Įdomu būtų pabandyt ant labai šlapio paviršiaus įsibėgėjus spirt per stabdį. Kaži, ar neatsistotum skersas? Man rods, kita pusė atsidūrė kur nors Bulgarijoj (tiekėjų klaida) ir prekybininkai ramina, kad taip ir turi būt...Viskas cia gerai, daug tokiu padangu yra... ju niekas negamina kairiniu ir desininiu, tiesiog vienu "eglute" ziuri i viena puse, kitu i kita...
Vasarinės padangos
Parašyta 2008 balandžio 06 - 11:59
Parašyta 2008 balandžio 06 - 12:09
Parašyta 2008 balandžio 06 - 12:22
Tai turbut visi padangu gamintojai idiotai? Jei jau taip netikit, pasiskaitykit intenete apie padangas.Įdomu būtų pabandyt ant labai šlapio paviršiaus įsibėgėjus spirt per stabdį. Kaži, ar neatsistotum skersas? Man rods, kita pusė atsidūrė kur nors Bulgarijoj (tiekėjų klaida) ir prekybininkai ramina, kad taip ir turi būt...
Galiu drasiai spardyt per stabdi ant slapio pavirsiaus ir jokiu problemu nebuna (ABS). Ir siaip jau tai asimetrines (butent tokio tipo kaip nuotraukoje) yra veliausiai sukurtos, atsirade jau po kryptiniu ir turi nemazai pranasumu pries kryptines tipo eglutes, nors ant slapios dangos ir pralaimi eglutem, bet posukiuose yra pranasesnes, be to maziau triuksmauja. O kad tai ne kazkokios kontoros Lietuvoje stumdancios nurasytas padangas ismislas, tai irgi galima lengvai isitikint prasiejus pro automobiliu turbu ir pasiziurejus i automobiliu ant tralu padangas - niekaip nepatikesiu, kad visa vokietija irgi uszipirko "kairiniu" padangu. Tokiu padangu turi visi lyderiaujantys gamintojai: Bridgestone Turanza ER300, ContiPremiumContact, Dunlop SP01, Michelin ENERGY E3A ir t.t. Neieskokit konspiracijos ten kur jos nera.
Citroen Xantia 2.0i VSX
Peugeot 306 1.6 Summertime
Parašyta 2008 balandžio 06 - 12:28
Uz tokius dalykus pas anglus tave per tech apziura butu praspyre. Na ir paciam nieko gero is to - prastesnes savybes turi ant kelio. Nesuprantu tu, kurie isivaizduoja esantys geresni inzinieriai uz mokslinkus dirbancius prie padangu developmento. Ant mano padangu net trim ar keturiom kabom uzrasyta "Sita puse deti i isore" ir dar stambiom raidem "OUTSIDE" - kitaip tariant "Fully idiot proof". Esu mates geniju, kurie "eglutes" sugalvojo i priesinga puse det, mat pagal nurodymus uzdejus antspaudai ant smelio "i neteisinga puse ziurejo".nu jo, nejau jokio skirtumo ar tos padangos eglute bus prieki kairej ar gale desinej nelogiska.. as pats vakar dejau tokias padangas pazymetas zenklu outside, bet vat dejau normaliai rasta i viena puse, o ne taip kaip fotkej sitoj
Citroen Xantia 2.0i VSX
Parašyta 2008 balandžio 06 - 12:29
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.
MO pinhole camera
Parašyta 2008 balandžio 06 - 13:05
tu cia tipo galvoji as dejau uzrasa OUTSIDE i vidu? baik bajerius gerai tik apkeiciau galines su priekinem, bet nebuvo rastas atvirkscias kaip fotkejUz tokius dalykus pas anglus tave per tech apziura butu praspyre. Na ir paciam nieko gero is to - prastesnes savybes turi ant kelio. Nesuprantu tu, kurie isivaizduoja esantys geresni inzinieriai uz mokslinkus dirbancius prie padangu developmento. Ant mano padangu net trim ar keturiom kabom uzrasyta "Sita puse deti i isore" ir dar stambiom raidem "OUTSIDE" - kitaip tariant "Fully idiot proof". Esu mates geniju, kurie "eglutes" sugalvojo i priesinga puse det, mat pagal nurodymus uzdejus antspaudai ant smelio "i neteisinga puse ziurejo".
autorius galetu duoti padangu pavadinima, butu idomu paieskoti info internete
Šį pranešimą redagavo BuFu: 2008 balandžio 06 - 13:06
Parašyta 2008 balandžio 06 - 13:33
Citroen Xantia 2.0i VSX
Parašyta 2008 balandžio 06 - 15:09
Parašyta 2008 balandžio 06 - 15:24
Parašyta 2008 balandžio 06 - 15:34
Hmmm... Rimtas argumentas...Dviračius išradinėjat.. Ant tėvo toyotos sumontuotos berods Michelin Energy - asimetrinės padangos...
