P605 2,5 td generatoriaus dirzo itempimas
Parašyta 2011 balandžio 03 - 22:15
Parašyta 2011 balandžio 03 - 22:42

Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2011 balandžio 04 - 07:29

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2011 balandžio 04 - 09:16
tai cia kalba eina apie itempeja su kojele-rolika kainuojanti 340 lt? ar spyruokle? ismest ir spyruokle ir mano mineta itempeja, vieto ju istatyt rolika uz 20lt?paprasciausias variantas ismesta ta visa mechanizma uzdeti paptasta plasmasini skriemuli, kainavo 20 Lt. ir aisku reikia kito dirzo, atrodo trumpesnio, ir baigiasi visos problemos. Man taip padare Peugeot servise Savanoriu pr. Vilniuje prvazinejau 6 metus jokiu problemu.

Parašyta 2011 balandžio 04 - 18:17
Šį pranešimą redagavo Algis17: 2011 balandžio 04 - 18:22
Parašyta 2011 balandžio 04 - 18:30
GEOCACHING
Parašyta 2011 balandžio 04 - 18:54
Parašyta 2011 balandžio 04 - 19:36
GEOCACHING
Parašyta 2011 balandžio 04 - 19:58
Parašyta 2011 balandžio 08 - 07:09

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2011 balandžio 08 - 07:41
Parašyta 2011 balandžio 10 - 18:16
Buvau idejes itvara kaip ir puggas 605 turi padares. sian atsirado barskesis, nutariau pakelt masina ir pazet kas per vaizdas...

taigi pamaciau toki vaizda., luzo amortizatoriaus varztas kuris sukasi ant bumerango, foto pasiskolinau is pugas 605... neturejau laiko issukinet varzto is bumerango tai paemiau savo senaji, o ji besukant bepriverzinejant, luzo bloke vel pagrindinis varztas (galvojau nusisausiu) (matomai nuo, itvaro, kai negaudavo laisvumo iskele varzta, kuri besukant jau su plauko jega nulauziau... itvaras sulauze du varzttus netgi...
nuvaziavau pas tekintoja , jis issuko lauk varzta is bloko istekino nauja tip top plocio su bumerango skyle , kd ggerai sukibtu su skyle.
idejom mano senaji bumeranga (jame vietoj adatinio guolio bronzine ivore itekinta). tekintojas pasiule ideti ant bumerango reguliuojama itempeja, pasiule padaryti. bet ant pabandymo idejom spyruokle, kad issimatuot kokio ilgio reikia daryt mazdaug. pabandem dar uzkurt ir nustebom, jokio barskesio, o spyruokle ir bumerangas juda ir amortizuoja kaip priklauso, nustebau net. gazavom, vaziavau ir nieko. taiggi nusprendem, kolkas itempimo neperdarinet, palikt kaip yra iki kol prades barsket jeigu prades aisku...
reziume bumerango bronzine ivore sugeria puse amortizacijos (nors su pirstu sukinejant judedavo laisvai) bet visai kas kita. aisku, kas kiek laiko teks ardyt vel ir pravalyt ivore, kad neuzdziutu kaip ziema buvo.
taigi darykint bronzines ivores ir bus ok, nebus barskesio, bet amortizacija liks

kits klausimas, ggeneratorius 2,5 su sankabele?
Parašyta 2011 balandžio 10 - 18:53
O gal galetumei dar viena tokia istekint ?taigi, nelaime vel su itempeju, bet sykart susitvarkiau pigiai sekmadieni pas pazystama tekintoja ir kainavo 20lt...
Buvau idejes itvara kaip ir puggas 605 turi padares. sian atsirado barskesis, nutariau pakelt masina ir pazet kas per vaizdas...
idejom mano senaji bumeranga (jame vietoj adatinio guolio bronzine ivore itekinta). tekintojas pasiule ideti ant bumerango reguliuojama itempeja, pasiule padaryti. bet ant pabandymo idejom spyruokle, kad issimatuot kokio ilgio reikia daryt mazdaug. pabandem dar uzkurt ir nustebom, jokio barskesio, o spyruokle ir bumerangas juda ir amortizuoja kaip priklauso, nustebau net. gazavom, vaziavau ir nieko. taiggi nusprendem, kolkas itempimo neperdarinet, palikt kaip yra iki kol prades barsket jeigu prades aisku...
reziume bumerango bronzine ivore sugeria puse amortizacijos (nors su pirstu sukinejant judedavo laisvai) bet visai kas kita. aisku, kas kiek laiko teks ardyt vel ir pravalyt ivore, kad neuzdziutu kaip ziema buvo.
taigi darykint bronzines ivores ir bus ok, nebus barskesio, bet amortizacija liks
Tai biski nesuprantu tada - jug guolio darbas tik sukimosi, ka keicia jo pakeitimas ... keistoka, Darbas po ivores dejimo liko jug tas pats

