Eddy/ P-605 /2,9 140kw/ 1998m.
Parašyta 2012 balandžio 23 - 20:44
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2012 balandžio 23 - 20:59
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2012 balandžio 24 - 17:30
- SKRAIDAU tikraja to zodzio prasme... praeitais metais skriste nuskrisdavau atrodydavo pakilsiu oran.. vaziuoklei ragai., bet ratai normos ribose.. dabar reikia prisaugoteddy. dabar tu man papasakok. kaip tu su tais savo velnio ratais po rusyna vaziniejes?buvau as ten jau senai.bet netikiu,kad keliai butu pasitaise.
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2012 balandžio 24 - 17:33
prasviesk kaip tai padaryt lengviausiai.. nes pas mane duryse tos pravodkes net nera i lempas.. o masinos stoikeje kazin yra ? (toj rozetej)..porestailinio priesrukines ideje h1 100w lemputes? rezgu minti tokias statyti.. bet pergyvenu del laidu bei reflektoriaus. sakau gal kas juzina ir nieko blogo?
as glvojau,kad tu rimtesnis , geriau i duris isidek lempas, atrodo,kad nedeg
prie ko cia tas rimtumas.. jis tik prie bonkes.. turiu xenon, taciau ju statyt nenoriu., galvoju pasirinksiu alternatyva galingesnes lemputes.. bet ziu nekokia mintis..
Parašyta 2012 balandžio 24 - 17:44
nujei ratai normalus (nefuflekai) tai tada nieko. tai tapati situacija ten su keleis. pamenu po gerop lietaus ten gatves gerai istvindavo.- SKRAIDAU tikraja to zodzio prasme... praeitais metais skriste nuskrisdavau atrodydavo pakilsiu oran.. vaziuoklei ragai., bet ratai normos ribose.. dabar reikia prisaugot
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2012 balandžio 24 - 20:21
Tai tu su manaisiais lietnykais taip skraidydavai???- SKRAIDAU tikraja to zodzio prasme... praeitais metais skriste nuskrisdavau atrodydavo pakilsiu oran.. vaziuoklei ragai., bet ratai normos ribose.. dabar reikia prisaugot
8-663-63443.
Parašyta 2012 balandžio 24 - 20:32
baik jau, su tavaisiais ratais is vis mazai kur isvaziaves buves..o dar ir tokiu keliu ner mate. o ten rusyne per duobes tikrai.neskraidau, bet va kad visas grindinys kaip linksmieji kalneliai klotas akmenimis, tai ka ten prisaugosi.. duodi kkokso kad isipaisyt i eisma.. jei pataikyciau i gera ju duobike kokia tai ir skardiniam amba jau butu.. nepergyvenk svolaciau r17 tavieji man buvo pirmieji tai be proto saugojau.. ir jokio musimo vaziuojant man jie neturedavo ..Tai tu su manaisiais lietnykais taip skraidydavai???
Parašyta 2012 balandžio 25 - 21:36
viskas gi gerai,pasierzinau biskibaik jau, su tavaisiais ratais is vis mazai kur isvaziaves buves..o dar ir tokiu keliu ner mate. o ten rusyne per duobes tikrai.neskraidau, bet va kad visas grindinys kaip linksmieji kalneliai klotas akmenimis, tai ka ten prisaugosi.. duodi kkokso kad isipaisyt i eisma.. jei pataikyciau i gera ju duobike kokia tai ir skardiniam amba jau butu.. nepergyvenk svolaciau r17 tavieji man buvo pirmieji tai be proto saugojau.. ir jokio musimo vaziuojant man jie neturedavo ..
8-663-63443.