Parašyta 2008 balandžio 06 - 15:47
Taigi uztenka paguglint truputi ir galima rasti tiek Lietuvos, tiek uzsienio forumuose kartas nuo karto islenda tokia pat klausimas kaip ir temos autoriui ir aisku atsiranda kruvos racionalizatoriu, siulanciu nekreipt demesio i "outside" uzrasa ir montuoti kad rastas "ziuretu" i viena puse. Laimei atsiranda ir biski su smegenais zmoniu, kurie tiesiai sviesiai paraso padangu gamintojui ir paaiskeja, kad TAIP IR TURI BUTI. Ir nera jokiu kairiniu ar desininiu padangu. Kairines/desinines labai retas variantas, kaip ir tas avejis, kai gamintojas numato skirtingas modifikacijas priekinei ir galinei asiai. Cia daugiau liecia padangas lenktynems.Tikrai būtų įdomu surasti i-nete kokios nors informacijos.
Bet kol kas manau, kad tų padangų konstruktorius pamatęs, kaip nekurie montuoja, už galvos susiimtų...
Manau, kad prie duotųjų padangų (foto) dar turėtų būti dvi kitos priešingu raštu. Ir su tuo pačiu užrašu outside, tik ant kitos pusės...
Citroen Xantia 2.0i VSX
Parašyta 2008 balandžio 06 - 16:13
Asimetrinių visokių yra. Pas mane patį Michelin Energy. Bet jų asimetriškumas matosi tik įsižiūrėjus. Čia gi (foto) - pusė vadinamosios "eglutės".... Laimei atsiranda ir biski su smegenais zmoniu...
Nu gal aš ir durnas, bet toks raštas daromas geresniam vandens pašalinimui (jei teisinga kryptis). Sumontavus priešingai - liūties metu vieno rato akvaplanavimas garantuotas.
Įrodykit kas nors priešingai, be jokių ten "bla-bla-bla, girdėjau, man sakė"...
Parašyta 2008 balandžio 06 - 16:36
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2008 balandžio 06 - 16:37
Parašyta 2008 balandžio 06 - 16:51
Tingiu ieskot ka raso gamintojai, bet pvz Dunlopas apie asimetrines raso, kad jas galima montuoti bet kur, salia nuotrauka su biski eglutiska asimetrine padanga:Asimetrinių visokių yra. Pas mane patį Michelin Energy. Bet jų asimetriškumas matosi tik įsižiūrėjus. Čia gi (foto) - pusė vadinamosios "eglutės".
Nu gal aš ir durnas, bet toks raštas daromas geresniam vandens pašalinimui (jei teisinga kryptis). Sumontavus priešingai - liūties metu vieno rato akvaplanavimas garantuotas.
Įrodykit kas nors priešingai, be jokių ten "bla-bla-bla, girdėjau, man sakė"...
http://www.dunloptyr...calInformation/
Nuotraukoje pavaizduota Sport 01 padanga, jei pasiziureti gaminiu sarasa, tai jos kairines ir desinines isskirta nera, tik vienas kodas, nors isties pats Dunlopas gamina ir padangas, kurios yra tiek kryptines tiek asimetrines ir yra atskirai kairines ir desinines. Beja ant ju irgi nera ryskios "eglutes" - nepamenu tikslaus modelio bet kazkas SP85, SP73 - raliui skirtos. Bet gaminiu sarasuose jos jau turi atskirus kodus kairinei ir desininei padangai.
Siaip jei asimetrinei padangai svarbu ir sukimosi kryptis, tai turi ir buti nurodyta ant padangos sukimosi kryptis.
Citroen Xantia 2.0i VSX
Parašyta 2008 balandžio 06 - 16:55
Taciau jos ne kryptines, tik asimetrines. Gal ir tokios turi buti kairines / desinines?
Citroen Xantia 2.0i VSX
Parašyta 2008 balandžio 06 - 16:58
Parašyta 2008 balandžio 06 - 17:03
Parašyta 2008 balandžio 06 - 17:11
Kaip pas tave pažymėta kairė ir dešinė?Yra ryptis nurodyta ir isore, ir yra kaires ir desines puses
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.
MO pinhole camera
Parašyta 2008 balandžio 06 - 17:49
Parašyta 2008 balandžio 06 - 18:52
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0