dekui ;)Nugi gražus C5
Ir ar tikrai galima važiavimo komfortą lyginti su S klasės mersedesu, kaip kad žmogai šneka?
Neesu vairaves S klases ar didesniu mersu ., bet taciau C5 yra pati minksciausia, ka esu turejes is patirties
![:lyzht:](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/lyzht1.gif)
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Parašyta 2014 vasario 18 - 10:16
dekui ;)Nugi gražus C5
Ir ar tikrai galima važiavimo komfortą lyginti su S klasės mersedesu, kaip kad žmogai šneka?
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2014 vasario 18 - 11:13
Matai blogu masinu nepardavinejudekui ;)
Neesu vairaves S klases ar didesniu mersu ., bet taciau C5 yra pati minksciausia, ka esu turejes is patirtiesesu 100 proc patenkintas , ir nenusivyles
Parašyta 2014 vasario 18 - 11:36
Kartu buvau kai parsivarem, nebaisu buvo ir perimtiMatai blogu masinu nepardavinejudekui ;)
Neesu vairaves S klases ar didesniu mersu ., bet taciau C5 yra pati minksciausia, ka esu turejes is patirtiesesu 100 proc patenkintas , ir nenusivyles
![]()
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2014 vasario 18 - 11:37
Parašyta 2014 vasario 18 - 11:50
Aš irgi fantastikos gerbėjas.sveikas fantastikos gerbejau
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2014 vasario 18 - 11:55
Parašyta 2014 vasario 18 - 14:48
Parašyta 2014 vasario 18 - 15:16
ha ha ;) as irgi busiu fantastas.. kazkada su 406 i Lenkija su tewais mynem pries kelione isipyliau pilna baka (70 ltr berods bakas)ir 10l su savim paemiauAš irgi fantastikos gerbėjas.
Praeitą vasarą važiavau į kelionę Vilnius - Talinas - Vilnius. Su menkais išklydimais iš tiesaus kelio ir negausiais pasivažinėjimais po Taliną, iš viso pravažiuota 1364 km. Kelionei prireikė 61,380 l dyzelino. Bandyk skaičiuoti kokios vidutinės šios kelionės sąnaudos.
Eddy, Citramonas
Parašyta 2014 vasario 18 - 17:30
Dabar pats po fantastiskai zalias pievas klajojicia is tos serijos. dabar pardavineju masina. paskambina ir sako. man toli iki taves atvaziuoti,bet man patinka tavo masina kaip atrodo internete ir noreciau pirkti.bet jei man neptiks ka atvazeves pamatysiu tai gausi man pinigus sumoketi uz kelione
![]()
tai tu irgi toks pats. manes neytikinek su tais savo 5 litrais. jei pats tuo tiki ir tau nuo to gerai cia tavo reikalas.as kalbu apie vazevima o nemiegojima.
Parašyta 2014 vasario 25 - 11:02
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2014 vasario 25 - 11:08
Parašyta 2014 vasario 25 - 12:05
Parašyta 2014 vasario 25 - 12:45
Parašyta 2014 vasario 25 - 12:56
Dek galingus... kiek dedavau tuos paprastus tai panasiai laikydavo. Susidejau galingesnius is SMD diodu degu zymiai ilgiau... o kazkada pats dariausi is led juostos diodu atvazinejau metus laiko ir dar masina pardaviau. Dbr susidejau salone i ekranus led, i salono apsvietima - tai salono apsvitimas jau 2 metaiįdomu kaip su ledais bus, pas mane kokius tik bedėčiau po kokio mėnesio visi perdega...
EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi
Parašyta 2014 vasario 25 - 12:58
O tą įdėtą darbą ir išlaidas (kad ir nedideles) kuo pateisinat, lyginant su paprastom lemputėm? Gražiau, ar kažkoks pastebimas energijos sutaupymas atsirado, ar dar kas?Dek galingus... kiek dedavau tuos paprastus tai panasiai laikydavo. Susidejau galingesnius is SMD diodu degu zymiai ilgiau... o kazkada pats dariausi is led juostos diodu atvazinejau metus laiko ir dar masina pardaviau. Dbr susidejau salone i ekranus led, i salono apsvietima - tai salono apsvitimas jau 2 metai
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2014 vasario 25 - 13:19
EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi
Parašyta 2014 vasario 25 - 13:30
Bus labai idomu paziureti kaip atrodysPlanai tokie:
P407 - lęšiai su originaliais xenon D2S berds lempečkom+ DRL tame pačiame žibinte ir galbūt + LED posūkiai. Žinoma viskas po TA...
Parašyta 2014 vasario 25 - 13:31
asmeniskai, dejau del spalvos.. xenon i melinuma sviecia originalus., o gabarituose stovejo mizaliniai t10 lempeckos... pakeiciau, kad nesiskirtu spalvos labai... bet nelabai patenkintas esu.. kazkaip silpnai man sviecia tie 6 smd ledai.O tą įdėtą darbą ir išlaidas (kad ir nedideles) kuo pateisinat, lyginant su paprastom lemputėm? Gražiau, ar kažkoks pastebimas energijos sutaupymas atsirado, ar dar kas?
