Jump to content

Varklio galios didinimas-cipavimas

• Please log in to reply
778 replies to this topic

#141 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • posts 2,114
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Posted 2008 July 08 - 09:28

Ramus, issakysiu grynai asmenine nuomone, man daznai vazineti tenka i ivairias ES salis, ir atstumai tikrai tolimi, cypavimas man yra nekart galbut isgelbejes gyvybe Lenkijos keliuose manevruojant tarp furu ir panasiai, nes paspaudus akseleratoriu tikrai pajauciu trauka ir savotiskai sauguma, kai zinau kad manevruojant visada yra galios rezervo, nesakau kad vazineju dugnais. Kas liecia duminguma tai as jo nepastebejau nes FAP stovi, kai ji kazkada isoperuos tada zinosiu:) Beto vazinejat man per metus susivinioja mazdaug 100 000 km, taip kad tie 800 labai greit atsiperka.

chipas gyvybe ishgelbejo? :D nu tai mes lavonai......potencialus :D
  • 0

#142 Stebetojas

Stebetojas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 146
  • Automobilis:Peugeot 607, 2005 m., HDI - 2,2, 98 Kw.

Posted 2008 July 08 - 09:40

As issakiau savo nuomone, ir tai ka buvau patyres ir kiek man buvo padejes galios rezervas. Taip kad nereikia isdidziai sakyti zodi MES, nes kekvienas kalba uz save ponuli:)
  • 0

#143 Ramus

Ramus
  • Senbuviai
  • posts 2,577
  • Automobilis:Peugeot

Posted 2008 July 08 - 09:40

Ramus, issakysiu grynai asmenine nuomone, man daznai vazineti tenka i ivairias ES salis, ir atstumai tikrai tolimi, cypavimas man yra nekart galbut isgelbejes gyvybe Lenkijos keliuose manevruojant tarp furu ir panasiai, nes paspaudus akseleratoriu tikrai pajauciu trauka ir savotiskai sauguma, kai zinau kad manevruojant visada yra galios rezervo, nesakau kad vazineju dugnais. Kas liecia duminguma tai as jo nepastebejau nes FAP stovi, kai ji kazkada isoperuos tada zinosiu:) Beto vazinejat man per metus susivinioja mazdaug 100 000 km, taip kad tie 800 labai greit atsiperka.

Uzlausk 3000-4500rpm pamatysi dumeli ;)
  • 0

Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas  ne remontas

#144 Stebetojas

Stebetojas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 146

Posted 2008 July 08 - 09:42

TDI varikliukui gerokai uzlauzus tai net pro galini langa matydavosi dumelis:) Na o su HDI vaziuojant uzlauzus akseleratoriu dumelio nemaciau:)
  • 0

#145 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • posts 2,114
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Posted 2008 July 08 - 17:02

po truputi pradek dometis kaip kuro sistema susitvarkyt, pasitikrink ant diagnostinio stendo.
  • 0

#146 Svečias_palee_*

Svečias_palee_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 08 - 17:05

Manau aklu cia nera,paskutinis postas remapping isduoda teisybe kas dileris programu :D Kas perpardavinetojas ir pan.. :D

a tau kas rura drasko is ko perka is ko daro? pavydas lietuviskas uzejo. ar pavydas kad paciam neiseina panasaus pasidaryti :D
  • 0

#147 Svečias_kazinak_*

Svečias_kazinak_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 08 - 17:06

Iš mano 1.6 Hdi gamykloje išspausta 81 kW. Gerai užlaužus per galinį stiklą irgi matosi dūminimas. Tai turbūt dėl didelės galios iš mažos kubatūros.

nu tu cia ir skelei,per didele galia,
o temos autoriui pasakysiu tik tiek,jei gali sau leisti cipuoti-pirmyn,nesu girdejas kad kas verktu del to kad masina geriau vaziuoja,
as ir mastau pirkti dyzeli ,ne del ekonomijos,o del to kad salyginai pigiai priauginami arkliai,
  • 0

#148 remapping

remapping
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 46
  • Automobilis:Audi A4 B8 3.0TDI Q, VW Scirocco 2.0TDI, Smart 0.6T

Posted 2008 July 08 - 17:29

Manau aklu cia nera,paskutinis postas remapping isduoda teisybe kas dileris programu :D Kas perpardavinetojas ir pan.. :D

Klausyk, gerbiamasis: as tau dar karta kartoju, kad smeizdamas kitus tikslo nepasieksi. Be kita ko, uz smeizta yra numatyta atsakomybe viena ar kita forma - ta irgi turetum zinoti.