GEOCACHING
Parašyta 2011 balandžio 10 - 19:00

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2011 balandžio 10 - 19:01
Parašyta 2011 balandžio 10 - 19:12
GEOCACHING
Parašyta 2011 balandžio 11 - 07:46
teisingai sakai ta ir as galvojau vakar, kalbejau su tekintoju, tai sake, jei reikia galiu pagamint dar kazkoki mandra, bet kadanggi man nebebarska, nieko ir nedarysim kolkas. syryt uzkuriau salta, variklis pasipurte kelis kartus (saliarkos trukumas, pustustis bakas), itempejas sokinejo, bet dirzelis ejo lygut lyguteliai, ZJBMinejai pasigamint itempeja - turiu viena minti, tik medziagu reik pasiziuret ...
turint svarke, galima laisvai pasigamint, o kai ner tai reik sharus pasukt, pamastyt ..
Jami iiiilga verzle sakykim kokiu 5 cm, galima 2 varztus, ar kazka kitko (sriegini strypa) ir ish galu ivores, kurias prisuksi viska sudedi, tik is abieju pusiu (geriau) dar po kontr.verzle. stai ir itempejas.

savo problema issprendziau, is principo nieko nekeitus

Parašyta 2011 balandžio 12 - 14:34
va toks pas mane ir stovi kokius 4 metus.Minejai pasigamint itempeja - turiu viena minti, tik medziagu reik pasiziuret ...
turint svarke, galima laisvai pasigamint, o kai ner tai reik sharus pasukt, pamastyt ..
Jami iiiilga verzle sakykim kokiu 5 cm, galima 2 varztus, ar kazka kitko (sriegini strypa) ir ish galu ivores, kurias prisuksi viska sudedi, tik is abieju pusiu (geriau) dar po kontr.verzle. stai ir itempejas.
Parašyta 2011 balandžio 12 - 16:55
Vietoj bumerango ?va toks pas mane ir stovi kokius 4 metus.Minejai pasigamint itempeja - turiu viena minti, tik medziagu reik pasiziuret ...
Is ko pagamintas ? vaizdo prasom

GEOCACHING
Parašyta 2011 balandžio 12 - 17:17
Bumerangas su roliku neliestas. Vietoj spyruoklės su amortizatoriuku. Kaip tik prieš mėnesiuką teko pačiam atrestauruot jį trupučiuką, tai nieko ten sudėtingo. Vaizdinė medžiaga būtų autorinių teisių pažeidimas (autorius šį darbą įvertino 250 lt prieš kelis metus, autoriaus tel. nr. buvo persiųstas porai forumiečių).Vietoj bumerango ?
va toks pas mane ir stovi kokius 4 metus.Minejai pasigamint itempeja - turiu viena minti, tik medziagu reik pasiziuret ...
Is ko pagamintas ? vaizdo prasom![]()

Parašyta 2011 balandžio 12 - 18:53

Parašyta 2011 balandžio 12 - 19:19
2- kontra, elementari veržlė, pas mane kažkodėl varinė.
3- metalo gabalas (pas mane šešiakampis, kad raktu pasukti įtempiant), kuris kiaurai (arba beveik kiaurai) pragręžtas, su sriegiu pagal ant detalės 1 privirintą varžtą. Iš vienos pusės prisisuka detalė 1, iš kitos pusės nedidelis (3-5 mm) iškilimas.
4- detalė sukasi prie bumerango su roliku. Su 5mm įdubimu, toje vietoje, kur detalė 3 remiasi plokštuma su iškilimu, galima padaryti iš dalies senos spyruoklės- amortizatoriuko.
Prisukam detalę 4 prie bumerango. Ant detalės 1 užsukam veržlę 2 iki pat galo, užsukam detalę 3 iki pat galo. Šios konstrukcijos vieną galą pridėt prie detalės 4, įtaikius iškilimą į įdubimą sukam gautą konstrukciją prie bloko (konstrukcijos ilgis pilnai susukus turi būt tokio ilgio, kad įstačius į 4, detalės 1 skylė idealiai tiktų į bloką. Priveržiam. Sukdami raktu 3 įtempiam diržą. Atitaikius įtempimą, užveržiam kontrą.
Gero kelio!

dekui egidux uz naudinga info ;)

Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0