Vytautas ŠustauskasO kas tas yra Kauno meras?
Koks skirtumas kas ans yr. Debatai tokie patys. Isijunk Puko TV ir kas vakara praktiskai galima pažiūrėti kas vyksta Kauno Savivaldybėje... blyn, netoli esame ir mes
Parašyta 2010 spalio 07 - 13:45
Vytautas ŠustauskasO kas tas yra Kauno meras?
Parašyta 2010 spalio 07 - 13:53
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2010 spalio 07 - 14:18
ai nu ple baigiam čia tuos debatus nesamoningus.Ką įsijungt?
Šį pranešimą redagavo Cr: 2010 spalio 07 - 14:27
Parašyta 2010 spalio 07 - 14:39
Parašyta 2010 spalio 07 - 14:45
Parašyta 2010 spalio 07 - 14:53
Parašyta 2010 spalio 07 - 16:29
Tai, kad nėra ką čia trinti... Visų nuomonės ir pasisakymai laukiami ir priimami. Ne veltui ir tema IŠ TUŠČIO Į KIAURĄ...EvX užvėle tokią temą - tegul ir pratrina iki savo pirmo posto, nes kol kas jokių pasiūlymų ir programų čia nepamačiau (apart agos)
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2010 spalio 07 - 16:48
Aš irgi nepretenduojuTai, kad nėra ką čia trinti... Visų nuomonės ir pasisakymai laukiami ir priimami. Ne veltui ir tema IŠ TUŠČIO Į KIAURĄ...
O jei rimtai- ačiū kurie mane siūlote, bet būsiu kuklus ir pasakysiu, kad į kauno vadus nepretenduoju... Darbas, šeima atima didžiają laisvo laiko dalį ... Pabūsiu šiame klube "trintukas",-padeletinsiu, tvarkysiu temas, pabaninsiu reklamerius... Trumpiau tariant padėsiu kažkiek palaikyti forume tvarką. Aga gerai sako, kad reikia entuziastingo savanorio (vado), norinčio kažką padaryti, pasiūlyti kažkokių naujovių, pagaliau atgaivinti apmirusius meetus... Taigi, manęs į vadų kandidatūrą nesiūlykite...
Parašyta 2010 spalio 07 - 17:10
Parašyta 2010 spalio 07 - 17:22
Niekas ir nespjauna, tik lai jis pats nepasišiukšlina...o i bonka jus nespjaukit...
Parašyta 2010 spalio 07 - 17:23
nera taip smagu buti bandomoju triusiu. o gal patiks o gal nepatiks. arba renkam arba ne ir paliekam velveta toliau. ir tegu buna kaip buve beto GMe vistiek kaunieciu beveik nebuna arba mazuma. reikia rinkti vietoje jug sake mamutas issirikti patiem.Niekas ir nespjauna, tik lai jis pats nepasišiukšlina...
Jei Gordonas atsisako, o daugiau savanorių nėra, tai ir aš pritarčiau pasiūlymui palikti Velvet'a bosu i GM, o aga'i palinkėti sėkmės ir noro kažką pakeisti realiai (o ne reikšti mintis tik klavą minkant...). Aga kaip supratau sutinka, ką apie tai mano ir kiti klubiečiai?
Šį pranešimą redagavo aga: 2010 spalio 07 - 17:26
Parašyta 2010 spalio 07 - 17:41
Įdomus tu fruktas... Tau siūloma rodyti savo iniciatyvą, bandyti įnešti i kauniečių meetus kažką naujo, sumastyti kažką įdomesnio nei atvažiavus patrepsėti ir ate.... Tai ne... Nesuprantu aš tavęs-apsipręsk pagaliau ko tu nori ir ko tikiesi iš šio klubo... Tau duotas šansas pasireikšti, įrodyti, kad kažką sugebi... Ir kažin kodėl reikėtų tave rinkti vadu, jei esi tokios nuomones, kad arba renkat mane- kažką darysiu, arba nerenkat ir nieko nedarysiu... Nafik toks vadas...nera taip smagu buti bandomoju triusiu. o gal patiks o gal nepatiks. arba renkam arba ne ir paliekam velveta toliau. ir tegu buna kaip buve beto GMe vistiek kaunieciu beveik nebuna arba mazuma. reikia rinkti vietoje jug sake mamutas issirikti patiem.Niekas ir nespjauna, tik lai jis pats nepasišiukšlina...
Jei Gordonas atsisako, o daugiau savanorių nėra, tai ir aš pritarčiau pasiūlymui palikti Velvet'a bosu i GM, o aga'i palinkėti sėkmės ir noro kažką pakeisti realiai (o ne reikšti mintis tik klavą minkant...). Aga kaip supratau sutinka, ką apie tai mano ir kiti klubiečiai?
Parašyta 2010 spalio 07 - 17:46
Šį pranešimą redagavo aga: 2010 spalio 07 - 17:50
Parašyta 2010 spalio 07 - 18:03
Parašyta 2010 spalio 07 - 18:15
bus taip velvetas liks vadu ir toliau susitike patrypciosime 10 min ir varysim namoir vis tik savotiskas tas kaunieciu mentalitetas
teskite.... idomu kaip cia viskas bus.
Parašyta 2010 spalio 07 - 18:21
Jei kažką siūlai, tai ir įgyvendink!!! Nemyžčiok kaip maža mergaitė... Paimk, PYST ir suorganizuok koki slalomą (nebūtinai tik tarp kauniečių), suorganizuok kokią pramogą, apie kurią jau užsiminei, ar šiaip kažką naujo... Gavai iššūkį, čia tavo proga pasireikšti.bus taip velvetas liks vadu ir toliau susitike patrypciosime 10 min ir varysim namoir vis tik savotiskas tas kaunieciu mentalitetas
Parašyta 2010 spalio 07 - 18:33
gerai padarysiu. nera problemu bet jai matysiu kad viesiem vienodai rodo nebetesiuJei kažką siūlai, tai ir įgyvendink!!! Nemyžčiok kaip maža mergaitė... Paimk, PYST ir suorganizuok koki slalomą (nebūtinai tik tarp kauniečių), suorganizuok kokią pramogą, apie kurią jau užsiminei, ar šiaip kažką naujo... Gavai iššūkį, čia tavo proga pasireikšti.
bus taip velvetas liks vadu ir toliau susitike patrypciosime 10 min ir varysim namoir vis tik savotiskas tas kaunieciu mentalitetas
Parašyta 2010 spalio 07 - 18:46
Ne viskas šiam gyvenime yra visada patiekiama ant auksinės lėkštutės, tai šį kartą jau turėsi labai pasistengti, kad pasiektum savo svajonęnera taip smagu buti bandomoju triusiu. o gal patiks o gal nepatiks. arba renkam arba ne ....
.... Gordonas tinka bet jis niekad nevaziuoja i GM ir kitus renginius.
Parašyta 2010 spalio 07 - 18:50
grazus diplomas bet cempionatas irgi vyko kauneNe viskas šiam gyvenime yra visada patiekiama ant auksinės lėkštutės, tai šį kartą jau turėsi labai pasistengti, kad pasiektum savo svajonę
P.S.
.... Gordonas tinka bet jis niekad nevaziuoja i GM ir kitus renginius.
Čia tik tarp kitko apie kitus renginius:
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0