Del dileriu, perpardavinetoju ir teisybes, kurios amzinai ieskai: intelekto paliestas ir mokantis skaityti zmogus mato mano aprasyme, kas man daro programas. Taip pat Vimotos svetaineje aiskiai nurodyta, kas kur ir kieno atstovai.
Dabar dar vienas dalykas: kadangi mum konkurentas nesi ir tikrai nebusi, patarsiu nuosirdziai: KWP ir kitoks piratinis velnias tau viena diena nes kapeika i kisenaite, kita diena, supjoves MPC naujesniam kokiam Bosche, noresi su tuo paciu kabeliuku pasikarti :)
Antras niuansas: NEI VIENO save gerbiancio tiuninguotojo, ypac uzsienyje, nepaklausi patarimo ir nesidalinsi informacija, jei paaiskes, kad naudoji piratine iranga - o be vakarieciu support'o tu paprasciausiai uzsilenksi, arba liksi pradinuko burnotojo lygyje, amzinai lojancio ant kitu, kurie savo darba myli ir nebijo i ji investuot nezinia kada atsipirksianciu pinigu. Kitaip sakant, taupyk 5-8 tukst. euru pradziai (be patalpu, stendu ir metiniu atnaujinimu), mokymuisi, o nesauk apie tai, kur neturi zalio supratimo.
Zinok, man atsibodo su tavimi cia pilstyt is tuscio i kiaura - tu man nerasei nei vienu privaciu budu, taigi galutinai isitikinau, koks tavo zinuciu tikslas. Nieko asmenisko, taciau buk tikras, jog anksciau ar veliau tokie piktybiski dalykai atsisuka bumerangu.
  • 0
Galingas.lt chip tuning:
- kompiuterinis variklių tobulinimas
- ribotuvų korekcija
- DPF/FAP filtrų pilnas programinis išjungimas

Automobiliams, sunkvežimiams, žemės ūkio technikai.
www.galingas.lt

#149 Svečias_palee_*

Svečias_palee_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 08 - 17:41

remapping neimk i galva taip, Lietuviskas pavydas ji uzgriaus ^_^
  • 0

#150 fishmanas

fishmanas
  • Senbuviai
  • posts 91
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:Peugeot406 2,2 HDi 16v universal

Posted 2008 July 08 - 19:51

Klausyk, gerbiamasis: as tau dar karta kartoju, kad smeizdamas kitus tikslo nepasieksi. Be kita ko, uz smeizta yra numatyta atsakomybe viena ar kita forma - ta irgi turetum zinoti.

Del dileriu, perpardavinetoju ir teisybes, kurios amzinai ieskai: intelekto paliestas ir mokantis skaityti zmogus mato mano aprasyme, kas man daro programas. Taip pat Vimotos svetaineje aiskiai nurodyta, kas kur ir kieno atstovai.
Dabar dar vienas dalykas: kadangi mum konkurentas nesi ir tikrai nebusi, patarsiu nuosirdziai: KWP ir kitoks piratinis velnias tau viena diena nes kapeika i kisenaite, kita diena, supjoves MPC naujesniam kokiam Bosche, noresi su tuo paciu kabeliuku pasikarti :)
Antras niuansas: NEI VIENO save gerbiancio tiuninguotojo, ypac uzsienyje, nepaklausi patarimo ir nesidalinsi informacija, jei paaiskes, kad naudoji piratine iranga - o be vakarieciu support'o tu paprasciausiai uzsilenksi, arba liksi pradinuko burnotojo lygyje, amzinai lojancio ant kitu, kurie savo darba myli ir nebijo i ji investuot nezinia kada atsipirksianciu pinigu. Kitaip sakant, taupyk 5-8 tukst. euru pradziai (be patalpu, stendu ir metiniu atnaujinimu), mokymuisi, o nesauk apie tai, kur neturi zalio supratimo.
Zinok, man atsibodo su tavimi cia pilstyt is tuscio i kiaura - tu man nerasei nei vienu privaciu budu, taigi galutinai isitikinau, koks tavo zinuciu tikslas. Nieko asmenisko, taciau buk tikras, jog anksciau ar veliau tokie piktybiski dalykai atsisuka bumerangu.

