Edited by Marcin, 2012 November 06 - 22:32.
Nerimtas servisas. Atsargiai!
Posted 2012 November 06 - 22:29
Posted 2012 November 06 - 22:50
Edited by Silogizmo, 2012 November 06 - 22:50.
Peugeot 605 2.5dt dalimis
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.
BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena
Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis
Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632
Posted 2012 November 07 - 11:01
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Posted 2012 November 07 - 12:44
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Posted 2012 November 07 - 13:00
Sutinku,jog tai tik "meno" kūrinys nuotaikai prasklaidyti forumo gimtadienio proga. Ir daugiau nieko...Cia nepamokanti istorija, o saves parodymas ant kiek galvotas yra cia nieko nekaltinciau tik save, kad taip ivyko, tipo anksciau draugai negalejo atvaziuot, kad nuvest padanga ir sutvarkyt, o reikejo vaziuot su tuscia padanga iki kito serviso
Tai ar asmuo taps aplinkybių įkaitu priklauso tik nuo pačio asmens. Svarbu net tai ką sapnavai tą rytą...
Posted 2012 November 07 - 13:34
Bet, galėčiau garantuoti, kad bent vienas žmogus perskaitęs tai atkreips dėmesį į tai, ar prisukti varžtai.
Bent vienas žmogus pasižiūrės, ar turi įrankius, reikalingus rato keitimui, ir, bent vienas žmogutis patikrins, ar vežiojasi mašinoje atsarginį ratą, kurį esant reikalui būtų galima panaudoti ir tikiuosi, kad pamatę padangoje tam tikrą nemažą akmenuką ar strypą, žmonės jo neištrauks, jeigu planuoja toliau važiuoti su ta padanga.
Čia ir yra pagrindinė šito viso teksto dalis - kad kitiems žmonėms netyčia neatsitiktų taip, kaip atsitiko man, nes skirtingose situacijose skirtingi žmonės skirtingai mąsto.
Dar viena pamoka - nuo šiol visada patikrinsiu va tokius, atrodo nereikšmingus dalykus. Kadangi jeigu ratas Švitrigailos gatvėje būtų nukritęs su pripūsta padanga ir ŽYMIAI didesniu greičiu - visai įmanomas dalykas, kad neįrodyčiau, kad toks ar anoks žmogelis neprisuko man rato ir dėl to kaltas jis.
Prie to paties, šita istorija parodo, kad kad ir kaip viskas gali atrodyti sumautai, greičiausiai tai baigsis gerai.
Dar prie to paties: gavau dar vieną pamoką - pasiskambinta į detalių laužyną: priešrestailo galinė stebulė, kurią kažkada reikės pakeisti, kad nepasikartotų panaši situacija, kainuoja 40lt. Investavus tuos 40lt reikiamu laiku ir tinkamu momentu, galbūt būčiau sutaupęs visą dieną ;) Tai va, jeigu kam nors prireiktų: 867964120 (prie Audėjo baldų centro).
Ačiū tiems, kurie paskaito šią istoriją galbūt su šypsena lūpose. Tiesiog aprašiau tą dieną, kokia ji buvo man ir peugeot. Ruduo - niūrus metas - reikia gi ir nusišypsoti dažniau, kai viskas baigiasi gerai
Edited by Silogizmo, 2012 November 07 - 13:39.
Posted 2012 November 07 - 14:07
Kurie varžtai ?Na, anksčiau draugai atvažiuoti negalėjo, nes kartais žmonėms, kurie miega, reikia prisi skambinti.. Bet, suaugę žmonės esam, ir mums laikas yra tikrai brangus. Ypač, kai tikrai skubam ir kas nors sutrukdo daryti tai, ką suplanavom. Juk žinomas jausmas? O kartais yra geriau pagalbos kreiptis būtent į draugus, negu šiaip pažįstamus. Mano atveju jau parašiau, kad dalis kaltės šioje situacijoje yra būtent mano dėl elementaraus šitokios situacijos nenumatymo ir pasitikėjimo žmonėmis.
Bet, galėčiau garantuoti, kad bent vienas žmogus perskaitęs tai atkreips dėmesį į tai, ar prisukti varžtai.
Bent vienas žmogus pasižiūrės, ar turi įrankius, reikalingus rato keitimui, ir, bent vienas žmogutis patikrins, ar vežiojasi mašinoje atsarginį ratą, kurį esant reikalui būtų galima panaudoti ir tikiuosi, kad pamatę padangoje tam tikrą nemažą akmenuką ar strypą, žmonės jo neištrauks, jeigu planuoja toliau važiuoti su ta padanga.
Čia ir yra pagrindinė šito viso teksto dalis - kad kitiems žmonėms netyčia neatsitiktų taip, kaip atsitiko man, nes skirtingose situacijose skirtingi žmonės skirtingai mąsto.
Dar viena pamoka - nuo šiol visada patikrinsiu va tokius, atrodo nereikšmingus dalykus. Kadangi jeigu ratas Švitrigailos gatvėje būtų nukritęs su pripūsta padanga ir ŽYMIAI didesniu greičiu - visai įmanomas dalykas, kad neįrodyčiau, kad toks ar anoks žmogelis neprisuko man rato ir dėl to kaltas jis.
Prie to paties, šita istorija parodo, kad kad ir kaip viskas gali atrodyti sumautai, greičiausiai tai baigsis gerai.
Dar prie to paties: gavau dar vieną pamoką - pasiskambinta į detalių laužyną: priešrestailo galinė stebulė, kurią kažkada reikės pakeisti, kad nepasikartotų panaši situacija, kainuoja 40lt. Investavus tuos 40lt reikiamu laiku ir tinkamu momentu, galbūt būčiau sutaupęs visą dieną ;) Tai va, jeigu kam nors prireiktų: 867964120 (prie Audėjo baldų centro).
Ačiū tiems, kurie paskaito šią istoriją galbūt su šypsena lūpose. Tiesiog aprašiau tą dieną, kokia ji buvo man ir peugeot. Ruduo - niūrus metas - reikia gi ir nusišypsoti dažniau, kai viskas baigiasi gerai
Edited by gau173, 2012 November 07 - 14:08.
Posted 2012 November 07 - 14:10
Edited by Silogizmo, 2012 November 07 - 14:11.
Posted 2012 November 07 - 15:57
Posted 2012 November 07 - 17:00
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users