Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Mezon

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 181

#81 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 kovo 04 - 12:36

tu man geriau per PM patark kaip turėt netą kaime/miške kur nėra ne tik 4 bet ir 3G, o taip pat telekomo ir gsm'as vos traukia?

Mumi tokią pačią bėdą turim gūdžiam kaime ir tas hemorojus baisiai mane kankina :hmm:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#82 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2010 kovo 04 - 12:46

Ka su tom erdvem irgi suds gaunas. Giminaite nor pasijungt erdes bet anie uzgiedojo kad rfeik kad nemaziau 5 abonentu atsirastu. O yra tik 3
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#83 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2010 kovo 04 - 14:41

Kam jum miški internets? :) jei bais reik taigi yr galimybės telefone naudot :) ir veikia kur kas greičiau nei konTpe :)
  • 0

#84 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2010 kovo 04 - 14:53

Kam jum miški internets? :)

Taip ir prisimenu... ^_^
  • 0

#85 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 kovo 04 - 14:55

Kam jum miški internets? :) jei bais reik taigi yr galimybės telefone naudot :) ir veikia kur kas greičiau nei konTpe :)

Nu kai dvi savaites otostogauji kaime ir kai net telikas normaliai netraukia, tai tam, kad visai nesulaukėt, reikia gi kažkokios alternatyvos :lol:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#86 Linas

Linas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 kovo 04 - 16:17

Seip tie interneto tiekejai kazkaip trumparegiskai ziur. Mieste daug vartotoju tur ir nesirupina apturet dar daugiau klientu insikurusiu pamiskese ir paezerese. Konkretus atvejis Utenos rajonas Tauragno ezero apylinkes. Jaunu gyventoju apstu. Vasara per ziem buvusios sodybos tuscios patampa intensyviai gyvenamos miescioniu. Bet problema tame kad cia pasigaut interneta (GSM) labai sunku del zemo rysio signalo stiprumo. Apie laidini telekomo nera ko net kalbet nes TEO atsisako klot kabeliu del nepaaiskinamu priezasciu.
  • 0

#87 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2010 kovo 04 - 16:47

Seip tie interneto tiekejai kazkaip trumparegiskai ziur. Mieste daug vartotoju tur ir nesirupina apturet dar daugiau klientu insikurusiu pamiskese ir paezerese.
Konkretus atvejis Utenos rajonas Tauragno ezero apylinkes. Jaunu gyventoju apstu. Vasara per ziem buvusios sodybos tuscios patampa intensyviai gyvenamos miescioniu. Bet problema tame kad cia pasigaut interneta (GSM) labai sunku del zemo rysio signalo stiprumo. Apie laidini telekomo nera ko net kalbet nes TEO atsisako klot kabeliu del nepaaiskinamu priezasciu.

skant laisvos rinkos ekonomika... kol yra pelningesniu vietu uzdirbt bapkiu, tol turesit ka turit...
  • 0

#88 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2010 kovo 04 - 18:11

O prie ko čia MEZON's? :) Baigiam malti š :)
  • 0

#89 Linas

Linas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 kovo 04 - 18:35

A tuom susije kad jei mobiliojo interneto paslaugu tiekejai irengtu savo stotis minetoj vietovej, Tai dauguma ten gyvenanciu zmoniu naudotusi ju paslaugom.
  • 0

#90 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2010 kovo 04 - 18:42

na sezoninei gyvenvietei statyt bazine stoti - per brangus malonumas visu pirma, antra kiek klientu prisirinktu? 10? 30?
  • 0

#91 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 kovo 05 - 10:18

na sezoninei gyvenvietei statyt bazine stoti - per brangus malonumas visu pirma, antra kiek klientu prisirinktu? 10? 30?

Pragmatikai, ple. Galėtumėt kokią mažą stotelę man kaime pastatyt pagal senas pažintis, nes daugiau nei 2 klientai tikrai ten dar ilgai nebus :ax: :shy:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#92 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2010 kovo 06 - 14:53

Kaip matau Kaune mano gatvėje rodo nepastovus ryšys.Tai reiškias nieko gero šitas daiktas :lol:

Nebūk toks tikras ;)
Mano kaimo išvis jų žemėlapis nesiekia. O pasilypėjus į palėpę (kur įrangą ir statyčiau iš tikro) - rauna kaip reikiant. I ir II aukšte tinkamoj pusėj - irgi pusė pimpio.
Siūlyčiau pasibandyti - nelygu kuris aukštas, kalva ar dauba, langai į kurią pusę ir t.t. - gali būti visai netgi nustebintas rezultatais.
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#93 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • Automobilis:CLS AMG

Parašyta 2010 kovo 06 - 15:10

reikalingas internetas vilniuje,tarandes 32.(salia artetos pastato) erdves gryba pjauna,gal mezon4 isbandyt,ar yra galimybe isbandyt,atvaziavo, pajungia ,veikia para ar dvi ,viskas ok,tada pasirasom sutarti.(mezon4 bukletai perkaityti,bandymo salygos nepatinka)
  • 0
YOU KILLED KENNY! YOU BASTARDS