To remapping.Noriu paklaust is 2,2 HDi 98KW po cipavimo kiek butu KW?
  • 0

#151 remapping

remapping
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 46

Posted 2008 July 08 - 23:38

To remapping.Noriu paklaust is 2,2 HDi 98KW po cipavimo kiek butu KW?

Del to 2.2 Hdi - nuomoniu milijonas, bet kaip ne kaip - vienas populiaresniu prancuzu varikliu. Apie galinguma ir pokycius - http://www.galingas....geot#Peugeot620 , vis gi sitiek laiko sudeta i lenteliu pildymus ir skaiciavimus :)
  • 0
Galingas.lt chip tuning:
- ribotuvų korekcija

www.galingas.lt

#152 remapping

remapping
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 46

Posted 2008 July 08 - 23:42

Nieks cia niekam nepavydi,yra kitu saugiu budu nulauzt naujus kompus ;) Siek tiek vimotos pamastimas apie peugeot http://www.vimota.lt...opic.php?t=1097

Taip, galima dar pas oficialu atstova :D Arba paprasyt pas draugus rusus uz 110$ stebuklingos programos, kad su KWP procesorini kompa perrasyt iseitu :D Saugiai :D :D Girdejau Vaz ir Gaz atitinka protokolai :P
  • 0
Galingas.lt chip tuning:
- ribotuvų korekcija

www.galingas.lt

#153 remapping

remapping
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 46

Posted 2008 July 09 - 08:39

Gavau privacia zinute, kad laikas baigti sita kvaila posta. Prisiimu atsakomybe - tiesiog nemoku pasyviai reaguot i smeizta. As pass.
  • 0
Galingas.lt chip tuning:
- ribotuvų korekcija

www.galingas.lt

#154 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • posts 622
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Posted 2008 July 09 - 09:04

As trinu savo postus :D

tai gal baigsi viena karta foruma terst. :mad:
nedaiena i galva, kad puse postu jau istrinta??
gal jau laikas butu apsiramint?
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#155 Stebetojas

Stebetojas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 146

Posted 2008 July 09 - 09:13

Pritariu tautieciams, cia forumas skirtas nuomone isreiksti, pasidalinti ispudziais, patirtimi ir pan.., o ne smeistui ir pavydui.
  • 0

#156 Dziao

Dziao
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 375
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:Honda prelude 2.0 16v

Posted 2008 July 09 - 10:15

Gavau privacia zinute, kad laikas baigti sita kvaila posta. Prisiimu atsakomybe - tiesiog nemoku pasyviai reaguot i smeizta. As pass.

Prasideda, o tema visai idomi buvo,
taip kad tesk ka pradejai, ir maziau reaguok, juk cia internetas taip kad ir nuomoniu sulauki visokiu,
tam turi jau is anksto buti nusiteikes.
O siaip labai tinka patarle sunys loja karavanas eina, taip kad
maziau imk i galva :)

p.s. respects uz tavo darbus ir domejimasi !

Edited by Dziao, 2008 July 09 - 10:16.

• 0
Kai visi koziriai tavo rankose - gyvenimas pasiūlo žaisti šachmatais..

