Aš megstu išskirtinesnius automobilius, trečia mano mašina yra skirta pasilaktymam, slalomam, mėgėjiškam sportui, na tiksliau turėtų tokia buti. Pirmoji buvo Suzuki Swift GTi, 1.3 74kw ant 630kg. Važiavo žiauriai smagiai, labai patiko, persidažiau prisikeliau, bet po 2 savaičių nepataisomai išlužo priekinė šakė, nes buvo žiauriai supuvęs, aišku aš jį visą išvirinau, bet vienos vietos neliečiau, nes ji jau buvo tvarkyta, po išlužimo paaiškėjo kad buvo suchalturinta kaip reikiant, tad visas darbas nuejo perniek.

Po swifto ieškojausi kito mažo ir smagaus automobiliuko, ir netiketai gavau paisulymą įsigyti šitą Pežuką. Įsigijau tikrai pigiai, truputi brangiau nei metalo laužas kainuoja, bet manau kaina buvo normali abiems šalims. Be to jis turi TA iki 2014 02

Galiu pasakyt tik tiek, kad kolkas jis man neviršyja 800Lt sumos . Kai viską darausi pats, kainuoja tik mano laikas, bet tai yra mano hobis, tad nesuku perdaug sau galvos. Tikrai nepažadu kad visalaik turėsiu jį, kol neįkišau į jį tukstančių, gavus gera pasiulymą kito įdomaus mažylio, šitas gali būt perduotas, bet jei jis bus geras, manau bendrausiu su juo ilgai

O del Rallye ir GTI, tai GTI ant musu žemelės labai retas variantas, Rallye irgi neitin dažnas modelis, nors čia to Ralio nedaug kas buvo ir belike.