Kauno koordinatoriaus rinkimai
Posted 2010 October 06 - 21:39
Kadangi manau, kad bus pasisakymų nukrypusių nuo pagrindinės temos, tema talpinama "IŠ TUŠČIO Į KIAURĄ".
Taigi, laukiam pasiūlymų, argumentų ir rinkiminės agitacijos.
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Posted 2010 October 06 - 21:44
Posted 2010 October 07 - 03:05
Prie to pačioreakcija žaibiška Siūlau ,, vadu" EvX
Posted 2010 October 07 - 10:05
Posted 2010 October 07 - 10:34
Prikeldinėja gal 106, kad galėtų į kiekvieną meetą atlėkt su juotai kad jo niekad nebuna meetose
P.S. Man Evx kandidatūra irgi tinka
Posted 2010 October 07 - 11:14
Tu ziuriu i valdzia nori ilipt grubiausiu budu. Dergdamas ant ten jau esanciu ir taipogi ant potensialiu konkurentu...tai kad jo niekad nebuna meetose
Gi negrazu taip
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Posted 2010 October 07 - 11:22
as tik noriu kad vadas butu aktuviauses kaune. kuris vazioja visad i meetus i GMus i Peugeot gimtadienius. Gordonas tinka bet jis niekad nevaziuoja i GM ir kitus renginius. EvX net meetose nesilanko. Jis reiskiasi tik virtualioja erdveje tai kaip jis gali vadu buti ir dalyvauti relioje veikloje? As nesakau kad butent mane reikia. Ieskokime tokio zmogaus pvz kaip zidanas man lb patinka kad jis klp vadas nes jis visur dalyvauja ir yra aktyvus. Va tokio kaip jo mum vado reikiaTu ziuriu i valdzia nori ilipt grubiausiu budu. Dergdamas ant ten jau esanciu ir taipogi ant potensialiu konkurentu...
Gi negrazu taip
Edited by aga, 2010 October 07 - 11:22.
Posted 2010 October 07 - 11:25
zinant kad kaunas ne miestas.. tai abejoju a te yr tokiu kaip zidanas. Jis vienintelis..as tik noriu kad vadas butu aktuviauses kaune. kuris vazioja visad i meetus i GMus i Peugeot gimtadienius. Gordonas tinka bet jis niekad nevaziuoja i GM ir kitus renginius. EvX net meetose nesilanko. Jis reiskiasi tik virtualioja erdveje tai kaip jis gali vadu buti ir dalyvauti relioje veikloje? As nesakau kad butent mane reikia. Ieskokime tokio zmogaus pvz kaip zidanas man lb patinka kad jis klp vadas nes jis visur dalyvauja ir yra aktyvus. Va tokio kaip jo mum vado reikiaTu ziuriu i valdzia nori ilipt grubiausiu budu. Dergdamas ant ten jau esanciu ir taipogi ant potensialiu konkurentu...
Gi negrazu taip
R
Posted 2010 October 07 - 11:27
gali butizinant kad kaunas ne miestas.. tai abejoju a te yr tokiu kaip zidanas. Jis vienintelis..
as tik noriu kad vadas butu aktuviauses kaune. kuris vazioja visad i meetus i GMus i Peugeot gimtadienius. Gordonas tinka bet jis niekad nevaziuoja i GM ir kitus renginius. EvX net meetose nesilanko. Jis reiskiasi tik virtualioja erdveje tai kaip jis gali vadu buti ir dalyvauti relioje veikloje? As nesakau kad butent mane reikia. Ieskokime tokio zmogaus pvz kaip zidanas man lb patinka kad jis klp vadas nes jis visur dalyvauja ir yra aktyvus. Va tokio kaip jo mum vado reikiaTu ziuriu i valdzia nori ilipt grubiausiu budu. Dergdamas ant ten jau esanciu ir taipogi ant potensialiu konkurentu...
Gi negrazu taip
R
Posted 2010 October 07 - 11:31
Zinai tu viens prie vieno kaip buvo vienas veikejas Kauno senukuose, kuris ozindamas kitu lipo i valdzia. Sulindo valdziai taip siknon, kad tik batraisciai mates. Bet klube neakli visi...gali buti
zinant kad kaunas ne miestas.. tai abejoju a te yr tokiu kaip zidanas. Jis vienintelis..
Gi negrazu taip
R
Edited by linas.finelife, 2010 October 07 - 11:32.
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Posted 2010 October 07 - 11:36
Edited by aga, 2010 October 07 - 11:43.
Posted 2010 October 07 - 11:45
Va, pagaliau nors vienas tavo protingas sprendimas. O organizuot ir daryt kazka ir dabar gali, veliau(kai smegeneliu prades rastis) gal patapsi pavadOtoju, dar veliau ir gal galva. Zodz visi dabartiniai vadai irgi evoliucionavo..nu gerai blemba galiu nedalyvauti tose rinkimose ka nori ta tegu renka. blem jai nori kad geriau butu bandyciau kazka daryti kad daugiau zmoniu rinktusi. bandyciau organizoti kokia veikla ar ka tai ne sika ant galvos ir gerai rinkite ka norite vistiek niekas nepasikeis kaip susirinksime 10 min pastovesim ir skirstysimes atgal kaip yra dabar
R
Edited by Ramunas, 2010 October 07 - 11:45.
Posted 2010 October 07 - 11:48
Posted 2010 October 07 - 11:59
Posted 2010 October 07 - 12:06
Aga, manau, jog tu į viską labai kategoriškai ir karštai žiūri. Kas yra klubas - tai, mano manymu, grupė bendraminčių, "sergančių" viena idėja. Klube nesi niekas - esi nariai, kaip visi. Jei turi minčių - siūlai jas kitiems (išrinktai vadovybei, kitiems klubiečiams). Nereikia norėti, kad tik valdžia viską siūlytų ir organizuotų (primena kažką, ar ne?) - visi turi būti iniciatyvūs bei aktyvūs.nera jokio noro organizuoti kai esi niekas.
P.S. Iš visų žinomų kandidatūrų - siūlyčiau EvX.
Posted 2010 October 07 - 12:10
Tai vistiek minčių jau dabar turi. Klok. Kiekvienas gi gali ką pasiūlytbandyciau kazka daryti kad daugiau zmoniu rinktusi.
206
Posted 2010 October 07 - 12:11
O tu organizuok ir kai chebra pamatys realius sugebėjimus ir rezultatus, tada ir patapsi valdžia. O tokių "aš norėčiau... aš galėčiau" pilnas seimas ir vyriausybė, bet blogiausia, kad gavę valdžią, nei nori, nei gali. Aš pavyzdžiui, neturėdamas jokios valdžios, sugebėjau suorganizuot meetuką... Tiesa, tam reikalui teko paaukot citro priekį, bet tai fignia, ko tik nepridaro žmonės bendram labuinera jokio noro organizuoti kai esi niekas. Pasiuliau nora buti nenori kaip nori. busiu kaip visi ir lauksiu kol kas pasiūlys kokios veiklos kurios galiu garantuoti kad nebus
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Posted 2010 October 07 - 12:24
Posted 2010 October 07 - 13:17
Posted 2010 October 07 - 13:34
O kas tas yra Kauno meras?nebogai čia jūs temą užvėlet. Toks jausmas, kad Kauno Merą perrinkinėtumėte...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users