Su autovici tai brungiai. Turbos tau niekas nepaziures. Suodi kastruoti - 100%, blogiau nebus. Del egr man vis dar klausimas, bet tas pats Laimonas sake, kad neieskociau smegenu siknoje ir kad geras darbas padarytas. Klausimas tik del variklio/salono silimo buvo. Del dezes vieninteli karta buvau gaves fault'a lempini ir viskas, ties tuom pasibaige ciudai. Viskas gerai vaziuoja. Turba problema ir nenuspejama, tai jei bijai jau ten del giminaiciu - pagalba kelyje su draudimu. Nu nekeisi gi dabar tos turbos siaip sau, del to kad GALI nusprogti. Yra kas ir 2-3 metus vazineja nekeisdami nieko, cia pasisekimo reikalas + nesicipuoji. O bet taciau, kiek snekejau su Tauriumi, tai programoje turbos putimo TOOOKS mizeris pridetas, kad na sunkiai jis ten ka paveikt gali...Is kitos puses, vel gi, turba panasu, kad ant ribos veikia, ypac kai jau pavargus, kilometrazo ir regeneraciju nualinta. + pvz pas bemweli 525d e60 su 130kw jau stovi didesne sraige, nors kilowatu realiu 20 maziau (kilowatai aisku toli grazu dar neviskas). Nu tai tai...Tokie reikalai GT'ske yra biski technologiskesne masina net lyginant su tu paciu metu paseraciu, nu nes neprifarsiruotas tas standartinis 2.0Tdi tiek kiek 2.2hdi. Ale pas drauga is miolerio su 150k rida pirkto (dabar 180k), jau sokineja cekai, jau keite sklende ~200eu (bbz ko taip brungiai) ir neaisku ar jau suodis nesispjaudo...Sakiau, kad mestu, bet ans toks - ai dzin.
Paskaitinejau PhanT tema apie jo 508 ir pradejo spaust slapimo pusle del visokiu egr, dpf, chip, greiciu dezes ir turbo. Maniskio rida 177800km, pries nepilna stuka keistas dirzas, vandens pompa, turbut ir tepalai, filtrai. Reiks panagrinet serviso knygele.
Nesugalvoju niekaip, ar tikrai verta lupt laukt dpf, glusint egr? Dazniausiai vazinesiu pats, bet taip pat ir zmona vazines su vaiku, kol as darbuose busiu, todel nesinoretu, kad jiems nusprogtu turba kur nors trasoj. Pries tai tureti du vw buvo kastruoti ir tikrai buvau patenkintas sanaudomis, patikimumu ir galios padidejimu. Bet gal pezukai jautresni tokiems isikisimams?
Taip pat noretusi Vilniuj pasirodyt pas kazka, kas tikrai gerai zino visas silpnasias vietas ir nuosirdziai paziuretu, ka galbut reik keist ilgai nelaukiant. Autovici gal?
Edited by PhanT, 2019 November 11 - 22:59.