Bet as patikrinau ar i purkstukus pareina saliarka, atsukau truptui tuos vamzdelius ir prasukau su starteriu, atrodo, kad saliarka pareina. Is kuro bako saliarka taip pat parbega, plius siurblys neseniai keistas bako buvo.Siurbliuks
2.0 hdi bendros problemos
#121 Svečias_Andryzas_*
Parašyta 2007 rugsėjo 02 - 12:49
Parašyta 2007 rugsėjo 02 - 16:05
nu is kvapo nelabai atskirsi jei nedaug privare o lygis tepalo turejo pakiltNa nepastebejau kazkokio pakitimo tepalo. O kaip turetu atrodyti?
#123 Svečias_Andryzas_*
Parašyta 2007 rugsėjo 02 - 16:50
Tepalo lygis max, na gal vos vos virs, bet tai tik del to, kad as truputi perdozavau dapilynedamas.nu is kvapo nelabai atskirsi jei nedaug privare o lygis tepalo turejo pakilt
#124 Svečias_mindugs_*
Parašyta 2007 rugsėjo 02 - 18:54
#125 Svečias_Andryzas_*
Parašyta 2007 rugsėjo 03 - 06:51
O, labai dekui uz info, bandysiu siandien uzsirasyt diagnostikai. Tikiuosi nieko labai rimto nebus...1) labai tikėtina, kad sugedo kažkuris vienas purkštukas. Jis per daug saliaros praleidinėja į grąžinimą, ko pasekoje per jį prateka tiek kuro, kad siurblys nebesugeba sukurti reikimo slėgio. Reikia diagnostikos, kitaip nepatikrinsi.
2) kuro slėgio reguliatorius: jeigu neopalaiko reikiamo slėgio, neužvesi niekada. Manasis 607 prieš porą savaičių užgesdavo kartkartėmis. Užsivesdavo gana ilgai pakurkinus, iš kokio 8-10 apsisukimo. Tai diagnostikoj patikrino, kad purkštukai visi geri ir įtarė reguliatorių. Tai aš jį išėmiau, atitrankiau, vėl įdėjau, nuo to laiko vedasi gerai, tfu tfu. Dar gali būti, kad pats reguliatorius geras, bet jo galūnėje yra toks mikrodalelių filtras, kuris gali būti visiškai užsikimšęs. Ši priežastis gali būti, jei kurą pili ne iš degalinės .
3) gali būti aukšto slėgio siublys
4)
5)
...
Sąrašas galimų priežasčių ilgas, tad be diagnostikos čia neapsieisi
Informuosiu kaip seksis, gal kolegoms pades
Parašyta 2007 rugsėjo 03 - 07:27
#127 Svečias_Andryzas_*
Parašyta 2007 rugsėjo 03 - 20:23
Parašyta 2007 rugsėjo 04 - 06:06
Teko girdet kad po tokiu proceduru zmones patenkinti sumazeja kuro sanaudos variklis tipo kitaip dirba kaip tamstos atvejis ?Tai va, kolegos
Mano liutas jau online ;) Nulekiau i diagnostika, rado kuro slegio kritima, tad itarimas buvo siubliui arba purkstukams.
Tad nieko nelaukes issilupau juos ir nulekiau i Dizrida, ten juos isvale, uz kiekviena po 100lt. Grizau pas meistra, sudejom purkstukus ir .....
Uzsivede
Zodziu pamoka ta, kad pilkit gera kura ir is degaliniu.
Man kainavo 600lt
#129 Svečias_Andryzas_*
Parašyta 2007 rugsėjo 04 - 17:47
As taip pat patenkintas, sumazejo variklio vibracija, apsukos nebesokineja. Net malonu klausytis pasidareTeko girdet kad po tokiu proceduru zmones patenkinti sumazeja kuro sanaudos variklis tipo kitaip dirba kaip tamstos atvejis ?Tai va, kolegos
Mano liutas jau online ;) Nulekiau i diagnostika, rado kuro slegio kritima, tad itarimas buvo siubliui arba purkstukams.
Tad nieko nelaukes issilupau juos ir nulekiau i Dizrida, ten juos isvale, uz kiekviena po 100lt. Grizau pas meistra, sudejom purkstukus ir .....
Uzsivede
Zodziu pamoka ta, kad pilkit gera kura ir is degaliniu.
Man kainavo 600lt
Tik va, galvoju, kad reiktu kuro baka issivalyt. Tem tam atvejui itariu, kad reikia nusiimt bbaka, arba bandyt per siurblio anga kankintis.
Beja, gal kas kas girdeje apie kuro priedus sistemos valymui, kaip jie, ar nepadaro meskos paslaugos?
#130 Svečias_KęstasP._*
Parašyta 2007 rugsėjo 07 - 12:18
#131 Svečias_Andryzas_*
Parašyta 2007 rugsėjo 07 - 14:00
tai bus beda su kuro bako siurbliu, man taip buvo is palangos gristantNa maniskis liūts su bedom, panasiom i kuro padavimo sutrikimus, vakar bevaziuojant 100km/h eme ir staiga numiro kelyje kaunas-jurbarkas...
#132 Svečias_KęstasP._*
Parašyta 2007 rugsėjo 10 - 07:29
Parašyta 2007 rugsėjo 10 - 08:06
taip ir turi buti, cia isijungia ekonominis rezimas kai auti ilgesni laika neuzvestas, uztenka kad salone lempute degtu ar magas grotu, po kokio pusvalandzio issijungia ir uzsidegas tas uzrasas, kol neuzvesi auto jis nedings ir dauguma dalyku neveiks pvz: magas, el. langai, valytuvai ir kt., cia tipo akumus taupo ar tai dar kazkaJap, isgabeno jau meistriukai kuro bako siurbli restauruot, tik dar bijau, kad kompas kazka neuzgrybautu, nes prie serviso nakciai kai palikau, tai teko akumuliatoriaus klemas nuimt, nes degimas išjungtas, rakteliai pas mane kisenej, o displejuj nei is sio nei is to "economy mode active" užsižiebia ir vel užgesta, užsižiebia ir vel užgesta...
#134 Svečias_KęstasP._*
Parašyta 2007 rugsėjo 10 - 08:31
#135 Svečias_Imantas_*
Parašyta 2007 lapkričio 06 - 21:33
Parašyta 2007 lapkričio 07 - 06:36
Šį pranešimą redagavo Francis: 2007 lapkričio 07 - 06:37
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2007 lapkričio 07 - 11:08
Pasikeičiau termostatą. Tas pats. Ir senas ir naujas - abu prie 83*C turėtų darinėtis.
Bet bent jau salonas lyg greičiau šilti pradėjo. Gal dėl to, kad pakeitus skystį normaliai nusiorino...
#138 Svečias_Imantas_*
Parašyta 2007 lapkričio 08 - 23:02
Parašyta 2007 lapkričio 09 - 08:31
bet dar neskubesiu ir pavazinesiu dar kelias dienas jai taip bus ir toliau pasikeisiu.
geras pasakymas. Man tai nebuna kad masina pati susitvarkytu ar kas is esmes pasikeistu...
Ramunas
#140 Svečias_Imantas_*
Parašyta 2007 lapkričio 09 - 08:58
Vartotojų skaito šią temą: 16
narių: 0, svečių: 16, slaptų narių: 0