Jump to content

Photo

Projektas: 205 XRD

• Please log in to reply
501 replies to this topic

#281 vytazz

vytazz
  • Forumo naujokai
  • posts 32
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 205

Posted 2011 September 30 - 12:48

sveiki, aš perėmiau dabar šitą džiaugsmą ;) perskaičiau visą istoriją dabar ir vėl pilnas noro toliau važiuot ;) neslėpsiu, kad nusipirkus teko lėkti į servisą keisti visokias detales, o po to normaliai pasipylė tepalai per salnikus ir nespėjus privažiuoti serviso šovė radiatorius... dabar Man-Tūzas padeda su tvarkymais ir tikimės vėl paleisti mažąjį žvėrį į gatves ;) laiko ir finansų atėmė nemažai, bet šypsena už vairo viską leidžia pamiršti greičiau ;) kai tik bus kokių naujienų, prasinešiu ;)
  • 0

#282 vytazz

vytazz
  • Forumo naujokai
  • posts 32

Posted 2011 October 02 - 21:30

beje, persirašiau automobilį ir jis turi naujus numerius, prašiau tiesiog su 205, o gavau FOF 205 ;) laukiu nesulaukiu, kada galėsiu vėl su juo prasilėkt ;)
  • 0

#283 miles

miles
  • Senbuviai
  • posts 124
  • Vieta:VILNIUS
  • Automobilis:PEUGEOT 205 1.4 XS PEUGEOT 205 1.9 GTI

Posted 2011 October 02 - 23:05

smagu kad pereme tesingi zmones kitamet i 205 meeta:) :P
  • 0

#284 skierka

skierka
  • Moderatoriai
  • posts 933
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P205 XSi - P309 GTi - C2 Vtr

Posted 2011 October 03 - 01:28

smagu kad pereme tesingi zmones kitamet i 205 meeta:) :P

siek tiek per anksti turbut apie ta teisinguma zmogaus. bet pradzia gera. jei nesubjauros taip kaip as savojo tai bus tikrai pavyzdingas 205 puoseletojas :)
  • 0

#285 vytazz

vytazz
  • Forumo naujokai
  • posts 32

Posted 2011 October 06 - 09:53

Stengsimės mylėt, kiek įmanoma ;) dabar didžioji dalis variklio perrinkta iš naujo, važiuoja puikiai, tik kuriasi sunkiai, bet čia akumuliatoriaus problema, tad įdėsim galingą ir viskas stos į senas geras vėžes ;) su šita mašinėle neįmanoma važiuot ramiai, vis norisi spustelt, tikriausiai niekada nesigaus iš taško A į tašką B nuvažiuot nepaspaudus :) nusimato salono keitimas, poliravimas ir šiaip paprastos mažos smulkmenos, tikrai nesiruošiu bjaurot mašinos, nes ji atrodo puikiai taip, kaip yra dabar ;) gavau atliktų darbų sąrašą, tai viską įmesiu vėliau, nes pats noriu kaip archyvą čia pasidaryt, kas ir kada daryta, kad ateityje galėčiau pasiskaitinėt ;)
  • 0

#286 vytazz

vytazz
  • Forumo naujokai
  • posts 32

Posted 2011 November 01 - 19:26

Na kągi, prasideda mano darbai prie šio mažylio :) vis neparašau, kas buvo pakeista, bet tai bus greitu metu, bet galiu pasakyt, kad paskutiniai darbai - pakeistas trūkęs sankabos trosas bei sutvarkytas tekantis tosolas, dar nusimato daug visokių smulkių darbų ir viskas palengva tvarkoma :) dėdė pagamino tepalo surinkimo bakelį, aš jį pasijungiau ir tepalas neina šonais :) prikabinu foto :) taip pat buvo pasiektas gražus kilometražas, teko stoti pakelėj ir fotografuoti :) beje, kokiu paprasčiausiu būdu įkelti paveikslėlį? :))
  • 0

#287 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2011 November 01 - 20:29

beje, kokiu paprasčiausiu būdu įkelti paveikslėlį? :))

Padedi nuotraukas kokioje turi talpykloje (picasa, photobucket, ...). Jei neturi - susikuri. Tada nuorodą į nuotrauką talpini žinutėje pasirinkęs "IMG"... Atkreipti dėmesį į nuotraukos dydį, kad ilgoji kraštinė neviršytų 800 pikselių...
  • 0

