2,1td bendros problemos
Posted 2009 August 11 - 22:06

Posted 2009 August 12 - 11:13

Svečias_MEISTERIS_*
Posted 2009 August 12 - 12:01
kuro slegio reguliatorius............+++++.........ir t.tkokios dar priezastys gali ytakoti be kuro filtro?
Posted 2009 August 12 - 13:27
gerai jau gerai prasom tep nesikvatot!siurblije stovi ne slegio daviklis o slegio reguliavimo daviklis.
O slegio daviklis stovi ant kuro akumuliatoriaus ( kai kurie vadina "Rampa").
Dar ne ta pakeisit![]()
![]()
![]()
O kur stovi "kuro padavimo daviklis" ir kam jis reikalingas net neisivaizduoju![]()
![]()

pasnekam apie ta kuro slegio reguliavimo davikli del kurio kaltes gali atsirast tas nemalonus karkimo garsas, jei kreipciausi i jusu serviza ar ji molonetumete pakeist, ir ar turit si davikli? ir kokia pinigu suma man reiktu tureti su savim kad atsiskaityciau uz suteiktas paslaugas ?
P407 sw hdi 100 kw
P 307 2.0 hdi 66kw+14 2005 universalas, taranuotas...
parduota citroen xsara picasso 2.0 hdi
parduota 406 2.1 td
parduota Renault 19 dt
dar tureta ford, opel...
Svečias_MEISTERIS_*
Posted 2009 August 17 - 12:30
gali atvazioti ir su savo davikliu. Keitimas- 40 lt.gerai jau gerai prasom tep nesikvatot!siurblije stovi ne slegio daviklis o slegio reguliavimo daviklis.
Dar ne ta pakeisit![]()
![]()
![]()
O kur stovi "kuro padavimo daviklis" ir kam jis reikalingas net neisivaizduoju![]()
![]()
![]()
pasnekam apie ta kuro slegio reguliavimo davikli del kurio kaltes gali atsirast tas nemalonus karkimo garsas, jei kreipciausi i jusu serviza ar ji molonetumete pakeist, ir ar turit si davikli? ir kokia pinigu suma man reiktu tureti su savim kad atsiskaityciau uz suteiktas paslaugas ?
Posted 2009 August 17 - 16:52
kuro filtras kuro slegio reguliatorius kuro siurbliuko tas kur bake sietelis uzsikises man taip buvo man uzteko visa tai pravalyti ti kuro filtra nauja idejau ir viskas ciki kuro slegio reguliatorius stovi ant auksto spaudimo kuro siurblio sono dviem varzteliais prisukts aisku reikia nuimti dezute su visu filtru ir prie reguliatoriaus priejimas tampa laisvas o bake siurbliukas po galine sedine repliu rankenu pagalba atsuki plasmasini zieda istrauki siurbliuka ir pravalai sieteli sekmeskokios dar priezastys gali ytakoti be kuro filtro?

Posted 2009 August 17 - 16:57
tas reguliatorius kainuoja apie 500 lt kazkur forume skaiciau o pasikeisti ir paciam nesunku aisku jai jau ji reikia keisti nuimti ji ir praplauti nieko nekainuos pabandyti galimagerai jau gerai prasom tep nesikvatot!siurblije stovi ne slegio daviklis o slegio reguliavimo daviklis.
Dar ne ta pakeisit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Posted 2009 August 17 - 17:11
sory pamaciau kad tavo auto lygtais td o ne hdi tai tas mano aprasimas nelabai tinkatas reguliatorius kainuoja apie 500 lt kazkur forume skaiciau o pasikeisti ir paciam nesunku aisku jai jau ji reikia keisti nuimti ji ir praplauti nieko nekainuos pabandyti galima
gerai jau gerai prasom tep nesikvatot!siurblije stovi ne slegio daviklis o slegio reguliavimo daviklis.
Dar ne ta pakeisit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pasnekam apie ta kuro slegio reguliavimo davikli del kurio kaltes gali atsirast tas nemalonus karkimo garsas, jei kreipciausi i jusu serviza ar ji molonetumete pakeist, ir ar turit si davikli? ir kokia pinigu suma man reiktu tureti su savim kad atsiskaityciau uz suteiktas paslaugas ?;)

