Lauksiu ziniupst: Artimiausiuose planuose Alytuj bus bazė ties teatru (Rotušės g.) - taip, kad jei tikrai domina - vėliau galėsiu pranešt kada...

Mezon
Parašyta 2010 kovo 07 - 09:17
Parašyta 2010 kovo 07 - 11:07
konkreciau galima ivardinti kur tas miesto pakrastys?Alytus, Marijampolė dar plėtimosi stadijoje - kantrybės...
Nors va dabar esu Marijampolėje - mėgaujuosi 5Mbitais miesto pakrašty...
Parašyta 2010 kovo 07 - 18:28
Ambrazeviciaus - Brazaicio g. buvau pas puske...konkreciau galima ivardinti kur tas miesto pakrastys?Alytus, Marijampolė dar plėtimosi stadijoje - kantrybės...
Nors va dabar esu Marijampolėje - mėgaujuosi 5Mbitais miesto pakrašty...

Lauriukshte> praneshiu...
Parašyta 2010 kovo 07 - 19:07
kazkaip taves nepastebejau. Panasiu laiku buvau siame gale, tik ne su peugeotDaba vazhiuoju Shiaures prospektu Kaune ...

Parašyta 2010 kovo 07 - 19:09
Nu ash su Tojota... jau Vievis...kazkaip taves nepastebejau. Panasiu laiku buvau siame gale, tik ne su peugeotDaba vazhiuoju Shiaures prospektu Kaune ...
![]()

Parašyta 2010 kovo 07 - 19:22
aisku... as irgi su Honda, tai kur cia vienas kita ir pastebesi... pravaziavom greiciausiai vienas pro kita nes as tuo laiku ten tikrai irgi vaziavau...Nu ash su Tojota... jau Vievis...

ok - gero kelio ir tolimesnio testavimo

Parašyta 2010 kovo 07 - 20:18
na taip, vienas su tojota, kitas su honda - suziuresi cia...aisku... as irgi su Honda, tai kur cia vienas kita ir pastebesi... pravaziavom greiciausiai vienas pro kita nes as tuo laiku ten tikrai irgi vaziavau...
Nu ash su Tojota... jau Vievis...![]()
ok - gero kelio ir tolimesnio testavimo![]()
![]()

Parašyta 2010 kovo 07 - 23:44
ple, darbas vadinasina taip, vienas su tojota, kitas su honda - suziuresi cia...
juolab kai vienas sedi ant galines sedynes ir peugeot klube narsho...

Parašyta 2010 kovo 08 - 09:15
koks darbas savaitgalį?ple, darbas vadinasi
![]()

Parašyta 2010 kovo 08 - 09:37
Ai nu jokoks darbas savaitgalį?ple, darbas vadinasi
![]()
Važiavau namo ir kelionės laiką užmušinėjau...
![]()

Parašyta 2010 kovo 08 - 16:24

Parašyta 2010 kovo 24 - 08:22

Parašyta 2010 balandžio 01 - 16:11

Parašyta 2010 balandžio 01 - 16:51
Kaip ir pats matai, tai yra kompo bėda, ne modemo.<..>Taciau kiek pastebėjau turi jis ir trukumu. Visu pirma mezono modemas nenorei veikia su asus nesiojamu kompu, ijungus modema kompas neranda integruotos kameros, kiek issiaiskinau tai del USB maitinimo kurio uztenka tik modemui. <..> nesiojamo kompo neprijungus maitinimo negaliu prijungt modemo, tik iijungiu i USB lisda ir kompas issijungia (tiesa kompas irgi ASUS).
O ir šiaip, yra tų problemų su tam tikromis nešiojamų kompiuterių bei programų grupėmis, tačiau turint šiek tiek įgūdžių ir drąsos paskambinti į saloną ar galu gale man arba Mamutui - tos problemos labai lengvai išsisprendžia.
Ir dar noriu pasakyti, kad MEZON su WIN7 - veikia. O jei taip nėra - vadinasi pas Jus yra viena iš Cyberlink programų, jas pašalinus - bėdos nė kvapo.
Kol kas tiek. Likite įsijungę.
Parašyta 2010 balandžio 02 - 07:12
Parašyta 2010 balandžio 02 - 07:32
a tai kokias ten gali turet problemas? juk ten eilinis netbookas, ir isorinis USB modemas, tiks ir tai ka tu turi...Gal gali pasakyt kaip su tuo ASUS kuri mezon pardavineja ar jis jokiu problemu neturi nes pas mane irgi panasus tos pacios EEE serijos.
R
Parašyta 2010 balandžio 22 - 08:25
Parašyta 2010 balandžio 28 - 09:58

Parašyta 2010 balandžio 28 - 10:58
Puikiai zinant kaunieciu ir vilnieciu draugavimo ipatumus, ne tik geros dienos vieni kitiems gali linketiLietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pristato netradicinę akciją, kviečiančią Lietuvos gyventojus nevaržomai bendrauti 4G internetu MEZON. Nuo balandžio 28 iki gegužės 11 dienos Vilniaus ir Kauno visuomeninio transporto stotelėse bus demonstruojamos MEZON interneto galimybės mobiliuoju ryšiu transliuojant vaizdą ir garsą – stotelėse įrengtuose ekranuose vilniečiai ir kauniečiai galės matyti ir girdėti vienas kitą realiu laiku.
Vilniaus ir Kauno gyventojai ne tik matys vieni kitus, bet ir galės pabendrauti, palinkėti vienas kitam geros dienos.
Tikimės, kad netradicinė reklama pakels žmonių nuotaiką, paskatins draugiškai nusišypsoti...

Parašyta 2010 balandžio 28 - 11:13
Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pristato netradicinę akciją, kviečiančią Lietuvos gyventojus nevaržomai bendrauti 4G internetu MEZON. Nuo balandžio 28 iki gegužės 11 dienos Vilniaus ir Kauno visuomeninio transporto stotelėse bus demonstruojamos MEZON interneto galimybės mobiliuoju ryšiu transliuojant vaizdą ir garsą – stotelėse įrengtuose ekranuose vilniečiai ir kauniečiai galės matyti ir girdėti vienas kitą realiu laiku.
Vilniaus ir Kauno gyventojai ne tik matys vieni kitus, bet ir galės pabendrauti, palinkėti vienas kitam geros dienos.
Tikimės, kad netradicinė reklama pakels žmonių nuotaiką, paskatins draugiškai nusišypsoti...
kai nerealiai

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0