... o po to verkiam krokodilo asarom....."zaliukai siokie, anokie, kysio prievartauja uz nieka".....niekada nemokejau i letena, niekada ir nemokesiuO su zaliukais galima visada susitarti... na nebent jau butu kokie pasikele ir labai jau atsidave darbui... bet taip nebuna
![]()

Baudos POLICIJAI
Parašyta 2004 gegužės 20 - 15:43
Parašyta 2004 gegužės 20 - 16:02
sakau, jei jau taip mokaisi, geriau virshyk ant daugiau ir turek stambesniu kupiuruNa mane jau ir pasventino uz 16 virsijimo sumokejau 50 Lt. nes kitaip neturejau, bet dabar jau pasimokiau kad reik smulkesniu kupiuru tureti

Parašyta 2004 gegužės 20 - 16:08
Pazhistu viena pricipinga moteriskaite. Pagailejo akivaizdzhiai "prashomu" 50Lt, ko pesekoj sumokejo 1500Lt ir metam teises paliko. Veiksmas vyko autostradoj. Su "70" zhenklu ant galinio stiklo mine per apribojima "110" stabiliu greitchiu 130km/h. Mentai sustabde "draugishkai" paplepejo ir patis pasiule susitarti uzh puse baudos. Ta isterishkai uzhpanikavo, kad kishiu ji neduoda ir t.t., tai tie pasidaire dar ir 70 apribojima surado. Po to svarstyme irgi putojosi kokie kyshininkai palicininkai ir nei kiek nesigailejo tai gavo 1500Lt ir 8 baudos taskus, o kadangi 4 jau priesh tai turejo, tai liko metams be teisiu.... o po to verkiam krokodilo asarom....."zaliukai siokie, anokie, kysio prievartauja uz nieka".....niekada nemokejau i letena, niekada ir nemokesiu
Shiaip gerbiu jos principinguma, bet negaliu ir kvaile nepavadinti.
© J. Erlickas
Parašyta 2004 gegužės 20 - 16:20
Kažkas čia tau nesueina...Pazhistu viena pricipinga moteriskaite. Pagailejo akivaizdzhiai "prashomu" 50Lt, ko pesekoj sumokejo 1500Lt ir metam teises paliko. Veiksmas vyko autostradoj. Su "70" zhenklu ant galinio stiklo mine per apribojima "110" stabiliu greitchiu 130km/h. Mentai sustabde "draugishkai" paplepejo ir patis pasiule susitarti uzh puse baudos. Ta isterishkai uzhpanikavo, kad kishiu ji neduoda ir t.t., tai tie pasidaire dar ir 70 apribojima surado. Po to svarstyme irgi putojosi kokie kyshininkai palicininkai ir nei kiek nesigailejo tai gavo 1500Lt ir 8 baudos taskus, o kadangi 4 jau priesh tai turejo, tai liko metams be teisiu.
Shiaip gerbiu jos principinguma, bet negaliu ir kvaile nepavadinti.
Pagailejo akivaizdzhiai "prashomu" 50Lt, ko pesekoj sumokejo 1500Lt
Tai 50 ar 750?Mentai sustabde "draugishkai" paplepejo ir patis pasiule susitarti uzh puse baudos.
Parašyta 2004 gegužės 20 - 16:28
Durna ir baznycioj musa.....Ta isterishkai uzhpanikavo, kad kishiu ji neduoda ir t.t.,
1) niekad nedurnink, negasdink ir nerek ant kitu
2) buk garbingas ir pripazink savo klaidas
3) jei yra pagrystu abejoniu del nuobaudos - argumentuok
4) taisykles sukurtos ne vien luzeriams
P.S. man lengva sitaip sneketi, nes turbut didesnes nei 150Lt baudos per 12 metu neteko gauti

