Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Kauno koordinatoriaus rinkimai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 188

#1 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Parašyta 2010 spalio 06 - 21:39

Taigi, ne paslaptis, kad renkamas naujas Kauno "vadas". Priimami įvairaus mąsto pasiūlymai, kandidatūros. Galite kažką pasiūlyti į šią poziciją, galite ir patys pasisiūlyti.
Kadangi manau, kad bus pasisakymų nukrypusių nuo pagrindinės temos, tema talpinama "IŠ TUŠČIO Į KIAURĄ".

Taigi, laukiam pasiūlymų, argumentų ir rinkiminės agitacijos. :beer:
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#2 Virgis961

Virgis961
  • Nariai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot407

Parašyta 2010 spalio 06 - 21:44

reakcija žaibiška :good: Siūlau ,, vadu" EvX :clap:
  • 0

#3 Velvet

Velvet

pelėda

• Forumo adminai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 205 CTI 1.9 '94

Parašyta 2010 spalio 07 - 03:05

reakcija žaibiška :good: Siūlau ,, vadu" EvX :clap:

Prie to pačio ;]
  • 0
205

#4 aga

aga
  • Senbuviai
  • Automobilis:Volvo XC90 4.4 V8 AWD

Parašyta 2010 spalio 07 - 10:05

tai kad jo niekad nebuna meetose :angry:
  • 0

#5 Gordonas

Gordonas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Opel Astra G

Parašyta 2010 spalio 07 - 10:34

tai kad jo niekad nebuna meetose  :angry:

Prikeldinėja gal :pug: 106, kad galėtų į kiekvieną meetą atlėkt su juo ^_^

P.S. Man Evx kandidatūra irgi tinka :good:
  • 0
Opel Astra G 1999 DI 2,0L Peugeot 406 1996 1,8L - Ex

#6 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:14

tai kad jo niekad nebuna meetose :angry:

Tu ziuriu i valdzia nori ilipt grubiausiu budu. Dergdamas ant ten jau esanciu ir taipogi ant potensialiu konkurentu...
Gi negrazu taip :doh:
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#7 aga

aga
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:22

Tu ziuriu i valdzia nori ilipt grubiausiu budu. Dergdamas ant ten jau esanciu ir taipogi ant potensialiu konkurentu...
Gi negrazu taip  :doh:

as tik noriu kad vadas butu aktuviauses kaune. kuris vazioja visad i meetus i GMus i Peugeot gimtadienius. Gordonas tinka bet jis niekad nevaziuoja i GM ir kitus renginius. EvX net meetose nesilanko. Jis reiskiasi tik virtualioja erdveje tai kaip jis gali vadu buti ir dalyvauti relioje veikloje? As nesakau kad butent mane reikia. Ieskokime tokio zmogaus pvz kaip zidanas man lb patinka kad jis klp vadas nes jis visur dalyvauja ir yra aktyvus. Va tokio kaip jo mum vado reikia

Šį pranešimą redagavo aga: 2010 spalio 07 - 11:22

• 0

#8 Ramunas

Ramunas

Sisteminis blokas

• Senbuviai
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:25

as tik noriu kad vadas butu aktuviauses kaune. kuris vazioja visad i meetus i GMus i Peugeot gimtadienius. Gordonas tinka bet jis niekad nevaziuoja i GM ir kitus renginius. EvX net meetose nesilanko. Jis reiskiasi tik virtualioja erdveje tai kaip jis gali vadu buti ir dalyvauti relioje veikloje? As nesakau kad butent mane reikia. Ieskokime tokio zmogaus pvz kaip zidanas man lb patinka kad jis klp vadas nes jis visur dalyvauja ir yra aktyvus. Va tokio kaip jo mum vado reikia

zinant kad kaunas ne miestas.. tai abejoju a te yr tokiu kaip zidanas. Jis vienintelis..:)

R
  • 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

#9 aga

aga
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:27

zinant kad kaunas ne miestas.. tai abejoju a te yr tokiu kaip zidanas. Jis vienintelis..:)

R

gali buti :good:
  • 0

#10 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:31

R

gali buti :good:

Zinai tu viens prie vieno kaip buvo vienas veikejas Kauno senukuose, kuris ozindamas kitu lipo i valdzia. Sulindo valdziai taip siknon, kad tik batraisciai mates. Bet klube neakli visi...