Parašyta 2014 vasario 25 - 13:33
galetum pasidalinti kokiais ledais naudojies , gabaritams, salonui ? manes netenkina, taip kaip sviecia pas mane ..Realiai tai man asmeniškai čia 3 pliusai:
1) jei tvarkingai viską padaryti tai LED praktiškai amžini - ko nepasakysi apie kaitrinę lemputę.
2) man žymiai gražiau baltas apšvietimas + galingi LED šviečia geriau už kaitrines lempuutes (pvz susidėjas lubose led tai apšviečia net kelio dangą pravėrus duris - t.y neturiu durų apšvietimo tai man tas atperka)
3) Ištiesų kartais tenka isijungti ilgesniam laikui salono apšvietimą ~30min išvažiavus į gamta vakarais su draugais... - tad GALBŪT kažkiek ir susitaupo tos akumo energijos bet tai nematuota ir asmeniškai man neaktulu - bet teoriškai taip turėtų būti
tai neatema daug laiko perdayti apšvietimą geriausia iškarto rinktis diodus 12v, kad nereiktų varžų ir t.t.
Eddy, silpnokai šviečia) Planuose vasarai persidaryti žibintus vėl... kadangi tuos lęšinius išsiemiau lauk bo TA artėja.
Planai tokie:
P407 - lęšiai su originaliais xenon D2S berds lempečkom+ DRL tame pačiame žibinte ir galbūt + LED posūkiai. Žinoma viskas po TA...
Parašyta 2014 vasario 25 - 13:36
As i salona susidejes saltai baltus led. tik ekraneliu nelieciau, siaip butu tikrai idomu kaip ten ju apsvietima apsikeist ir koks rezultatas, nes ta oranzine spalva pradeda atsibostasmeniskai, dejau del spalvos.. xenon i melinuma sviecia originalus., o gabarituose stovejo mizaliniai t10 lempeckos... pakeiciau, kad nesiskirtu spalvos labai... bet nelabai patenkintas esu.. kazkaip silpnai man sviecia tie 6 smd ledai.
sierai ., gal galetum savo salono ir tu ekraneliu imesti kaip sviecia ? savo salona ir noreciau ledus sudet - bet klausimas ar beveiks tas pritamsejimas ? nes pas mane kai duris uzdarai sviesa uzgesta palaipsniui ., ar su ledais taip veiks jie?
Parašyta 2014 vasario 25 - 13:38
LED As pirkausi va tokius. Siaip likau patenkintas, tik is 10 man 2 pakliuvo sioki toki itartini, truputi kitokios spalvos ir kartais trukciojo vienas, tai gal brokuotas, o visi kiti super, sudejau i visur salione isskyrus daiktadezejgaletum pasidalinti kokiais ledais naudojies , gabaritams, salonui ? manes netenkina, taip kaip sviecia pas mane ..Realiai tai man asmeniškai čia 3 pliusai:
1) jei tvarkingai viską padaryti tai LED praktiškai amžini - ko nepasakysi apie kaitrinę lemputę.
2) man žymiai gražiau baltas apšvietimas + galingi LED šviečia geriau už kaitrines lempuutes (pvz susidėjas lubose led tai apšviečia net kelio dangą pravėrus duris - t.y neturiu durų apšvietimo tai man tas atperka)
3) Ištiesų kartais tenka isijungti ilgesniam laikui salono apšvietimą ~30min išvažiavus į gamta vakarais su draugais... - tad GALBŪT kažkiek ir susitaupo tos akumo energijos bet tai nematuota ir asmeniškai man neaktulu - bet teoriškai taip turėtų būti
tai neatema daug laiko perdayti apšvietimą geriausia iškarto rinktis diodus 12v, kad nereiktų varžų ir t.t.
Eddy, silpnokai šviečia) Planuose vasarai persidaryti žibintus vėl... kadangi tuos lęšinius išsiemiau lauk bo TA artėja.
Planai tokie:
![]()
![]()
Šį pranešimą redagavo scorpio1991: 2014 vasario 25 - 13:44
Parašyta 2014 vasario 25 - 13:38
tikrai taip .. zmona isvezu kur palieku ir pats dingstuAfigienai ane, saulike sviecia, zmona po parduotuves netampo ko pasekoje grazus rezultatas.
savaitgali ir as pasimaivysiu
Parašyta 2014 vasario 25 - 13:44
padaryk, idomu ;)LED As pirkausi va tokius. Siaip likau patenkintas, tik is 10 man 2 pakliuvo sioki toki itartini, truputi kitokios spalvos ir kartais trukciojo vienas, tai gal brokuotas, o visi kiti super, sudejau i visur salione isskyrus daiktadezej
galetum pasidalinti kokiais ledais naudojies , gabaritams, salonui ? manes netenkina, taip kaip sviecia pas mane ..Realiai tai man asmeniškai čia 3 pliusai:
Planai tokie:
![]()
![]()
Jei dominta, tai vakare galesiu padaryt foto kaip sviecia.
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0