Variklis gęsta bevažiuojant.
Parašyta 2012 kovo 01 - 22:16
Parašyta 2012 kovo 01 - 22:18
Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.
Parašyta 2012 kovo 02 - 10:58
Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.
Parašyta 2012 kovo 02 - 15:23
Parašyta 2012 kovo 02 - 15:26
gali buti ir tas ir anas, jungiant kompa pamatysi ;)Sveiki. Iškilo toks klausimas ar kartais ir man neiškilo tokia pat problema kad važuojant užgesta variklis, kol šaltas tol viskas gerai, kai tik pašyla taip ir gesta. Kadangi nesenei isigijau auto ir užpyliau DK(dazytao kuro) tai ar galėtu man nuo to kišti slėgio reguliatoriu? Nes kol šaltas variklis tol vazuoja ir kurias be priekaištu, kai tik pašyla variklis staiga užgesta, pastovi puse min ir vėl gali važuoti nespauzdamas gazo stipriai.
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2012 kovo 02 - 15:37
Parašyta 2012 kovo 02 - 16:19
Šį pranešimą redagavo Forseti: 2012 kovo 02 - 16:24
Parašyta 2012 kovo 02 - 16:36
Ash jug tau sakiau kad pirma su slegio reguliatoriumi isisprestumeiNa, pasikeičiau tą daviklį, pirkau iš žmogaus. Bet kaip nesikuria taip nesikuria. Ar ir neturi taip iškart brukšt ir kurtis? Ar dar gali turėt įtakos ir slėgio reguliatorius? O gal jau ir naują temą kurt reik, nes kažkaip nutolom nuo gęsimo bevažiuojant, nes dabar jau ir nebesikuria. :s
Tada tik davikli zhiurekis
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2012 kovo 02 - 16:46
Parašyta 2012 kovo 02 - 16:48
tai pa stave gal ora gaudo, baka atsisuka kamshti kur po sedyne yra, isitrauk siurbliuka, gal paemimas nupuvesnepykit ua kvaila klausima: tas kuro slegio reguliatorius paprasta zvaigzdute atsisuka, ar reikalingas "spec" raktas?
to Forseti: o pas tave siurblio garsas bake kur stovi nepasikeite? Maniskis pradejo burgzti kaip traktorius....
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2012 kovo 02 - 16:52
Aaa, aš galvojau neužkūrimas dėl to daviklio. Okay, susitvarkysiu dar ir reguliatorių.Ash jug tau sakiau kad pirma su slegio reguliatoriumi isisprestumei
Parašyta 2012 kovo 03 - 10:27
nera ten kam nuputi-plastikas vientai pa stave gal ora gaudo, baka atsisuka kamshti kur po sedyne yra, isitrauk siurbliuka, gal paemimas nupuvesnepykit ua kvaila klausima: tas kuro slegio reguliatorius paprasta zvaigzdute atsisuka, ar reikalingas "spec" raktas?
to Forseti: o pas tave siurblio garsas bake kur stovi nepasikeite? Maniskis pradejo burgzti kaip traktorius....
Parašyta 2012 kovo 03 - 10:41
Burzgia ir pas mane. Bet jis burzgia nuo pirkimo. Tai beveik 7 mėnesiu atvažinėjau..nepykit ua kvaila klausima: tas kuro slegio reguliatorius paprasta zvaigzdute atsisuka, ar reikalingas "spec" raktas?
Parašyta 2012 kovo 03 - 11:02
Aaa, aš galvojau neužkūrimas dėl to daviklio. Okay, susitvarkysiu dar ir reguliatorių.Ash jug tau sakiau kad pirma su slegio reguliatoriumi isisprestumei
ir pas tave duzgia siurbliukas o ne burzgia
Šį pranešimą redagavo kokonas: 2012 kovo 03 - 11:02
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2012 kovo 03 - 12:14
Ką ten bandžiau jį ardyt, tai ką žinau. Prie vieno varžto šiaip ne taip dasikasiau, bet ten užveržta kaip už 9 gyvenimus. Viena kartą nuslydo raktas, tai pasidrožė varžtas.. Baisu antrą kartą, kad taip nebūtų, po to xaną bus. :s
ir pas tave duzgia siurbliukas o ne burzgia
Tiesa, buvau dar nuėmęs padavimo šlangutę. Tai purškia dyzelį kaip turi būt. Tai nžn. Turbūt čia ne prie ko, bet vistiek.
Šį pranešimą redagavo Forseti: 2012 kovo 03 - 12:15
Parašyta 2012 kovo 04 - 10:41
Parašyta 2012 kovo 04 - 12:59
duoti zmogaus kontaktus vilniuje kuris uzsiema visuo tuo ir gerai viska ismano bet vistiek jus klausiat kur tai daroo kur ant Vln ultragarsu praplauti?
2000m. Peugeot 406 2.0hdi
2005m. Skoda octavia combi 2.0tdi
2004m. Mercedes benz e 270 cdi
Parašyta 2012 kovo 05 - 20:10
Parašyta 2012 kovo 05 - 20:44
Būtų visai gerai jeigu profilyje dar ir variklio galią nurodytumei.Aš biški ir į temą ir ne į temą. Noriu nusipirkti slėgio reguliatorių. Pirkti noriu padėvėtą. Dabar iškilo klausimas. Kažkur skaičiau, kad reik imti pagal variklio numerį? Ar tai tiesa, ar nelabai? Nes tada jaučiu padėvėto nelabai išeitų gaut? :? Prašau, nuraminkit mane.
Parašyta 2012 kovo 05 - 20:45
2.0HDI 81kW.Būtų visai gerai jeigu profilyje dar ir variklio galią nurodytumei.
Šį pranešimą redagavo Forseti: 2012 kovo 05 - 20:45
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0