#288 vytazz

vytazz
  • Forumo naujokai
  • posts 32

Posted 2011 November 03 - 23:07

vienu žodžiu, kol išmoksiu aš normaliai įkelt, įmetu link'ą, kur galite pamatyti porą foto :)

https://picasaweb.go...4556308/Peugeot
  • 0

#289 skierka

skierka
  • Moderatoriai
  • posts 933
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P205 XSi - P309 GTi - C2 Vtr

Posted 2011 November 03 - 23:12

akumas kartais nebuvo bagazinei? kazkaip kiek pamenu berots maiklas buvo i bagazine nustumes ji .
  • 0

#290 vytazz

vytazz
  • Forumo naujokai
  • posts 32

Posted 2011 November 07 - 15:24

tikrai taip, jis ten buvo, bet per ilgą laidą labai daug energijos prarasdavau kurdamas automobilį, taip pat krovė mažiau, nei reikia, tad akumas ilgai nelaikydavo ir išsikraudavo, tad teko padaryti atvirkštinį darbą ir akumą pastatyti atgal po kapotu... Artimiausi planai išsiaiškinti kodėl sunkiai kuriasi ryte ar ilgiau pastovėjus, tikėtina, kad pakaitinimo žvakės durniuoja arba patenka oras iš kažkur į sistemą... Taip pat priekiniame keleivio pusės rate gerai bilda, tai irgi bus išsiaiškinta artimiausiu metu, kai pasikels mašinioką servise. Viskas juda į priekį ir su kiekvienu pakeitimu darosi ramiau, kad mašina važiuos tik geriau ir geriau ;)
  • 0

#291 Svečias_Arnutis_*

Svečias_Arnutis_*
  • Svečiai

Posted 2011 November 07 - 23:23

Artimiausi planai išsiaiškinti kodėl sunkiai kuriasi ryte ar ilgiau pastovėjus

Mane kamuoja ta pati problema,tik neprisiruosiu jos pasalint.Jei isspresi pranesk :beer:
  • 0

#292 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Posted 2011 November 08 - 08:20

Mane kamuoja ta pati problema,tik neprisiruosiu jos pasalint.Jei isspresi pranesk  :beer:

kamuoja ir mane, tik as jau beveik vilti prarades, pas mane 2,5., zvakes tikrinau visos geros., pastaciau atbulini voztuviuka., vistiek tas pats... dabar turiu minti, kad arba zvakes kaista nebevienodai., arba per filtra pasigauna ora. .. uzkurus salta pasipila pilkais dumais., jeigu pakaitinus 3 kartus uzsikuria graziai :doh:
jei ant salciu nesusitvarkysiu, statysiu priverstini zvakiu sildyma su kuriuo zvakes sildysiu kiek ilgeliau :hmm:

Edited by Eddy, 2011 November 08 - 08:21.

• 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#293 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2011 November 08 - 12:40

kamuoja ir mane, tik as jau beveik vilti prarades, pas mane 2,5., zvakes tikrinau visos geros., pastaciau atbulini voztuviuka., vistiek tas pats... dabar turiu minti, kad arba zvakes kaista nebevienodai., arba per filtra pasigauna ora. .. uzkurus salta pasipila pilkais dumais., jeigu pakaitinus 3 kartus uzsikuria graziai :doh:
jei ant salciu nesusitvarkysiu, statysiu priverstini zvakiu sildyma su kuriuo zvakes sildysiu kiek ilgeliau :hmm:

O nekilo mintis pakeist pakaitinimo rele ir laidus i zvakes? Vistik laidai nebenauji, ko pasekoje gali gautis papildoma varza.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#294 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Posted 2011 November 08 - 13:19

kamuoja ir mane, tik as jau beveik vilti prarades, pas mane 2,5., zvakes tikrinau visos geros., pastaciau atbulini voztuviuka., vistiek tas pats... dabar turiu minti, kad arba zvakes kaista nebevienodai., arba per filtra pasigauna ora. .. uzkurus salta pasipila pilkais dumais., jeigu pakaitinus 3 kartus uzsikuria graziai  :doh:
jei ant salciu nesusitvarkysiu, statysiu priverstini zvakiu sildyma su kuriuo zvakes sildysiu kiek ilgeliau  :hmm:

