Manau aklu cia nera,paskutinis postas remapping isduoda teisybe kas dileris programu
Kas perpardavinetojas ir pan.. 
Klausyk, gerbiamasis: as tau dar karta kartoju, kad smeizdamas kitus tikslo nepasieksi. Be kita ko, uz smeizta yra numatyta atsakomybe viena ar kita forma - ta irgi turetum zinoti.
Del dileriu, perpardavinetoju ir teisybes, kurios amzinai ieskai: intelekto paliestas ir mokantis skaityti zmogus mato mano aprasyme, kas man daro programas. Taip pat Vimotos svetaineje aiskiai nurodyta, kas kur ir kieno atstovai.
Dabar dar vienas dalykas: kadangi mum konkurentas nesi ir tikrai nebusi, patarsiu nuosirdziai: KWP ir kitoks piratinis velnias tau viena diena nes kapeika i kisenaite, kita diena, supjoves MPC naujesniam kokiam Bosche, noresi su tuo paciu kabeliuku pasikarti

Antras niuansas: NEI VIENO save gerbiancio tiuninguotojo, ypac uzsienyje, nepaklausi patarimo ir nesidalinsi informacija, jei paaiskes, kad naudoji piratine iranga - o be vakarieciu support'o tu paprasciausiai uzsilenksi, arba liksi pradinuko burnotojo lygyje, amzinai lojancio ant kitu, kurie savo darba myli ir nebijo i ji investuot nezinia kada atsipirksianciu pinigu. Kitaip sakant, taupyk 5-8 tukst. euru pradziai (be patalpu, stendu ir metiniu atnaujinimu), mokymuisi, o nesauk apie tai, kur neturi zalio supratimo.
Zinok, man atsibodo su tavimi cia pilstyt is tuscio i kiaura - tu man nerasei nei vienu privaciu budu, taigi galutinai isitikinau, koks tavo zinuciu tikslas. Nieko asmenisko, taciau buk tikras, jog anksciau ar veliau tokie piktybiski dalykai atsisuka bumerangu.