koks tai voztuvas ?
Parašyta 2012 gegužės 25 - 14:49
Parašyta 2012 gegužės 25 - 15:18
ji stovi tikrai ne iskart po oro filtro .pati sklende sukasi ant isiurbimo kolektoriaus .be to jai ji stovėtu is kart po oro filtro nebutu tepalo.Joks cia ne egr. Sitas voztuvas stovi uz oro paemimo filtro ir vadinamas vakuumine gesinimo sklende.
Sveiki !
Man idomu kaip vadinasi šis vožtuvas ir kokia jo paskirtis.Į jį ieina viena slangutė (pagal mane ta voztuvėly darinėja vaakumas ) buvau jį nuemės nes per jy leidzia kaskiek tepalo. Be to trauka 1-2 begiais labai vangi. Kaip suprantu tepalas eina is turbinos ? ! O gal jau turbina link galo eina ?
Iš anksto dėkoju.
O tema uzvedziau dėl to kad man ydomu kaip vadinasi si sklende ir kokia jos funkcija (nes per ja lasa tepalas .varo is turbinos)
Šį pranešimą redagavo Me gusta: 2012 gegužės 25 - 15:23
Parašyta 2012 gegužės 25 - 15:38
cia yra oro sklende dozatorius ,atidarantis is interkulerio oro paemima,o per ji tepalas lasa ne tau vienam,,lasa siek tiek ir pas mane,,tepalas ten patenka nebutinai is turbinos,,mano atveju tepalas patenka is varyklio alsuoklio,tiesiog turbina ora paimdama pasiurbia ir is alsuoklio tepaliukoji stovi tikrai ne iskart po oro filtro .pati sklende sukasi ant isiurbimo kolektoriaus .be to jai ji stovėtu is kart po oro filtro nebutu tepalo.
Joks cia ne egr. Sitas voztuvas stovi uz oro paemimo filtro ir vadinamas vakuumine gesinimo sklende.
Sveiki !
Man idomu kaip vadinasi šis vožtuvas ir kokia jo paskirtis.Į jį ieina viena slangutė (pagal mane ta voztuvėly darinėja vaakumas ) buvau jį nuemės nes per jy leidzia kaskiek tepalo. Be to trauka 1-2 begiais labai vangi. Kaip suprantu tepalas eina is turbinos ? ! O gal jau turbina link galo eina ?
Iš anksto dėkoju.
O tema uzvedziau dėl to kad man ydomu kaip vadinasi si sklende ir kokia jos funkcija (nes per ja lasa tepalas .varo is turbinos)
Šį pranešimą redagavo ARMONDS: 2012 gegužės 25 - 15:42
Parašyta 2012 gegužės 25 - 15:45
va siame pavaiksle tas kairiau ziurint metalinis grybas ,,tai erg voztuvasDėl tos žarnelės aš nesu garantuotas kad tai būtent vaakumas sklende darinėja .Na, man keista kad jis su vakuumine zarnele.
Siaip jis ismetimas is kolektoriaus dujas, kisa atgal i paemimo kolektoriu jei mato daug nesudegusiu degalu. Zodziu kisa is siknos visa suda atgal i burna, kad neduok, Dieve, nebutu nesudeginto kuro ir neterstum gamtos.
Jei tik cia EGR aisku. Nes jis toks keistokas sakyciau. Nuo ko jis nuimtas?
jis nuimtas nuo isiurbimo kolektoriaus o ta slangelė nueina į viena is triju reguliatoriu (nuotraukoje yra du pas mane trys )
Parašyta 2012 gegužės 25 - 15:47
A na tuomet nieko labai blogo kad ten ir palasa siektiek to tepaliokocia yra oro sklende dozatorius ,atidarantis is interkulerio oro paemima,o per ji tepalas lasa ne tau vienam,,lasa siek tiek ir pas mane,,tepalas ten patenka nebutinai is turbinos,,mano atveju tepalas patenka is varyklio alsuoklio,tiesiog turbina ora paimdama pasiurbia ir is alsuoklio tepaliuko.
Ar gali but sumazėjus trauka 1-2 bėgiais dėl to kad nepilnai atsidaro ar usidaro sis voztuvas ?
