Zaliuks, jo, pagal gps maniskis 5km/h maziau rodo, gamintojas reglamentuoja mechaniniui 8s, automatui 9 ., gal per daug is jo noriu.. paziurejus savo 2,5td tai eina panasiu laiku. Kur tas jo 152 kw, matyt ant max greicio tik.
del skaiciavimo mano, aisku gali buti paklaida ta mano vienos sekundes..
del charakteristiku as ziuriu I automobiles.lt. bet ziu ten nesamones raso. 607 2.2 hdi 98kw raso per 8 , kada 2,7hdi per 9.5 , o analogiskas c5 2.2 hdi 98 per 10,5 jau

Zaliuks, jo, pagal gps maniskis 5km/h maziau rodo, gamintojas reglamentuoja mechaniniui 8s, automatui 9 ., gal per daug is jo noriu.. paziurejus savo 2,5td tai eina panasiu laiku. Kur tas jo 152 kw, matyt ant max greicio tik.
del skaiciavimo mano, aisku gali buti paklaida ta mano vienos sekundes..
del charakteristiku as ziuriu I automobiles.lt. bet ziu ten nesamones raso. 607 2.2 hdi 98kw raso per 8 , kada 2,7hdi per 9.5 , o analogiskas c5 2.2 hdi 98 per 10,5 jau  tai ten nelabai galima pasitiket ka raso jauciu
 tai ten nelabai galima pasitiket ka raso jauciu

Edited by Eddy, 2014 July 15 - 08:15.

Kai kur atrodo gerai (speju cia fotografo rankos geros), kai kur tiesiog bauda. Priekis kazkoks kaip snapas, galas lyg su kirviu nukapotas.
V6, hidraulika... Pasak, bet isore nezinau. Cia gal mano toks skonis ar ka.
Kai kur atrodo gerai (speju cia fotografo rankos geros), kai kur tiesiog bauda. Priekis kazkoks kaip snapas, galas lyg su kirviu nukapotas.
V6, hidraulika... Pasak, bet isore nezinau. Cia gal mano toks skonis ar ka.   Eddy, cia ne joks izeidimas ar ka. Tiesiog mano nuomone.

Eddy, cia ne joks izeidimas ar ka. Tiesiog mano nuomone.   

kaip metai taip staigmena, koja kas nors ka nors pakisa
  kaip metai taip staigmena, koja kas nors ka nors pakisa