Šį pranešimą redagavo linas.finelife: 2010 spalio 07 - 11:32

• 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#11 aga

aga
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:36

nu gerai blemba galiu nedalyvauti tose rinkimose ka nori ta tegu renka. blem jai nori kad geriau butu bandyciau kazka daryti kad daugiau zmoniu rinktusi. bandyciau organizoti kokia veikla ar ka tai ne sika ant galvos ir gerai rinkite ka norite vistiek niekas nepasikeis kaip susirinksime 10 min pastovesim ir skirstysimes atgal kaip yra dabar. kodel niekada zmones nesupranta kad nori gero o ne ant durniaus. as turiu laiko esu studentas. kiti dirba iki 10 vakaro ar vaikai ant glovos lipa. man niekas netrugdo uzsiimti tokia veikla. jolab kad visad norejau kazko panasaus. swajonei issipildzius manau deciau visas pastangas kad butu geriau bet jai liadis sako kad netinku vadinas netinku. liaudis sako liadis zino :beer:

Šį pranešimą redagavo aga: 2010 spalio 07 - 11:43

• 0

#12 Ramunas

Ramunas

Sisteminis blokas

• Senbuviai
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:45

nu gerai blemba galiu nedalyvauti tose rinkimose ka nori ta tegu renka. blem jai nori kad geriau butu bandyciau kazka daryti kad daugiau zmoniu rinktusi. bandyciau organizoti kokia veikla ar ka tai ne sika ant galvos ir gerai rinkite ka norite vistiek niekas nepasikeis kaip susirinksime 10 min pastovesim ir skirstysimes atgal kaip yra dabar

Va, pagaliau nors vienas tavo protingas sprendimas. O organizuot ir daryt kazka ir dabar gali, veliau(kai smegeneliu prades rastis) gal patapsi pavadOtoju, dar veliau ir gal galva. Zodz visi dabartiniai vadai irgi evoliucionavo..

R

Šį pranešimą redagavo Ramunas: 2010 spalio 07 - 11:45

• 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

#13 aga

aga
  • Senbuviai

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:48

nera jokio noro organizuoti kai esi niekas. Pasiuliau nora buti nenori kaip nori. busiu kaip visi ir lauksiu kol kas pasiūlys kokios veiklos kurios galiu garantuoti kad nebus
  • 0

#14 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • Vieta:Lietuvos kaimelis
  • Automobilis:batai....

Parašyta 2010 spalio 07 - 11:59

o as uz AGA.... siek tikslo ir tiek.... O Kaunieciams patarciau nekreipt demesio i klubieciu is kitu miestu pasisakymus...
  • 0
keista... ir vel ne Pugas

#15 nereo

nereo
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas-Eiguliai, Šiauliai-Dainai
  • Automobilis:Peugeot 107 Trendy 2-tronic

Parašyta 2010 spalio 07 - 12:06

nera jokio noro organizuoti kai esi niekas.

Aga, manau, jog tu į viską labai kategoriškai ir karštai žiūri. Kas yra klubas - tai, mano manymu, grupė bendraminčių, "sergančių" viena idėja. Klube nesi niekas - esi nariai, kaip visi. Jei turi minčių - siūlai jas kitiems (išrinktai vadovybei, kitiems klubiečiams). Nereikia norėti, kad tik valdžia viską siūlytų ir organizuotų (primena kažką, ar ne?) - visi turi būti iniciatyvūs bei aktyvūs.

P.S. Iš visų žinomų kandidatūrų - siūlyčiau EvX.
  • 0
Show must go on... Toyota 107 2-tronic ex P106 XT 1,6 automatic ex Renault twingo"matic" ex P205 1,6 automatic

#16 dewgonas

dewgonas
  • Valdyba
  • Automobilis:Peugeot 206 RC

Parašyta 2010 spalio 07 - 12:10

bandyciau kazka daryti kad daugiau zmoniu rinktusi.

Tai vistiek minčių jau dabar turi. Klok. Kiekvienas gi gali ką pasiūlyt
  • 0

206

#17 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 spalio 07 - 12:11

nera jokio noro organizuoti kai esi niekas. Pasiuliau nora buti nenori kaip nori. busiu kaip visi ir lauksiu kol kas pasiūlys kokios veiklos kurios galiu garantuoti kad nebus

O tu organizuok ir kai chebra pamatys realius sugebėjimus ir rezultatus, tada ir patapsi valdžia. O tokių "aš norėčiau... aš galėčiau" pilnas seimas ir vyriausybė, bet blogiausia, kad gavę valdžią, nei nori, nei gali. Aš pavyzdžiui, neturėdamas jokios valdžios, sugebėjau suorganizuot meetuką... Tiesa, tam reikalui teko paaukot citro priekį, bet tai fignia, ko tik nepridaro žmonės bendram labui :hmm:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#18 wanux

wanux
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 605 2.0L SRi 1992 m.

Parašyta 2010 spalio 07 - 12:24

as irgi uz aga, o is pradziu, kad nebutu labai sunku, zidanas jam pades :D :clap: :clap: :D ir nepritariu Algirdui, reikia kreipt demesy i klubieciu is kitu miestu nuomone :rolleyes:
  • 0

#19 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2010 spalio 07 - 13:17

nebogai čia jūs temą užvėlet. Toks jausmas, kad Kauno Merą perrinkinėtumėte... :wh:
  • 0
Roots to roots

#20 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 spalio 07 - 13:34

nebogai čia jūs temą užvėlet. Toks jausmas, kad Kauno Merą perrinkinėtumėte... :wh:

O kas tas yra Kauno meras? :unsure:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0