Parašyta 2012 gegužės 25 - 15:50
gali sumazeti,,o tu tikrinai ar nekiaura ta membranaA na tuomet nieko labai blogo kad ten ir palasa siektiek to tepalioko
cia yra oro sklende dozatorius ,atidarantis is interkulerio oro paemima,o per ji tepalas lasa ne tau vienam,,lasa siek tiek ir pas mane,,tepalas ten patenka nebutinai is turbinos,,mano atveju tepalas patenka is varyklio alsuoklio,tiesiog turbina ora paimdama pasiurbia ir is alsuoklio tepaliuko.
Ar gali but sumazėjus trauka 1-2 bėgiais dėl to kad nepilnai atsidaro ar usidaro sis voztuvas ?
Parašyta 2012 gegužės 25 - 15:57
Parašyta 2012 gegužės 25 - 16:29
taip supratai gerai,reiskia vakuma laiko,,bet va ar iki jo ateina vaakumas tai reikejo uzvesti varykli kai buvai isardes ir butum mates kaip ji darinejasi,,be to,jie turetu buti pas tave du tokie,,ten kazkur priepat zemiau turetu buti dar vienas toks dozatoriusmambrana ? hmm, tai jai gerai suprantu tai mano oro sklendė laiko vaakuma (patikrinau rankom uzdares sklende ir uzkises pirstu va vamzdely kur ateina vaakumas , tai sklendė liko stovėti toje padėtyje kur buvau uzfksaves ,atsitraukus pirsta sklende nusileido i pradine padėty -sklendė atlieka savo funkcija )
bet va napatikrinau ar isvis ateina vaakumas i ta sklende ir ar ja darineja
Parašyta 2012 gegužės 25 - 16:52
Parašyta 2012 gegužės 25 - 17:29
va jai suprasi cia nera sunumeruota yra viena ir zemiau antra ta sklende http://www.auto-part...k7f/stRVE_oa5o=jo reikejo paziuret bet tai ten 5 min darbo ir sklende nuimta reikes savaitgaly butinai paziuret kaip ji darinejasi
o dėl kitos sklendės tai net neatkreipiau demesio reikes paziureti kur ta kita randasi (jai isvis ji yra )
Parašyta 2012 gegužės 25 - 18:05
Parašyta 2012 gegužės 27 - 13:18
gal kas zinot kas cia? ir kodel raudonam pazymetas neleidzia tepalo, o kitas "iskoseja" tepala? (nuotraukoje jis jau pavalytas nuo jo, bet matosi kad nesveikuoja)
aciu is anksto uz ats
Šį pranešimą redagavo VidasM: 2012 gegužės 27 - 13:19
Parašyta 2012 gegužės 27 - 15:05
va cia 15, 16 nr tavo detale http://www.auto-part...DhOWgOzwGQbsQ==
Parašyta 2012 gegužės 27 - 21:35
daug tepalo plaleidzia ? (kaip vizualiai matosi ?)PAVEIKLSIUKAS
gal kas zinot kas cia? ir kodel raudonam pazymetas neleidzia tepalo, o kitas "iskoseja" tepala?
Parašyta 2012 gegužės 28 - 07:35
nelabai daug, nuotraukoje matosi nuvalytas, bet pastoviai buna toks "apkosetas"..daug tepalo plaleidzia ? (kaip vizualiai matosi ?)PAVEIKLSIUKAS
gal kas zinot kas cia? ir kodel raudonam pazymetas neleidzia tepalo, o kitas "iskoseja" tepala?
Parašyta 2012 gegužės 28 - 15:05
Pas mane irgi leidzia kaskiek bet kaip kaip supratau tai cia ne vien pas tave ar mane lasa tas tepalas , opel ,renault forumuose irgi tas patsnelabai daug, nuotraukoje matosi nuvalytas, bet pastoviai buna toks "apkosetas"..
daug tepalo plaleidzia ? (kaip vizualiai matosi ?)PAVEIKLSIUKAS
turint pinigu +laiko ir noro galima susitvarkyt viska bet kadangi tai nėra ''givybes ar mirties,, reikalas as paliksiu taip kaip ira .masinos jau juk nebera naujos
Parašyta 2012 gegužės 28 - 16:49
Parašyta 2012 gegužės 29 - 15:49
Parašyta 2012 birželio 03 - 13:49
Šį pranešimą redagavo Me gusta: 2012 birželio 03 - 14:27
Parašyta 2012 birželio 04 - 15:25
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0