Parašyta 2012 gegužės 04 - 17:16
Parašyta 2012 gegužės 04 - 18:07
98 metu., 1,9td 66kw dyzelinis variklis su siokiu tokiu defekteliu. zmogus norejo pasikeist karterio tarpine, bet kai nueme karteri, pamate jo viduje alkuninio veleno pusmenulius du sukritusius (iskrito is makaules kaip jie vadinasi) berods ant alkuninio kaklekio is sonu prisideda. tai taip ir paliko zmogus, nebekiso nagu. siaip pries tai variklis dirbo kaip bite., ir pati ivaziavo i garaza viskas ciki buvo., kaip jie ten iskrito neponel. turiu vilti pakeist tuos pusmenuliusO ko pati nevažiuoja? O koks motoras? O kelintų metų?
Parašyta 2012 gegužės 17 - 14:06
Ateinanciom savaitem bus montuojama multimedia i manaji 605 - tuka... 5,8 ekranas.. 2 din dydis... Integruota Bluetoth Parol laisvu ranku iranga .. nemazai kitu privalumu...
tereikia sulaukti kol atkeliaus is taivano (gamintojo)
Parašyta 2012 gegužės 17 - 18:12
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2012 gegužės 17 - 19:05
nieko ipatingo., deze dviguba uz iprasta mage., o kaina tokiu kazkas panasiai stuka....Nu tai pasakok, kas, kiek ?
Ir beabejo laukiamos eigos foto
dabar tik mastau, kaip reiks graziai instaliuot
Parašyta 2012 gegužės 17 - 20:13
o paemiau susigundes is internetines krautuvelesNu tai pasakok, kas, kiek ?
Ir beabejo laukiamos eigos foto
Parašyta 2012 gegužės 18 - 00:39
8-663-63443.
Parašyta 2012 gegužės 18 - 07:15
Maciau kazkada ir lietuvoje autogide pardavinejo priesrestaila 605 su sitaip perdirbta vidurine konsole. i apacia vietoj pelenines pastatyta klima o jos vietoje dvd monitorius.Youtube isivesk danzaman arba dandzaman ir pazek ta klipa.turetu but parodyta
galvojau ir as taip., bet siuo atveju man netiks., kadangi klimos vietoje kur ji statosi stovi prie pat peciuko blokas, tai man ne pro kur netilps ta deze.. bus paprasciau talpinant mages standartineje vietoje panaikinant pelenine, ir ispjaustant vidurines konsoles tvirtinimus, nes jie irgi trukdys.
paziurejus ta klipa, taip supratau, kad ten tik dvd monitorius, nes jis plokscias ir neuzima vietos is galo sau. tai dabar klausimas kur pats disku leistuvas..
Parašyta 2012 gegužės 18 - 07:52
brolis yra pirkes panasu itaisa is e-bay , ( susigunde gera kaina)tai sugedo po keliu men. sako neapsimoka ,garantinis aptarnavimas problematiskas, kur ji siust,atgal ? pirko kita LT.Nenumatytas atsinaujinimas
Ateinanciom savaitem bus montuojama multimedia i manaji 605 - tuka... 5,8 ekranas.. 2 din dydis... Integruota Bluetoth Parol laisvu ranku iranga .. nemazai kitu privalumu...
Parašyta 2012 gegužės 18 - 08:23
is ebay, nezinosi koki ten tau ikis, dar ziurint koks no names, gal taip ir gaunas.. del to ir neziurejau i kokius tai denver ir kitus be vardo esancius. asmeniskai emiausi is lietuviskos internetines parduotuves., sake dabar neturi, bet parsius kitoje savaiteje.brolis yra pirkes panasu itaisa is e-bay , ( susigunde gera kaina)tai sugedo po keliu men. sako neapsimoka ,garantinis aptarnavimas problematiskas, kur ji siust,atgal ? pirko kita LT.Nenumatytas atsinaujinimas
matysiu kaip laikys..
pries 3 metus pirkausi jau pionieriu mp3-usb dar iki siol tarnauja be priekaistu., tarnauja pas zmona masinoje dabar..
Parašyta 2012 gegužės 19 - 18:27
2011m. Volvo XC60 Summum, Cosmic White;
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0