Automobiliu skelbimai
Parašyta 2014 rugsėjo 18 - 15:38
EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi
Parašyta 2014 rugsėjo 18 - 21:53
Kebulas nestebuklas jau is fotkiu,viduj skuduras,panelej rankeneles,variklis irgi toks kaip pasakius "bazinis"...mano akim nieko cia gero...apie kaina nekalbu nes tai subjektyvus dalykas kuris kiekvienam skirtingai suprantamas...Gal kas kaip tik kupo ieskot? Lyg ir neblogas variantas
http://m.autogidas.l...0126489508.html
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Parašyta 2014 rugsėjo 18 - 22:02
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 08:58
Geri metai, 100kw, itariu dar ir 6 pavaru, bet nematau parasyta. man asmeniskai du defektai, jog lietuvoje jau nemazai vazinetas, ir bagazines dangtis apacioje...
http://auto.plius.lt...as-3813635.html
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 09:19
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 09:21
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2014 rugsėjo 19 - 09:28
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 09:45
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 09:54
aplamai nepirkkciau kuri nuo pirkimo rieda LT keliais.1. del kompelktuojanciu daliu ( pabaltyje pacios pigiausios masinos eina)2. druskos pilamos. 3 musu keliu. rida gali but nedidele bet masina nuwargus.Kuo čia trūkumas, kad Lietuvoje važinėta? Jei ieškočiau sau, būtų didelis privalumas jeigu buvo nauja iš parduotuvės pirkta Lietuvoje. Rida būtų reali, o Lietuvoje atstumai maži, tai dažniausiai ir nedidelė. Lietuvoje su šita nuvažiuota po 10000 per metus ir mažiau. Bet per paskutinius du metus jau apie 50000. Gal odometras į priekį suktas. Apžiūrose, tik prie šviesų kabintasi. Verta dėmesio mašina.
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 09:59
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 10:00
Kas iš giminaičių ar draugų pirko naujas mašinas Lietuvoje, niekas nesiskundė. Važiuoja ir džiaugiasi. Kai jie norės parduoti už man priimtiną kainą, tikrai nedvejodamas pirksiu. Druskos ir kitose šalyse ant kelių pilamos, kelių būklė Lietuvoje palyginus pvz. su Italija, ar Prancūzija neblogesnė, mano asmeniniu pastebėjimu, geresnė.aplamai nepirkkciau kuri nuo pirkimo rieda LT keliais.1. del kompelktuojanciu daliu ( pabaltyje pacios pigiausios masinos eina)2. druskos pilamos. 3 musu keliu. rida gali but nedidele bet masina nuwargus.
Vadovaujantis "Lietuvos druskų teorija" mano P406 jau turėtų būti surūdijęs, nes jau 7 metai Lietuvoje, bet niekas nepasikeitė, koks atvažiavo, toks tebėra.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2014 rugsėjo 19 - 10:12
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 10:21
as sneku apie patirti tu paciu darbuotoju is dielriu, kurie sako, kad vokietijos, prancuzijos ir t.t. rinkoms masinos yra komplektuojamos aukstesnes kokybes detalėmis ir pan ( pvz 406). Lt pirktos masinos dazniausiai skurdziausiu komplektaciju. Taip buna isimciu, zinau.. bet as geriau parsivarsiu sau is DE masina, negu cia pirksiuos. kOl turiu galimybeKas iš giminaičių ar draugų pirko naujas mašinas Lietuvoje, niekas nesiskundė. Važiuoja ir džiaugiasi. Kai jie norės parduoti už man priimtiną kainą, tikrai nedvejodamas pirksiu. Druskos ir kitose šalyse ant kelių pilamos, kelių būklė Lietuvoje palyginus pvz. su Italija, ar Prancūzija neblogesnė, mano asmeniniu pastebėjimu, geresnė.
Vadovaujantis "Lietuvos druskų teorija" mano P406 jau turėtų būti surūdijęs, nes jau 7 metai Lietuvoje, bet niekas nepasikeitė, koks atvažiavo, toks tebėra.