#94 kenis222

kenis222
  • Senbuviai

Parašyta 2010 kovo 06 - 15:19

Galiu savaitgaliui "ishnuomuot" ^_^

gal ir tiktu uz :beer: reiktu mano draugui ,ne man, bet ir pajung reiktu ir paaiskint,nes zalias jis :blush:
dar palauksim,gal oficialus atstovai apsireiks,kad,jei tiks nebereiktu grazint,o tik sutarti pasirasyt
p.s.rasau uz draugeli,nes neturi interneto.
  • 0

#95 kenis222

kenis222
  • Senbuviai

Parašyta 2010 kovo 06 - 15:29

nu jei draugelis iki mano namu atslinktu, tai tikrai ishnuomuochiau, bo mashina jau baidos (del alaus)
Ir kaip naudotis tai papasakochiau :rolleyes:

kam tas draugas jei alaus yra :beer: keliames i PM
  • 0

#96 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • Vieta:DEUTSCHLAND
  • Automobilis:Sena audine ir vyro 607.

Parašyta 2010 kovo 06 - 16:08

Palaukit, o kaip jauni zmones, kurie pasistate namus kaimuose, toliau nuo gyvenvieciu ar didziuju miestu?? Pas mus kaime internetas Erdves nu jau gal virs metu, kaina visiems vienoda, kad ir kiek butu vartotoju, o greiciai tai lievi ir kuo daugiau vartotoju to interneto atsiranda, tuo lievesnis greitis, o vasaros metu mes bute beveik negyvenam, tad be interneto ten gyvenimas sustotu. Aisku ir pas mane ta pati problema - turiu as vodafone'a bet kad kaime vos GSM bezda, taciau del sezoniskumo erdviu jungtis nezadu ir greiti tureciau taipogi ne ka geresni. taigi, jus man neirodysit tos kvailos savo reklamuojamos Mezon'o naudos, nes jos absoliuciai nera jokios. Tas mezon'as netgi pas mus mieste veikia ne visur pvz pas mane namie neveikia, nors miesto centras -rotuse uz 100metru, o ka kalbeti apie tevu gyvenama vieta, ten apskritai tik telekomas yra nors rajonas labai tankiai gyvenamas ir daugybe yra ten jaunu zmoniu, bet alternatyva telekomui tik GSM, netgi 3G nera, tai kur logika. Kam tada skelbtis kaip mes puikiai isvyste technologijas? TFU TOKIAAS TECHNOLOGIJAS! Va, ir issikeikiau, isliejau savo pykti ir nuoskaudas siuo klausimu. :ax:
  • 0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.

#97 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2010 kovo 06 - 16:12

. taigi, jus man neirodysit tos kvailos savo reklamuojamos Mezon'o naudos, nes jos absoliuciai nera jokios. Tas mezon'as netgi pas mus mieste veikia ne visur pvz pas mane namie neveikia, nors miesto centras -rotuse uz 100metru, o ka kalbeti apie tevu gyvenama vieta, ten apskritai tik telekomas yra nors rajonas labai tankiai gyvenamas ir daugybe yra ten jaunu zmoniu, bet alternatyva telekomui tik GSM, netgi 3G nera, tai kur logika. Kam tada skelbtis kaip mes puikiai isvyste technologijas? TFU TOKIAAS TECHNOLOGIJAS!

Va, ir issikeikiau, isliejau savo pykti ir nuoskaudas siuo klausimu. :ax:

Matosi nelabai supranti kam mezonas yra skirtas ir kas cia do daiktas.... Mezono nauda ne rysis miske, o didele sparta ten kur jis traukia. Niekas neneigia, kad ne visur traukia, bet pvz vilniuje prie zaliuju ezeru 6 mb/s :good: kur tu radai, kad jie skelbiasi kazka? Cia tik tele 2 rekia, kad dengia 97 % lietuvos teritorijos. O uzmiesto isvaziuoji ir nebetraukia...
  • 0
kažkaip.....

#98 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai

Parašyta 2010 kovo 06 - 16:26

100 metru nuo rotushes ne adresas. Galima tiksliau?

Savanoriu gatve, Alytaus miestas, nuo rotuses skiria tik gatve ir koks 100metru.

Šį pranešimą redagavo Lauriukste: 2010 kovo 06 - 16:26

• 0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.

#99 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai

Parašyta 2010 kovo 06 - 19:46

Apie ka ir kalba eina, nors kitoje gatves puseje esanciame 12-aukstyje, kuris jau skaitosi rotuses aiksteje, Mezon'as veikia, tai kaip cia yra?? Kuo mano namas kitoks??
  • 0

#100 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2010 kovo 07 - 08:22

Apie ka ir kalba eina, nors kitoje gatves puseje esanciame 12-aukstyje, kuris jau skaitosi rotuses aiksteje, Mezon'as veikia, tai kaip cia yra?? Kuo mano namas kitoks??

Alytus, Marijampolė dar plėtimosi stadijoje - kantrybės... :ax: Nors va dabar esu Marijampolėje - mėgaujuosi 5Mbitais miesto pakrašty... :shy:

pst: Artimiausiuose planuose Alytuj bus bazė ties teatru (Rotušės g.) - taip, kad jei tikrai domina - vėliau galėsiu pranešt kada... :shy:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0