asmeniskai, dejau del spalvos.. xenon i melinuma sviecia originalus., o gabarituose stovejo mizaliniai t10 lempeckos... pakeiciau, kad nesiskirtu spalvos labai... bet nelabai patenkintas esu.. kazkaip silpnai man sviecia tie 6 smd ledai.
sierai ., gal galetum savo salono ir tu ekraneliu imesti kaip sviecia ? savo salona ir noreciau ledus sudet - bet klausimas ar beveiks tas pritamsejimas ? nes pas mane kai duris uzdarai sviesa uzgesta palaipsniui ., ar su ledais taip veiks jie?
As i salona susidejes saltai baltus led. tik ekraneliu nelieciau, siaip butu tikrai idomu kaip ten ju apsvietima apsikeist ir koks rezultatas, nes ta oranzine spalva pradeda atsibost
O tas silpnejimas tai veikia ir toliau, tik pastebejimas kad jis ne toks kaip kaitriniu. Kaitrines tai tolygiai graziai uzgesta, o sitie LED kur sudejau tai taip silpnai matomai, bet taip palaipsniui silpneja, bet siaip nelabai pastebimas dalykas. Beje as tai pirkausi is ebay SMD T10 CanBus ledus, ten lyg su kazkokiom papildomom varzeles ar tranzais, kad tipo nemestu klaidos, jog perdegus lempute. Su paprastais led nemeginau ar meta ar nemeta tu klaidu.