O nekilo mintis pakeist pakaitinimo rele ir laidus i zvakes? Vistik laidai nebenauji, ko pasekoje gali gautis papildoma varza.

bet rele tai gera, tikrinau ., jos gal nebutina keisti? laidus tai tikrai gal ir reiktu pasikeisti :hmm:
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#295 vytazz

vytazz
  • Forumo naujokai
  • posts 32

Posted 2011 November 08 - 23:12

gerų idėjų pametėt dėl pakaitinimo žvakių ar jų laidų. Visų pirma tikrinsim ar jos veikia, jei paaiškės, kad ragai, keisiu į Bosch, nes daug kas pasikeitė ir nebemato vargo nepagailėję pinigų. Jei ne žvakėse problema, tai teks laidus keist ir t.t. Vienaip ar kitaip prieš žiemą būtinai reiks pasikeist, jei problemą išspręsiu - pranešiu kaip tai pavyko padaryt ;)
  • 0

#296 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2011 November 09 - 00:55

gerų idėjų pametėt dėl pakaitinimo žvakių ar jų laidų. Visų pirma tikrinsim ar jos veikia, jei paaiškės, kad ragai, keisiu į Bosch, nes daug kas pasikeitė ir nebemato vargo nepagailėję pinigų. Jei ne žvakėse problema, tai teks laidus keist ir t.t. Vienaip ar kitaip prieš žiemą būtinai reiks pasikeist, jei problemą išspręsiu - pranešiu kaip tai pavyko padaryt ;)

O kodel taip nusipiginti? Yra tikrai geresniu zvakiu nei bosh, ie ne stebukla brangiau jos kainuoja. Siaip numeris vienas yra NKG
  • 0
kažkaip.....

#297 juozavas

juozavas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 66
  • Automobilis:Peugeot 309 Graffic 1,4

Posted 2011 November 09 - 08:23

Kiek aš domėjausi, tai ngk nr1 yra benzininiams motorams. Turėjau prancūzišką dyzelį (gali būt, kad toks pats motoras), tai boschai iš tikrųjų vienos iš geriausių (vokiečiam - Beru), bet daug rimtų veikėjų nauoja Iskra. Tiesiog arba perki brangesnes Bosch ir keiti rečiau, arba daug pigesnes Iskra ir keiti biškį dažniau.

Edited by juozavas, 2011 November 09 - 08:25.

• 0
Jei Vilniuj pamatysit raudoną 309ą, yra 95% tikimybė, kad tai aš. Jei pamatysit 309ą Graffic, tai tikrai būsiu aš.
Nuotrauka

#298 vytazz

vytazz
  • Forumo naujokai
  • posts 32

Posted 2011 November 09 - 20:35

kiek teko kalbėti su dyzelistais, tai dauguma siūlė būtent nepagailėti pinigų ir nusipirkti Bosch, jei tikrai problema bus pakaitinimo žvakėse, teks statyti Bosch, jei viskas išsispręs, galėsiu jums rekomenduoti ;)
  • 0

#299 Edis_Vln

Edis_Vln
  • Nariai
  • posts 140
  • Automobilis:Peugeot 205 x 4, 405 x 3, 309 x 1, 605 x 1, + Xsara VTS. :)

Posted 2011 November 09 - 23:59

ISKRA uz savo kaina :good: , nebuvo niekad pavede... Beru irgi rimta, o Bosch-as tai daugiau mitas, tos senos kokybes tikrai nera...

Edited by Edis_Vln, 2011 November 09 - 23:59.

• 0

Svarbu TARPINE tarp sedines ir vairo, o ne ASILAI po kapotu ........ :)))

Pastoviai ardau Peugeot 205 dalimis.....
Pastoviai ardau Peugeot 309 dalimis.....
Pastoviai ardau Peugeot 405 dalimis.....

Parduodu Peugeot 205 CTI 88m.
Parduodu Peugeot 205 1.9Automatic 90m.

Ratu montavimas, balansavimas
Vilnius, Santariskiu raj. +37064523563

#300 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • posts 1,459
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Posted 2011 November 10 - 08:06

ISKRA uz savo kaina :good: , nebuvo niekad pavede...
Beru irgi rimta, o Bosch-as tai daugiau mitas, tos senos kokybes tikrai nera...

ziurint kur perki, tewa jau kiek metu bodshaai nepaveda...manes irgi
  • 0

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users