Honde prelude 2.0 16v 98kw ===Klaipeda===

#157 remapping

remapping
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 46

Posted 2008 July 09 - 12:31

Prasideda, o tema visai idomi buvo,
taip kad tesk ka pradejai, ir maziau reaguok, juk cia internetas taip kad ir nuomoniu sulauki visokiu,
tam turi jau is anksto buti nusiteikes.
O siaip labai tinka patarle sunys loja karavanas eina, taip kad
maziau imk i galva :)

p.s. respects uz tavo darbus ir domejimasi !

Nu as toks esu - pradejau, uzbaigsiu reikala iki galo. O jei neteisus - prisipazinsiu ir pasiklausysiu ka protingesnis sako. Aciu uz linkejimus. Viskas, nieko nezinau, vaziuoju prie juros :)
  • 0
Galingas.lt chip tuning:
- ribotuvų korekcija

www.galingas.lt

#158 kebabas

kebabas
  • Senbuviai
  • posts 487
  • Vieta:klaipeda
  • Automobilis:peugeot 406hdi

Posted 2008 July 21 - 08:04

nu as jau 50.000 pramyniau ir viskas ciki :) jokiu bedu
  • 0

#159 Stebetojas

Stebetojas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 146

Posted 2008 July 21 - 23:18

Testamas tema su 2,2 HDI cypintu pralekiau ~20 000 km, pries savaite buvau profilaktiskai diagnostika atlikti pas oficialus, reziume: viskas OK. Pradzioje temos LAISVIS minejo, kad programiskai uzcipavus varikli ir pravaziavus virs 60 000 km bus problemos, taigi galiu pareiksti drasiai (kolkas nezinau kaip su HDI varikliais) taciau pries savo 607 surejau TDI uzcipinta VIMOTOJE, kuris siai dienai cypintas prabego virs 120 000, bendras ptabegimas 340 000 km, ir is jo buvo spaudziamos visos sunkos (cia aisku PL ir D keliuose, atlikus pilna variklio diagnostika meistrai pasake kad be variklio remonto laiku priziuredamas tepalus, filtrus ir t.t... kaip minimum dar tiek pat pravaziuosiu). Reziume, tarkim ~600 000 tarkim cypuotu varikliu tiek prabegti tai ir maisna 100 kart nusibos:) o variklio vis nepavyks uzdrosti, aisku saikingumo ribose:) Taigi cipuoju nepirma savo automobili ir kiek ju ateityje betureciau, cypuociau visus.
  • 0

#160 archia

archia
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 53
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 406 Break, 2,0 HDI, 66 Kw, 2001 m.

Posted 2008 July 22 - 07:04

Remapping, kažkoks apynys atsirado Biržuose, kur neva tai kažką panašaus daro kaip ir tu. Ar čia oficialus tavo atstovas?
Antras klausimas to Remapping:
Kaip iš tiesų yra su tom kuro sanaudom? Mažiau ten kiek nors ar nifiga?

Birzuose atsirado Vimotos atstovas (Aidas) - kiek kalbejau tikrai dede su smegenimis ;) Programos daromos tos pacios galvos, tik jei nori programuotis, palauk kol atvaziuos iranga nauja - jau uzsakyta jam :) cia savaites dvi manau uzims.

Ne, Biržuose pas tą Aidą tai net nežadu čipuotis, pirma man visai ne pakeliui, aš jam skambinau ir gal būčiau daręs jei būtų pigiau žymiai, bet dabar tik 100 lt skirtumas nuo Vimotos. Antra, gal jis ir su smegenimis, bet telefonu bendrauja jau taip valdiškai, nu taip visai valdiškai tarsi norėdamas atstumti, o ne pritraukti klientą :D Žodį turi tiesiog lupti iš jo, nesuprantu aš tokio stiliaus - žmogus lygtai daro savo bizniuką, bet pašnekėjus, ne tik kad nesinori pas jį važiuoti, bet atvirkščiai...tikras apynys pasirodė :rolleyes:
  • 0
Peugeot 406 Break, 2001 m., 2,0 HDI, 66 kw

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users