Taip is forumieciu gali nupirkti priziureta masina dazniausiai, bet kiek turiu tokiu pazistamu, kuriem neswarbi ta masina, bilda, traska, o jiem dzin
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 10:28
Bilda, barška - dzin, bet kad gera komplektacija - svarbu. Man priešingai. Mano P406 pačios paprasčiausios komplektacijos, bet niekas nebilda, o jei ima bildėti tuoj ieškoma ir keičiama kas reikalinga. Kiekvienam savo, naujas ar padėvėtas, iš Vokietijos ar iš Lietuvos, kad tik laimingai.as sneku apie patirti tu paciu darbuotoju is dielriu, kurie sako, kad vokietijos, prancuzijos ir t.t. rinkoms masinos yra komplektuojamos aukstesnes kokybes detalėmis ir pan ( pvz 406). Lt pirktos masinos dazniausiai skurdziausiu komplektaciju. Taip buna isimciu, zinau.. bet as geriau parsivarsiu sau is DE masina, negu cia pirksiuos. kOl turiu galimybeKas iš giminaičių ar draugų pirko naujas mašinas Lietuvoje, niekas nesiskundė. Važiuoja ir džiaugiasi. Kai jie norės parduoti už man priimtiną kainą, tikrai nedvejodamas pirksiu. Druskos ir kitose šalyse ant kelių pilamos, kelių būklė Lietuvoje palyginus pvz. su Italija, ar Prancūzija neblogesnė, mano asmeniniu pastebėjimu, geresnė.
Taip is forumieciu gali nupirkti priziureta masina dazniausiai, bet kiek turiu tokiu pazistamu, kuriem neswarbi ta masina, bilda, traska, o jiem dzin
Draugas neseniai Lietuvoje Golfą naują nusipirko. Per metus sugebėjo 6000 nuvažiuoti. O laikas eina, kaina krenta, kai sugalvos atsinaujinti, būsiu pirmas eilėje.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2014 rugsėjo 19 - 10:31
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 10:51
Vienas apie miltus, kitas apie tiltus... Kalba eina apie nenaujas mašinas Lietuvoje pirkusių patirtį, o žmogus kiša giminaičius, pirkusius čia naujas mašinas... O teiginiai, kad Italijoj ir Prancūzijoj blogesni keliai nei čia (bent jau duobėtumo prasme), apskritai juokingi, jau nekalbant apie tai, kad Italijoj ir Prancūzijoj daug šiltesnis klimatas, mažesni sezoniniai temperatūrų kontrastai, sniegas ir ledas keliuose apskritai ten retenybė, kas sąlygoja didesnį kėbulo ilgaamžiškumą ten nei čia...Kas iš giminaičių ar draugų pirko naujas mašinas Lietuvoje, niekas nesiskundė. Važiuoja ir džiaugiasi. Kai jie norės parduoti už man priimtiną kainą, tikrai nedvejodamas pirksiu. Druskos ir kitose šalyse ant kelių pilamos, kelių būklė Lietuvoje palyginus pvz. su Italija, ar Prancūzija neblogesnė, mano asmeniniu pastebėjimu, geresnė.
