kas ten ka rase apie dazymasi prie sankryzu ^_^

p.s. tarp kitko - su 25-uoju, kad kelelis nedulketu, pezas gerai riedetu ir t.t. :beer:

Tai čia būna ne vairuojant, o stovint, ir labai greit :D Ir labai retai :D

Ačiū visiem labai už sveikinimus :blush:
  • 0

#69 Svečias_Rasele_*

Svečias_Rasele_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 27 - 09:39

turbut vairuojant butu sudetinga dazytis :) jau nelengva keleivio vietoj sedint dzytis vaziuojancioje masinoje :D
  • 0

#70 Svečias_Daiwulka_*

Svečias_Daiwulka_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 27 - 10:31

Sveikutės merginos, pugiu myletojos ;) Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų, tad prisistatysiu... :rolleyes: Esu Elektrėniete , bet dirbanti Vilniuje, riedanti 206 žydruoju... B) man 22 metukai, tai mano pirmasis automobiliukas, juo buvau patenkinta visiškai puse metelių, ir tik dabar man jis pradeda ožiuotis, iškyla problemėlės viena po kitos, bet niekis, manau viskas yra sutvarkoma.. Labai pravartūs šio klubo forumai, pasisemiant šiokių tokių žinių, ypač manau merginai, kuri ne viska supranta techniniuose klausimuose.... :D
  • 0

#71 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 kovo 27 - 10:39

turbut vairuojant butu sudetinga dazytis :) jau nelengva keleivio vietoj sedint dzytis vaziuojancioje masinoje :D

da teko stovint sankryžoje ir laukiant žalios šviesos dažytis - ryte pramigau ir nespėjau. O lūpas tai važiuojant pasidažau, paskui tik į veidrodėlį pasižiūriu ar gerai.
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#72 Pago

Pago
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas-Matlaukys
  • Automobilis:Peugeot 607 FL 2.2Hdi Ex.Peugeot 6O5 2.1 td &quot;97

Parašyta 2009 kovo 27 - 13:36

http://www.naturele.net/ cia jums merginos ;)
  • 0
Montuoju,aptarnauju stacionarius kondicionierius.Galiu pakonsultuoti
8-663-63443.

#73 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 27 - 14:56

jeiniau :blink: ten visas romanas :D Juste su gimtadieniu ;) sory, kad truputi paveluotai :blush:
  • 0

#74 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 29 - 10:15

Kaip smagiai čia prirašėt ;) Ir aš prisidedu prie sveikinimų. Mes jau grižom :) Visi reikalai sutvarkyti :D :P Tik gaila nespėjom pasiimti savo Clariono iš meistrų. Sakėm ketvirtad važiuosim, bet tyrimas parodė, kad reikia lėkt nedelsiant. Jie būtų ketvirtadieniui ir sutaisę. Tai į priekį be muzikėlės važiavom. Tik nesupratau kodėl ant Tomtom 630 parašyta, kad jis groja FM ir mp3 - nieko jis negroja, net gi funkcijų susijusių su radija nėra. Groti kažką ten yra, bet niekas niekur neatsidaro, nėr net kaip atiodaryt. Bet atgal važiuodami nuspirkom telefui pakrovėją į mašiną ir klausėm mp3 per telefoną :) Ištikrųjų kainos Lenkijoj 50% mažesnės. Tiek norėjosi daug visko susimest į krepšį :) Bet antra pusė neleido :blush:
  • 0

#75 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 kovo 29 - 10:25

Bet antra pusė neleido :blush:

respect'as antrai pusei :)
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#76 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 29 - 14:22

Koks jau čia respect'as, jei pigu, reik PIRKT :D Mes su diedu irgi mąstom, kad reik prie progos į lenkus palėkt, užsipirkt kokiam mėnesiukui :D Aišku, mum mažiau apsimoka, bo a nei vaikų maitint reik, a nei nuosavų namų baldais apstatyt, bet vis tiek turbūt susitaupytų šimtelis kitas :rolleyes: Be to, juk ten ir skudurai pigesni, o čia tai jau I like :)~ Aš tai jau visai nupušt baigiu, antrą naktį iš eilės sapnuoju savo 406, nebegaliu sulaukt, kada atsiimsiu... Trečiadienį, jei viskas ok (tfu tfu tfu), turėtų praeit TA, o savaitgalį jau tada galėčiau parsivaryt į Vilnių :wub:
  • 0

#77 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 kovo 29 - 18:38

Aš tai jau visai nupušt baigiu, antrą naktį iš eilės sapnuoju savo 406

liga ...
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#78 Svečias_Rasele_*

Svečias_Rasele_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 30 - 09:08

o tai kam pirkti, jei nereikia? Tai kas kad pigu, bet jei nereikalingas daiktas, tai kam ji pirkti?
  • 0

#79 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 30 - 17:19

<...> Tai į priekį be muzikėlės važiavom. Tik nesupratau kodėl ant Tomtom 630 parašyta, kad jis groja FM ir mp3 - nieko jis negroja, net gi funkcijų susijusių su radija nėra. Groti kažką ten yra, bet niekas niekur neatsidaro, nėr net kaip atiodaryt. <...>

Neskit pas pardavejus savo irenginio ir paprasykite suderinti. Nezinat detaliu, daugiau negaliu ka patarti.
Beje, netik kad groja sis "senuciukas" bet galima ji priversti ir rodyti video (tektu filmus konvertuoti i *.avi formata) ;] Tiesa, idiegti reiktu grotuva :rolleyes: >
Posted Image
  • 0

#80 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 balandžio 01 - 12:15

Na ką gi, merginos (ir berniukai), noriu pasidžiaugt, kad šiandien mano pežukas perėjo TA (jei neapgavo šlyščiai manęs brangiausiasis :D ), tai vat jau šeštdienį parsigabensiu į Vilnių, reiks krikštyt :wub:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0