P.S.S. kavailysciu as irgi esu pridares, ir tikiuosi, jog isvadas padariau

Parašyta 2004 gegužės 20 - 17:25
Viskas tchia sueina. Mentai pagavo su + 20 tas yra bauda nuo 50 iki 150Lt ir nezhiurejo kas ten ant stiklo priklijuota. 50Lt sakau ish akies, nes ko gero butu ir 20Lt pakake. Paskui, kai ji pradejo "ishsikalineti" pradejo ir jie papildomu priekabiu ieshkoti ir dydeliam ju dzhiaugsmui rado ant stiklo "70". Pagal taisykles, net jei ir turi stazha, vistiek turi vazhiuoti tik "70", jei tokis zhenklas pas tave uzhklijuotas.Kažkas čia tau nesueina...
Tai 50 ar 750?
© J. Erlickas
Svečias_AGV_*
Parašyta 2004 gegužės 20 - 17:30

Svečias_DerClown_*
Parašyta 2004 gegužės 20 - 17:39
Esate POLICINYKAS ?Varnas- varnui ,akies nekerta
.

Parašyta 2004 gegužės 20 - 17:49
taip jis mentas ir dabar visų kyšininkų numerius užsirašinėjaEsate POLICINYKAS ?

Parašyta 2004 gegužės 20 - 17:54
Shit kaipViskas tchia sueina. <...>

Esu ir aš vieną kartą per panašų išsip**inėjimą gavęs visą baudą, bet vistiek į kišenę neduodu. Tik daugiau stengiuos neišsip**inėt

O šiaip pastebėjau, kad kai nenoriu mokėt baudų - geriausiai padeda važinėjimas nepažeidinėjant. Rekomendyrt! ;)
Svečias_kzinas_*
Parašyta 2004 gegužės 20 - 18:18
taip taip su 205 mi16 ir vazineti kaip pensinykui ? hm arba cia kazka ne taip sakote arba ne tokia masina suskontravai, reikeju nu dyzeli koki konstruoptisShit kaip
Esu ir aš vieną kartą per panašų išsip**inėjimą gavęs visą baudą, bet vistiek į kišenę neduodu. Tik daugiau stengiuos neišsip**inėt
O šiaip pastebėjau, kad kai nenoriu mokėt baudų - geriausiai padeda važinėjimas nepažeidinėjant. Rekomendyrt! ;)
Parašyta 2004 gegužės 20 - 18:23

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Svečias_kzinas_*
Parašyta 2004 gegužės 20 - 18:50
nu tai niex nesako ale tik nereikia kad cia visi "pasimoke" "kulturnai vazineja", bet vis kartais paspaudzia, na bent kulturos ribose 10 km/h virsija, ir zmones juk esame - klaidas darome, bent retkarciais (svenciu proga), ten kur per linija pervaziuoti ar kai nesimato aplink mentu ir per plyta- so niex nepadraustsJeigu nori mokėt pinigus, tam mašinos net nereikia. Prieini, duodi snukin ir tada ne tik kad baudą sumokėsi...
/me pagauts buvo 2 kartus - 1 karta be teisiu (as ju dar ir neturejau), issisukau pigiai nu ten pazystami biski padejo, grese nuo 300 iki 500; kita karta kai nusukau saltoniskiu sankryzoje i kaire (tik vazineti buvo pradejas) o ten sukti galima nuo 19.00, o buvo 18.53 bet paleido bo reikalu per daug turejo, nors 1 buvo pasiryzes "nugrezti" vis koki lituka
Svečias_Pou_*
Parašyta 2004 gegužės 21 - 17:01

Parašyta 2004 gegužės 21 - 17:58
© J. Erlickas
Svečias_Merunas_*
Parašyta 2004 gegužės 24 - 13:27

Svečias_Justis_*
Parašyta 2004 gegužės 31 - 13:06

Svečias_Vaidis_*
Parašyta 2004 rugsėjo 21 - 21:23

Parašyta 2004 rugsėjo 22 - 02:15
taip taip su 205 mi16 ir vazineti kaip pensinykui ? hm arba cia kazka ne taip sakote arba ne tokia masina suskontravai, reikeju nu dyzeli koki konstruoptisShit kaip

Svečias_Merunas_*
Parašyta 2004 rugsėjo 22 - 14:27

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0