Šį pranešimą redagavo evbi: 2014 rugsėjo 19 - 11:19
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 11:12
hm, man atvirksciai kalba visi darbuotojai kad masnos ir pas mus ir tenai vakaruose vienodos Tik pas mus yra daug daugiau baziniu modeliu tiekiamu, nu kur daugiau prifarsiruotu modeliu nupirks LT ar Vokietijoje?? O kad Active ar Allure jie renkami is tu paciu detaliu, tik pas viena oda, pas kita ne oda, bet nuo to patikimumas nesiskiria jei ir abu su 2.0HDI motorais tarkim.as sneku apie patirti tu paciu darbuotoju is dielriu, kurie sako, kad vokietijos, prancuzijos ir t.t. rinkoms masinos yra komplektuojamos aukstesnes kokybes detalėmis ir pan ( pvz 406). Lt pirktos masinos dazniausiai skurdziausiu komplektaciju. Taip buna isimciu, zinau.. bet as geriau parsivarsiu sau is DE masina, negu cia pirksiuos. kOl turiu galimybeKas iš giminaičių ar draugų pirko naujas mašinas Lietuvoje, niekas nesiskundė. Važiuoja ir džiaugiasi. Kai jie norės parduoti už man priimtiną kainą, tikrai nedvejodamas pirksiu. Druskos ir kitose šalyse ant kelių pilamos, kelių būklė Lietuvoje palyginus pvz. su Italija, ar Prancūzija neblogesnė, mano asmeniniu pastebėjimu, geresnė.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 11:21
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 11:29
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 12:30
Plauk masina kas savaite dvi ir nesurudes, as savo 508 tai plaunu kas sav, max kas 2, 12lt i savaite masinos plovimui nera daug.Vienas apie miltus, kitas apie tiltus... Kalba eina apie nenaujas mašinas Lietuvoje pirkusių patirtį, o žmogus kiša giminaičius, pirkusius čia naujas mašinas... O teiginiai, kad Italijoj ir Prancūzijoj blogesni keliai nei čia (bent jau duobėtumo prasme), apskritai juokingi, jau nekalbant apie tai, kad Italijoj ir Prancūzijoj daug šiltesnis klimatas, mažesni sezoniniai temperatūrų kontrastai, sniegas ir ledas keliuose apskritai ten retenybė, kas sąlygoja didesnį kėbulo ilgaamžiškumą ten nei čia...Kas iš giminaičių ar draugų pirko naujas mašinas Lietuvoje, niekas nesiskundė. Važiuoja ir džiaugiasi. Kai jie norės parduoti už man priimtiną kainą, tikrai nedvejodamas pirksiu. Druskos ir kitose šalyse ant kelių pilamos, kelių būklė Lietuvoje palyginus pvz. su Italija, ar Prancūzija neblogesnė, mano asmeniniu pastebėjimu, geresnė.
Šį pranešimą redagavo Francis: 2014 rugsėjo 19 - 12:31
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 13:29
Nedaug, bet kam juos išmest, kai yra galimybė nusplauti privačiam kieme Aišku, jei auto prie daugiabučio, tai jau be plovyklos neišsiversi, nepažeisdamas taisyklių. Kita vertus, jei tik vandeniu nuliet, be jokių šampūnų, tai neturėtų teisės kabintis jokie žalieji (nors, neabejoju, kabintųsi), nes tada ir lietų reiktų bausti, ir balas keliuose, kad teršia gamtąPlauk masina kas savaite dvi ir nesurudes, as savo 508 tai plaunu kas sav, max kas 2, 12lt i savaite masinos plovimui nera daug.
Vienas apie miltus, kitas apie tiltus... Kalba eina apie nenaujas mašinas Lietuvoje pirkusių patirtį, o žmogus kiša giminaičius, pirkusius čia naujas mašinas... O teiginiai, kad Italijoj ir Prancūzijoj blogesni keliai nei čia (bent jau duobėtumo prasme), apskritai juokingi, jau nekalbant apie tai, kad Italijoj ir Prancūzijoj daug šiltesnis klimatas, mažesni sezoniniai temperatūrų kontrastai, sniegas ir ledas keliuose apskritai ten retenybė, kas sąlygoja didesnį kėbulo ilgaamžiškumą ten nei čia...Kas iš giminaičių ar draugų pirko naujas mašinas Lietuvoje, niekas nesiskundė. Važiuoja ir džiaugiasi. Kai jie norės parduoti už man priimtiną kainą, tikrai nedvejodamas pirksiu. Druskos ir kitose šalyse ant kelių pilamos, kelių būklė Lietuvoje palyginus pvz. su Italija, ar Prancūzija neblogesnė, mano asmeniniu pastebėjimu, geresnė.
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 13:49
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0