Posted 2009 August 17 - 17:18
Pas mane HDi...sory pamaciau kad tavo auto lygtais td o ne hdi tai tas mano aprasimas nelabai tinka
tas reguliatorius kainuoja apie 500 lt kazkur forume skaiciau o pasikeisti ir paciam nesunku aisku jai jau ji reikia keisti nuimti ji ir praplauti nieko nekainuos pabandyti galima
Dar ne ta pakeisit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pasnekam apie ta kuro slegio reguliavimo davikli del kurio kaltes gali atsirast tas nemalonus karkimo garsas, jei kreipciausi i jusu serviza ar ji molonetumete pakeist, ir ar turit si davikli? ir kokia pinigu suma man reiktu tureti su savim kad atsiskaityciau uz suteiktas paslaugas ?;)
![]()

Posted 2009 August 17 - 17:21
su kokiu skysciu galima praplauti ta reguliatoriu issiemus?tas reguliatorius kainuoja apie 500 lt kazkur forume skaiciau o pasikeisti ir paciam nesunku aisku jai jau ji reikia keisti nuimti ji ir praplauti nieko nekainuos pabandyti galima
Dar ne ta pakeisit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svečias_HaroldasJ_*
Posted 2009 August 17 - 23:44

Posted 2009 August 18 - 06:38
a tu isitikines, kad ne vandens buvimo kure davikli kaitinai?beje,savaitgaly tikrinau termodaviklius, tai kuro filtro termodaviklis, niekaip neregavo i kaitinima ant dujines virykles bliudelyje.
ir kokias tiksliai siurblio klaidas nuskaite viciunai?
kaune visi girdavo zemkes dyzelista, tik kontaktus pametes ir nezinau ar tebedirba jis, man rodos citrinu daktaru sarase jis buvo.
Posted 2009 August 18 - 07:01
Posted 2009 August 18 - 07:10
8-663-63443.
Svečias_HaroldasJ_*
Posted 2009 August 18 - 08:24
Posted 2009 August 18 - 08:49
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
8-663-63443.
Svečias_HaroldasJ_*
Posted 2009 August 18 - 08:50
Printscreena padare jie man rusiskos pezo softo, taigi be kodu turiu,bet prasme panasi:Klaida tikriausiai tokia buvo 604(autodatos duomenimis 601)-wiring , shield wiring , injection pump cam ring position sensor , injection pump rotor position sensor , fuel injection pump , ECM
1. kratkovremennaja neispravnost :funkcija datchika polozenija kulochka 1 anomalija (i) A/B/C
2. kratkovremennaja neispravnost : funkcija datchika polozenije rotora 1 anomalija (i) A/B/C
3. kratkovremennaja neispravnost : proverka zamknutovo cikla rotora.Anomalija (i) A/C
4. kratkovremennaja neispravnost : proverka zamknutovo cikla rotora.Anomalija (i) B/D
Svečias_HaroldasJ_*
Posted 2009 August 18 - 08:57
Issukau is kuro filtro bloko. Toks juodas plastmasinis, kur filtro korpuso viduje varztukas- itariu termolaidininkas, o isoreje fiske su 3 kontaktais. Turiu ir fotoparasyk klaidu kodus,o jei su paaiskinimais tai dar butu geriau
is kur tu ta kuro temperaturos davikli issukai?

Posted 2009 August 18 - 08:59
8-663-63443.
Svečias_HaroldasJ_*
Posted 2009 August 18 - 09:11
Cia visas tekstas to prinscreeno ir yra. Sitos klaidos atiranda pvz jeigu atjungi elektronika nuo siurblio, akumo neatjunges. Taip buvo, faktas, pats atjunginejau.imesk viska,o kliados tai tokios pacios ir pas mane buvo injection pump cam ring position sensor , injection pump rotor position sensor,tik kad angliskai
Na o ka tau dare po tu klaidu diagnozavimo ?
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users